האם ב-TX אפשר לדבר ב-SKYPE?

• פותח הנושא rigor
  • פורסם בתאריך

rigor

New member
האם ב-TX אפשר לדבר ב-SKYPE?

בנקודה חמה של WIFI, כמובן...

AYELET1

New member
בשביל זה יש Chatopus

ומדריך הגדרות באתר PDACE שרשר בבקשה את שאלותיך וקרא את תקנון הפורום.

rigor

New member
../images/Emo53.gifאיך עושים hard reset לזייר71?

אחרי הרד ריסט, האם הסינכרוניזציה כנגד הפאלם דסקטופ המתאים תחזיר לי את העברית? (של הראל)

Ariyeh1

New member
איך עושים

ראה כאן. בעיקרון סנכרון לאחר Hard Reset אמור להחזיר את כל התוכנות והנתונים חזרה ל-Palm כולל העברית של הראל

kintaro

New member
אתה יכול לדבר...

אתה יכול לדבר כמה שאתה רוצה, אבל מכיוון שאין מיקרופון זה לא יגיע ממש רחוק :)

rigor

New member
לא ידעתי שאין מיקרופון...

המכשיר הוא לא שלי- אני שואל בשם חבר...

kanabis34

New member
המממ...

בעיקרון בזמנו אני ראיתי משהו שהתקין "פיראטי" על המכשיר שלו מיקרופון והוא השתמש בתוכנה של הקלטה שנמצאת ב-LD בכל מקרה לא קיימת תוכנה של סקייפ לפאלם ככה שזה בעייתי... the_k

Ran sch

New member
בדפים של אלון יש הסבר

איך אפשר לחבר מיקרופון חיצוני אבל... אתה צריך מעט ידע בהלחמה ולהשיג חיבור שמתאים לחיבור של הפאלם... וגם אז זה לא קל מידי

alonhzn

New member
אפשר גם לקנות את זה מוכן

הבנאדם שהמציא את הרעיון מוכר כאלה מוכנים שהוא עשה בעצמו. פעם אחרונה שבדקתי, זה עלה 20 דולר - אני לא הייתי משלם כל-כך הרבה... אבל אם זה ממש חשוב למישהו, לכו על זה.

nvh

New member
אפשר גם לעשות פתרונות יצירתיים ללא

צורך בהלחמה. שני החיבורים השמאליים (כאשר המסך למעלה, אם אני לא מתבלבל) בשקע החיבור בפאלם הם בעצם חיבורי המיקרופון. אני מניח שאפשר למצוא גם איך לחבר מבלי להתעסק בהלחמות, למרות שלדעתי בכל מקרה עדיף לפתוח את הפאלם ולהלחים מבפנים (כמובן, מי שיכול). שיחות כמו ב-Skype ניתן לבצע בפאלם בעזרת התוכנה mobivoip.

nvh

New member
זה בהחלט יכול לפתור את הבעיה, למרות

שזה לא משהו שאני הייתי קונה. לטעמי זה מגושם מדי ועולה יותר ממה שזה שווה. אם זאת, נחמד שיש פתרון למי שלא יכול או רוצה להתעסק עם הלחמות או רעיונות חיבור אחרים.

למעלה