האם בריינאר יש איחורים ועיכובים בדר"כ?

sol11655

New member
האם בריינאר יש איחורים ועיכובים בדר"כ?

אני טס לרומא ומשם לפירנצה ויש לי קונקשן של שעה וחצי ,האם גבולי? צריך לעבור מטרמינל 3 ברומא לטרמינל 1 ברומא ,האם רחוק ?

dudi4321

Active member
זו חברה עם טיסות סדירות

אם כל הטיסות הוזמנו ביחד הם צריכים לדאוג כי המזוודה ממשיכה בהמשך אוטומטית.

sol11655

New member
הטיסות לא הוזמנו יחד והם של שתי חברות שונות .

הטיסה הראשונה של ריינר והשניה אלאיטליה .תודה על התשובה .

Ccyclist

Well-known member
לדעתי גבולי מאד. היה לי קונקשן שם בפברואר

אזור ההגירה קרוב לשערי ה B, אני טסתי משערי ה D שכנראה בטרמינל 2, שערי טרמינל 3 הם אזורים G,H. לפי מפות של שדה התעופה ניתן ללכת ישירות בין הטרמינלים מבלי לצאת את הבניין (מבחינת הנוסע רואים בשילוט את אותיות אזורי השערים, לא את מספרי הטרמינלים)
&nbsp
טכנית היתה לי שעה לקונקשן אבל הטיסה מהארץ המריאה באיחור, המקום להגיע לשער המטוס חנה בחניית לילה והיה אוטובוס להגירה, לא היו נוסעים אחרים לקונקשן ועברתי את הבידוק המשני די מהיר ואת הדרכונים בקלות כי יש לי דרכון אירופאי אבל עד שהלכתי את כל אזורי השערים עד ל D התור לטיסת ההמשך שלי כבר עמד ותוך 5-10 דקות העלייה למטוס כבר התחילה.
&nbsp
אני חושב ששעתיים או שעתיים וחצי הם זמן ריאלי יותר לקונקשן משעה פלוס כי זה טווח זמן שאיחורים קטנים ומרחקים יכולים לשבש.

sol11655

New member
מקווה שאספיק להגיע בזמן ,אין לי אפשרות לשנות או לבטל כבר .

תודה רבה על התשובה .הטיסה השנייה היא האחרונה באותו היום ואם אפספס אותה רק למחרת בבוקר יש עוד טיסה ואאלץ ללון בשדה .מקווה שלא יהיה איחור בראשונה .

amirline

New member
ברומא מעבר בין טרמינלים נעשה ברכבת פנימית של הטרמינל

מעבר מטרמינל לטרמינל ייקח חצי שעה לכל היותר (בהנחה שלא תתעכב בתור לביקורת דרכונים או לבידוק הביטחוני)

למעלה