האם בתור מלצרים אתם יותר ביקורתיים?

get well

New member
האם בתור מלצרים אתם יותר ביקורתיים?

כשאתם הולכים למסעדה האם אתם "עושים את המוות למלצרים", שמים לב לכל פרט שלהם.. ספרו חוויות..

Angel lips

New member
דווקא לא :)

כשאני הולכת למסעדה אני נוהגת בנימוס יודעת איזו עבודה קשה זו עם לקוחות מעצבנים... אני להפך עוזרת שהשולחן יהיה מסודר ודואגת להשאיר טיפ טוב...

ממש ממש ממש לא!!

להפך, אני מבינה אותם ומזדהה איתם ומעלימה עין פה ושם אם צריך.. (מה שאני בדר"כ לא עושה אם נותני שירות אחרים, שאיתם אני ממש קפדנית) אבל בעיקר, מאז שאני בעצמי מלצרית - אני משאירה טיפים! ובנדיבות רבה! אני יודעת בידיוק בידיוק למה המלצרית בסתר ליבה מחכה.. ומש שאהוב עלי אני עושה לחברי.

שושית3

New member
מסכימה עם דברייך../images/Emo45.gif

אך לא "מנפנפת" בתואר המלצרית שלי כדי שלא יצפו לטיפ של 80%...

redroze

New member
ממש לא ...

גם לפני שהייתי מלצר לא הייתי בקורתי ... אבל אם המלצר/ית מתחת לכל בקורת אז הטיפ לא יהיה נדיב. קרה כבר כמה פעמים עם מלצרית אחת בנאפיס שפשוט זורקת את הצלחות על השולחן ועושה לך פרצוף כל פעם שאתה מבקש ממנה משהו ולכן כשאני הולך לנאפיס אם המלצרית הזו נמצאת אני פשוט שואל בכניסה מה השולחנות שלה ומבקש שהיא לא תמלצר אותנו כי היחס שלה ממש מגעיל. אני לא אתלונן עליה כי אני לא רוצה לגרום לה צרות או לגרום לזה שהיא תאבד את העבודה שלה, וגם אם אני אעיר לה זה בטוח לא יזיז לה. אבל עדיין זה לא גרם לי לא להשאיר לה טיפ בכלל, פשוט הטיפ היה סביר ולא נדיב כמו שאני משאיר תמיד ... כשאני יושב במסעדה שלי (לא איפה שאני עובד, מקום שאני בד"כ מבלה בו) כולם כבר מכירים אותי והמלצרים והברמנים רבים תמיד שאני אשב אצלהם כי הם יודעים שהטיפים שאני משאיר טובים ושאני ממש לא משגע/מריץ אותם סתם.

Anna Karenina

New member
אז ככה..

בתקופה שעוד מילצרתי, כשהייתי הולכת למסעדות, הייתי מקסימום "משווה" את המסעדה לעומת המסעדה שבה עבדתי, אבל לא בקטע של להשפיל, או משהו כזה. פשוט הייתי מספרת חוויות. וממש לא הייתי ממררת את החיים למלצרית, לא בגלל הזדהות, אלא כי באופי שלי, אני לא נוהגת להתאכזר לאנשים...

למעלה