האם גברים טובים תמיד נדפקים?!?!?!?

eyal1307

New member
האם גברים טובים תמיד נדפקים?!?!?!?

דבר ראשון שלום לכולם אני לא כותב בפורום הזה אבל הייתי חייב לשאול את השאלה הזאת כי היא מאוד מציקה לי. כל התחיל שדיברתי עם חבר שלי על איזה סיטוציה שקרתה לי אם מישהי שיצאתי באותו שבוע וחשבתי שהפעם מצאתי מישהי מיוחדת שאולי זה התפתח למשהו יותר רציני אבל זה לא התפתח למשהו רציני, אז חבר שלי בא ואמר לי " אתה יודע מה הבעיה שלך? זה שאתה יותר מידי טוב לבנות , אתה צריך להיות רע איתן ולזלזל בהן ואז הן יתייחסו אלייך יותר בכבוד." האם גם אתם חושבים ככה כי לא פעם ולא פעמיים שמעתי אנשים שאומרים שצריך לזלזל בהן ולהיות רע ואז הן התייחסו אלייך בכבוד. אני מבחינתי אף פעם לא דגלתי בשיטה הזאת של זילזול באנשים אני תמיד מכבד את מי שאני יוצא איתה גם שהיא לא נראת לי.

Sefy

New member
רק לאלו שיש מזל ../images/Emo8.gif

אני מאמין בלתת כבוד לאנשים, אם לא מקבלים בחזרה, אז נסגרת הבאסטה וזהו הולכים הביתה, אבל תמיד בכבוד. מי שמזלזל וזו שמזלזלים בה אוהבים את זה? אז שיהיה להם לבריאות, לא כוס הקולה שלי.

LCA

New member
מהההה?

אל תקשיב לחברים שלך! מה הם יודעים? אם הקטע לא התפתח עם הבחורה כמו שרצית או כמו שציפית, לא נורא, זה כנראה לא זה... תעבור קדימה! אבל בשום אופן לא לזלזל בנשים או בכל אחד אחר לצורך העניין! אתה רוצה כבוד אז תן כבוד!

eyal1307

New member
אבל זה לא רק חברים שלי

תשאלי גברים וזה בדרך כלל זה מה שהם יגידו לכן שצריך להתייחס קצת ברוע לבחורה שהיא תתן לך כבוד.

Vdrums

New member
אז תפנים שזה לא נכון. ולא כל הגברים

חושבים שצריך לזלזל. אני מתייחס בכבוד ומי שזה לא מתאים יכולה ללכת. אתה לא צריך להשתנות בשביל אף אחת!!!

ליאל ג

New member
לזלזל בבחורה???

מה פתאום?!?! לא מזלזלים בבנות המין היפה.... אף פעם! בחורה לא רוצה שיזלזלו בה... בחורה רוצה להרגיש שבן הזוג שלה מכבד אותה ומעריך אותה, יודע בדיוק מה היא שווה... החברים שלך שאמרו לך שבחורה רוצה שיתייחסו אליה קצת ברוע כדי שהיא תתן לך כבוד בטח לא התכוונו לכך אלא שבחורה צריכה להרגיש שהבחור שלה יודע מיהו ומה הוא רוצה ולאן הוא מוביל ביחד איתה את מערכת היחסים ביניכם... אם התכוונו לזילזול הרי שאין להם מושג מה נשים רוצות.... איי איי איי... אילו רק הייתה מעט הבנה בינינו, אילו רק ידענו אנחנו מעט יותר מה רוצים אתם הגברים ואילו רק ידעתם אתם מה אנחנו הבחורות רוצות... מערכות היחסים בינינו היו מחזיקות מעט יותר זמן וללא ספק היו איכותיות יותר... השורה התחתונה היא: לעולם, ואחזור על כך שנית, לעולם לא לזלזל בבחורה! חג חנוכה שמח לכולכם!

ברוך הבא ../images/Emo142.gif

אתה יודע מה הבעיה שלך? שאתה מקשיב לחברים שלך. בשביל מה יש לך חברים אם הם לא מלמדים אותך שלא להקשיב להם??? הקונפליקט מצוי בעצם השאלה - הרי, כולנו מכירים את המשפט המצוי - 'זה קורה במשפחות הכי טובות', הווי אומר - מכיוון ומשפחות טובות מכילות אנשים טובים - שזה קורה לטובים ביותר. נכון? [שאלה רטורית. כל עוד אני אומרת שזה נכון, אתה יכול לראות את הדברים בתור אקסיומה] ובכן, המשפט הינו משפט מנחה שכן אם זה קורה אפילו לטובים ביותר, קל וחומר שזה קורה לרעים [ביותר, בפחות].
[המסקנה המתבקשת] בין אם אתה טוב או רע, נשים תמיד ימצאו דרך לדפוק אותך
>סקארלט -משועשעת מעצמה בשעות הלילה המוקדמות- אוהארה<

למעלה