אני לא יודע אפילו למה אני משיב לך
כנראה שאני רואה בזה אתגר מקצועי להשיב לאדיוטים. אז הנה תגובתי: בעזרת המסוקים הייתה מפזר את האנשים מסביב. וללאק, בגרמניה הנאצית אתה הייתה נחשב לאסטרטג פשוט מהמדרגה הראשונה. ``אין לנו שום דרך לחלץ אותו, אז בואו פשוט נשטח את כל המקום , כמובן שהוא גם יהרג בתהליך, אבל לפחות אנחנו נצא גברים !!! אף אחד בעולם לא יקרא לנו נמושות!!!`` ומה אם האנשים שבפנים? אתה לא חושב שהבחור הלכוד בפנים כבר היה נרצח רק למשמע קול המסוקים באוויר? שמע, אני לא מצדיק את כל הקטע של הפצצת בנינים ריקים(זה אשכרה מטומטם). או החילוץ האידיוטי בעיבל(שברור שהיה יכול להיות יותר אפקטיבי), אבל אתה חייב להודות שבעיבל היה גם צד אחר לגבול הטיפשות שאנשים מסוגלים להגיע אליו. מה היה התירוץ שלהם לזה שהם לקחו לשם תינוקות? רצו לראות טבע?? כשאני רציתי לראות טבע לפני שבועיים הלכתי עם חברים שלי לנחל יהודיה בדרום רמת הגולן, ואתה יודע מה, ניסינו גם לא לעבור דרך נצרת בדרך לשם. אם אנחנו נמושות בגלל זה, אז אוקיי, אני נמושה! אבל החיים שלי חשובים לי יותר מהחיים של אנשים כמוך, זה על בטוח. אני לא מתיימר ללמד אותך כלום על הצבא, כי במקרה שלך זה אבוד, אתה פשוט חושב שצה``ל הוא צבא עליון. הוא אולי חזק ומתוחכם יחסית לצבאות של הערבים, אבל עליון הוא לא. אתה יודע מה הם אחד מהעקרונות הכי חשובים בצה``ל? למנוע מצב של מלחמה. ובמצב של מלחמה לגרום לסיומה באופן הכי מיידי. וזה רשום איפשהו, לא זוכר איפה, ואין לי כוח לחפש את זה בשבילך. אבל למה אתה חושב שזה רשום? כי צה``ל איינו צבא כל יכול שמסוגל לנצח כל מלחמה בכל מצב! וכדאי שאנשים כמוך עם דם על השיניים ירגעו. כי אחרי שצאכלו את הדם של האוייבים שלכם אתם גם תתחילו לאכול את הדם של עצמכם.