האם בתקופת אוראנוס בנסיגה ניתן לעבוד על פרוייקט חדש?

האם בתקופת אוראנוס בנסיגה ניתן לעבוד על פרוייקט חדש?

רעיון חדש? ועליי להגישו לרשות השבוע או בשבוע הבא

מתלמד 8

New member
לאוהב טבע-לא יודע מהיכן הפחד מנסיגות כוכבים?מי אמר

שנסיגות זה בהכרח אירועים רעים או קשים,? אולי נסיגות של אורנוס גורמות לאירועים מפתעים,אבל משמחים?(הבאתי כאן מס' פעמים דוגמאות מדברים יפים שארעו לי מאורנוס,פלוטו,יופיטר ומוונוס בנסיגה).

מתלמד 8, הראיתי פחד בשאלה? שאלתי כדי להבין את הנסיגה ורבות

נכתב למשל על מה להיזהר בזמן של מרקורי בנסיגה.

אסתכל לראות מה קרה לך בזמן נסיגה

תודה על המענה לשאלה

מתלמד 8

New member
לאוהב טבע-כך נשמע משאלתך,מנסיון, כל השאלות לגבי נסיגות -

הכוכבים בכל הפורומים לאסטרולוגיה נובעים מתוך חשש להשפעה שלילית של הכוכבים בנסיגה,לאורך השנים כותבי הפרשנות לכוכבים בנסיגה יצרו חשש והזהירו את הקוראים מתנועתם "הלא טבעית" של הכוכבים.
אתה כותב שרבות נכתב להזהר מנסיגת מרקורי,ממה מזהירים אם לא מדברים רעים? ממה מפחדים/חוששים אם לא מדברים רעים?.

ונאמר שיש חשש, לא ענית על השאלה מה ההשפעה אלא רק התייחסת

להיבט הפסיכולוגי של השאלה.

רוטרו הכוכבים....מי מפחד מהם?

עוקב אחר תגובותיך ואתה צודק מאוד בתכנייך.
למי ששאל לגבי מצבי הרטרו, באופן לא אוטומאטי אני מפנה אותו לאתר שלי, לקרוא מאמר שלי בנושא....המעניין אותו.
בטוחני שלאחר שיקרא, יבין שלעיתים קרובות אין מה לפחד מתופעה זו...
אלא אם אסטרולוג/ית מוסמך/ת יקרא ויבחן את מכלול המפה שלו.
במאמר הזה אני מסביר זאת היטב.

מתלמד 8

New member
אודי-לא שאין מה לפחד,ההיפך! ,לפעמים הרטרו במעבר טוב יותר -

מההילוך הישיר,
דוגמה מהחיים,זה ההיה בשנות ה-80 ,הייתי במצב "בטטה", (שנים אחרי- הסתבר שסבלתי קשה מ"שבתאי במעבר על ירח לידתי"-על זה אבקש לפתח דיון בנפרד).
נפגשתי עם אסטרולוגית שלאחר שפירטה לי כל מיני נושאים הבטיחה לי ש"בעוד שנתיים יהיו לך 2-3 השנים היפות בחייך",שאלתי למה? וקבלתי תשובה שלא הבנתי את משמעותה,"אתה בן מזל אריה עם אופק ב-10.30 בעקרב ורום השמים ב-17.30 באריה,פלוטו(שליט המפה) נמצא בעקרב ,כשיגיע ל-17 בעקרב ,יתחיל ליצור ריבוע לרום השמים שלך,,,,ואז הכל יתהפך לטובה,המעברים של פלוטו בריבוע לרום שמים הם מאוד חזקים",
לא הבנתי דבר,אמרתי היא בטח מנסה להרגיע אותי .
,,,עברו פחות משנתיים ואז העניינים התחילו להתגלגל בצורה מופלאה , כמעט ללא תכנון שלי, כל מה שרציתי בעבר ולא בא,הגיע בשלוש שנים אלה "משום מקום" ובגדול.
במהלך ה-3 שנים שפלוטו עבר וחזר סביב הריבוע לרום השמים,הוא היה יותר משנה ברטרו,אבל זה לא הפריע אף פעם להצלחה.(יכול להיות שחלק מאירועי ההצלחה קרו דווקא כשפלוטו היה ברטרו.)

תשובה מאוד חלקית, לך על זה !

היות ואוראנוס כוכב כבד והוא כבר עומד להגיד 'שלום'... לרטרו- שלו...
וגם כי הינך מדבר על משהו חדש (אוראנו אם אינך יודע, אמון (אחראי) על- בין היתר- על חידושים ושינויים, כולל גם על המצאות ...ועוד...) אז אם יש לך הזדמנות לשדרוג של משהו חדש......לך על זה. מהמהעט שנידבת הבנתי שהפרוייקט החדש יוגש על ידיך בעוד שבועיים, אז זה די מחזק את הקביעה שלי ואת 'ברכת- הדרך' שלי...

בהצלחה לך !

תודה לשניכם על ההתייחסות. תמיד מענין לשמוע מנסיונם

וחוויותיהם של אחרים בכדי לדעת שיש פתרונות למצבים קשים וגם הפתעות רבות בחיים.

בהחלט מדובר במשהו חדש..איזו המצאה שעובד עליה ומקוה שגם תעזור לאנשים וגם לי

האם ניתן לקבל איזו התייחסות למפה ששמתי? אפילו חלקית ואולי אקבע פגישה בנוסף.

למעלה