האם בתמחור יתכן מצב בו עלות המשלוח עולה...

gali 25

New member
האם בתמחור יתכן מצב בו עלות המשלוח עולה...

האם בתמחור יתכן מצב בו עלות המשלוח עולה על עלות הפריט...ככה אני מצליחה לצמצם את אחוזי הרווח ל- E-BAY אבל אז יוצא לי מצב לפיו עלות המוצר היא 10$ לעומר עלות המשלוח (לחו"ל) 17$. מובן שניתן לשנות את הערכים ואז איאלץ להפריש ל- E-BAY אחוז גבוהה יותר מערך הפריט....עזרתכם וחיזוקכם

הרבה עושים את זה, אבל יש בעיה...

יותר נכון שתי בעיות: 1) בתקנון איביי כתוב במפורש כי הם ישעו משתמשים אשר מפריזים בעלויות משלוח וזאת במטרה שלא "יעבדו" עליהם. 2) בפידבקים מהלקוחות שלך הם יכולים לתמחר את עלות המשלוח (עוד כלי של איביי להילחם בבעיה הזו שיוצרת להם ירידה בהכנסות)...אם תפריזי הציון שתקבלי מלקוחות יהיה נמוך ולקוחות פוטנציאליים יראו זאת ויתייחסו בהתאם... ההחלטה שלך, אני יודע שיש כאלו שמוכרים ב-1$ ומשלוח של 99$, אבל אני גם מכיר מס' מוכרים שהפסיקו לעשות זאת עקב השעייה שהם חטפו...

gali 25

New member
זאת אומרת תמחור של משלוח עד 30$ הוא סביר?

באופן יחסי

באופן יחסי למה?

משלוח של נגן MP3 ומשלוח של מדפסת לייזר משולבת הם בהפרשים עצומים. 30$ משלוח ל-MP3 זה מעט יקר, אבל למדפסת לייזר משולבת זה זול...תראי כמה עולה משלוח של מוצר זהה באיביי...

evilihi

New member
../images/Emo6.gif

בדיחה טובה... זכותך לקחת משלוח כמה שאתה רוצה. נקודה. משלוח זה לא רק הסכום שעל הבולים. מה עם חומרי אריזה, דיו של מדפסת, ניירות למדפסת, הזמן לארוז, הזמן לעמוד בדואר, דלק לאוטו וכו וכו וכו. זכותי גם לשכור בן אדם ולשלם לו שיארוז בשבילי. מה זה השטויות האלה על השעיה?

לצערי זו לא בדיחה...

אני כן מכיר מס' משתמשים שהושעו בגלל זה, צרפתי לינק שיכול להסביר את הנושא בדיוק ולא בערך כמו שאני עשיתי...אשמח לקבל תגובתך
אל תשכחי שאת עובדת עם ראש אמריקאי...יש חוקים לכל דבר וכל חוק נאכף בחומרה.

evilihi

New member
אז כתבו..

SO WHAT כמו שהם כותבים הם מתבססים על דיווחים מאנשים, תאמין לי כבר היו לי כמה מתבכיינים שרצו לאיביי ויבבו על המשלוח. לא עשו כלום. איביי נתנו להם את התשובה האוטומטית של "אנחנו לא מתערבים, אנחנו רק הכלי לפרסום, בלה בלה בלה". לא מבינה אנשים כאלה. מה זה משנה אם המוצר בדולר והמשלוח 30 או המוצר 30 והמשלוח דולר או שהמוצר 31 והמשלוח חינם...הסה"כ הוא אותו סכום, ותמיד מסתכלים על הסה"כ עם המשלוח אם זה שווה או לא (ככה אני נוהגת כשאני קונה).

evilihi

New member
תשמע

כמו שאמרתי - לא יעשו כלום. כמו שכתבתי, זכותי גם לשלם למישהו שיארוז בשבילי וכאלה. וזכותי לחייב את הלקוח. זכותך להזהר, רק תדע שהם לא יעשו כלום. אגב, קראתי גם את ה SHOW MORE למטה בלינק שנתת. משעשע ביותר

מה אגיד ומה אומר...

אני אוהב למכור באיביי, מה גם שאני מביא לחם הביתה מהעיסוק הזה. חבל לי להיגרר לעניינים של חסימה, איבוד הפווארסלר זהב היקר כל-כך שלי (שלקח לי לא מעט יזע ודמעות כדי לקבלו) וכו'...וכל זה בשביל להרוויח עוד 3$-4$ ממחיר המשלוח... איש הישר בעיניו יעשה

tomerol

New member
פווארסלר זהב?? פשש מסיר בפניך את הכובע

למד אותי גם :p

vinyl

New member
זה לא בדיוק מה שאת חושבת

כפי שאת בטח יודעת, נכנס באיביי כלי חדש לדירוג שביעות רצון מהמוכר, כגון:מהירות משלוח. התאמה לתיאור של המוצר לעומת מה שהתקבל תקשורת וגם מחירי משלוח חבל לכרות את הענף שאת יושבת בו ברגע שקונה פוטנציאלי יראה בטבלת הדירוג שלך, דירוג נמוך בעניין מחירי משלוח הוא ישקול פעמיים אם להגיש הצעה, ובכל מקרה גם אם יגיש הצעה סביר להניח שיתן דירוג נמוך בסעיף זה אם זה שווה לך או לא תשקלי בעצמך

evilihi

New member
לא מאמינה בזה

לאנשים לא צריך להזיז כמה אני לוקחת וכמה אני מרוויחה. כמו שאמרתי, צריך להסתכל על הTOTAL הכללי ולהחליט אם שווה לך לקנות או לא. בגלל זה כשאני מדרגת מוכרים על הSHIPPING הם יקבלו את ההכי גבוה. אם הסכמתי ומסכימים לשלם, אז זה אומר שיש ביקוש ואנשים מוכנים לשלם את זה. כמה המוכר מרוויח - זו לא בעיה שלי. ואם המוצר עלה לו סנט והוא מוכר ב100 דולר?? גם תדרג אותו נמוך?? אין ואני חוזרת אין שום אפשרות לדעת מה העלות האמיתית למוכר בשביל לשלוח!!!!

למעלה