האם בסין יש walking street?

DJ ANTlay

New member
האם בסין יש walking street?

היי לכל הפורום המשובח וכל התותחים של סין. יש לי חבר, ממש טוב שרוצה ליסוע לסין, הוא גר איתי בתאילנד(הוא נשאר עם כסף, אני לא) והוא רוצה ליסוע לסין. החיים שהוא אוהב זה כמו שלי. סגנון בנגקוק, פטיה, פוקט. האם בסין הענקית יש משהו בסגנון להציע או שזה שונה לגמרי וצריך לשכוח מכל תאילנד לרגע. בעיקרון בייג'ינג יש לה עונה מסוימת? מתי נוסעים, מתי כדאי להגיע? אני בטוח שיש לכם כל מיני טיפים איפה הכי טוב מסיבות, חיי לילה, איך זה עובד.. אני אשמח לכל טיפ....

Balushe

New member
ברור ששנגחאי

המועדונים בשנגחאי יותר מזכירים מקומות בניו יורק ולונדון ופחות בנגקוק ופאטייה . הרבה מהמועדוני טראש של זרים/זונות נעלמו לטובת מקומות ברמה . יש כמה מקומות שמזמן חצו את גבול הפלצנות מועדונים כמו BARUGE G+ עם פוזה כאילו הם בשדרה חמישית בניו יורק . יש מועדונים יותר המוניים כמו BONBON LAOUNG 18 BABY FACE ( קצת סיני מידי לטעמי ). ETIKA ויש מועדונים / ברים זולים שהכי מפורסם זה WINDWOS וזה באמת מזכיר את תאלינד שירי ראפ משנות ה 90 והמון זרים במיקס של הודים בני 60 , צעירים אנגלים בני 18 וגרושות סיניות בנות 30 . בגלל זה באופן אישי אני מעדיף את המקומות הפלצנים או ההמונים ששם הקהל די ברור . זרים אירופאים/ אמריקאים בני 24-30 (וסיניות שכולם מוזמנות ) . וגם הברים והמועדונים היותר סינים (כלומר רק לקהל סיני ) עובדים חזק אבל הם מסריחים . יש רחוב שנקרא TONGREN LU קרוב מאוד ל NANJING XI LU ששם המועדונים / ברים הותיקים והעתיקים עם זונות שקוראות לך להזמין אותך לשתיה ו יש פלזמות עם משחקי כדורגל . אין כלום אלטרנטיבי רציני הכל מיינסטרים / מי שלא אוהב חיי לילה אין לו מה לחפש בשנגחאי . זה גם לא זול כמו תאילנד . נ.ב מה זה עונה ? אתה צריך עונה לצאת לבלות ?? בקיץ ילי אוגוסט יש יותר זרים צעירים כי זה החופש שלהם זה הכל .

למעלה