האם גבר בקילט,

DarlingAdam

New member
האם גבר בקילט,

כלומר, חצאית סקוטית, נחשב לדראג, לטראנס? ברור שלא. זהו לבוש שבטי גברי מזה שנים רבות. *אבל*, קחו את אותה החצאית, אותו צמר משובץ, וקצרו אותו קצת, נגיד, לגובה אמצע הירך, ומיד תקבלו "גבר בלבוש אישה". למה זה? מהם הדברים הקטנים האלו שחוצים את הגבול? למה לק או ליפסטיק שחור זה "עוד בסדר", אבל ורוד או אדום זה "של בנות"?

Sonata Of Tears

New member
ההמ....

תראו. לכל חברה יש איזה חוקים כמו שאמרה ליטל,יש תרבויות שהצלהם איפור לגברים זה דבר מאד מאד הגיוני אח לנשים זה פשע,רוב התרבויות האלו נעלמו מהעולם בגילל התרבות המערבית שמשטלת על העולם בצורה נוראית מוההאהאא!!! אבל אני לא מתבייש במה שאני רוצה לעשות ,ואני מתאפר,ובנתיים לא התיחסו אלי שונה חוץ מזה שיורדים על זה נון סטופ וזה מעצבן

אורי 0

New member
מה? איפה? למה לא אמרו לי?

לק או ליפסטיק שחור זה בסדר? תשמע, אנחנו מתקדמים... החזית הזאת כל הזמן זזה - עד שנות הששים שיער ארוך היה הומו. עד סוף שנות השבעים בארץ עגיל לגבר היה טאבו (אני זוכייר שראיתי תייר מחו"ל עם עגיל. די הזדעזעתי). אחר כך היה עגיל באוזן שמאל בסדר, ועגיל באוזן ימין הומו. ופתאום דווקא ערסים התחילו ללכת עם עגילים בשתי האזניים. איך אמר צימרמן? "הזמנים משתנים". הייתי פעם רוצה לפגוש את פורץ הדרך, הראשון שעשה משהו שהזיז עוד קצת את החזית המגדרית. לפעמים נחמד לי לחשוב על עצמי כחלוץ, שעוד עשר שנים כולם יתלבשו "כמוני". אבל אז זה כבר לא יהיה מעניין. אבל אני חושב שתמיד משאירים איזשהו הבדל. תמיד משאירים איזו קו, גלוי או סמוי, שהעובר אותו - או העוברת - ת/יקבל זץ חשמלי של אי הסכמה. מותר להוריד שערות מהחזה ומהגב. אבל הרגלים "שייכות" לבנות. בנות כבר יכולות ללבוש ג'ינס וטריקו, אבל בדרך כלל זה לא הג'ינס והטריקו של הבנים, ובן שילבש ג'נס וטריקו של בנות יתפס כעבריין-מגדר (בכיוון השני הגבול עביר יותר משום מה). יש נעלי נשים ונעלי גברים, אפילו שמדובר בנעלי התעמלות. בושם של נשים ושל גברים. בנות הולכות קצוץ, אבל הקצוץ של בנות שונה. אני מתערב איתכם שעוד עשר שנים ערסים עם ליפסטיק סגול יצעקו עלי ברחוב "תראו אותו, הולך עם ליפסטיק אדום, כמו קוקסינל".

DarlingAdam

New member
"בכיוון השני הגבול עביר יותר "

כן, אבל נשים נלחמו במשך שנים ונכנסו לכלא כדי שירשו להן להסתובב עם מכנסיים, לא? :) "עוד עשר שנים ערסים עם ליפסטיק סגול", כן, זה בטוח. כשהייתי צעיר... צעירה, למעשה, צעקו עליי ונכנסתי להמון צרות בגלל צבעים בשיער, בגלל לקים בגוונים חזקים, בגלל המון דברים, שכמה שנים אחר כך הפכו לאופנתיים. זה היה די מרגיז :) הבה נצעד בשבילי ההיסטוריה ונחלוק חוויה: אני וידידה עומדות בחצר ביה"ס ונערה צעירה שלא נזכיר את השתייכותה החברתית שואלת אותנו, ברצינות לשם שינוי ולא רק לשם העלבון, למה אנחנו מתלבשות כפי שאנחנו מתלבשות (ג'ינס קרוע, סיכות ביטחון, וכו'). אמרנו לה בחביבות מנומסת שככה אנחנו אוהבות להתלבש, ושאלנו רטורית למה היא לובשת את הבגדים שהיא לובשת. היא ענתה, בשיא הרצינות וללא שמץ של מודעות עצמית, "כי ככה כתוב בטור האופנה של מעריב לנוער". רגעים ארוכים לאין ספור עברו בשתיקה נדהמת בעוד אנחנו מעכלות את תשובתה. ואז אמרנו, "ומה אם בשבוע הבא יהיה כתוב במעריב לנוער להתלבש כמונו?" והיא ענתה, שוב, ברצינות, ואני לא מעוות או מסלף את דבריה, "אז אני אלבש את זה." ובזאת איבדתי את שארית האמון שהייתה לי במין האנושי. סיפור אמיתי, גבירותיי, רבותי, וכולם.

ליטל ו

New member
הה, הנוסטלגיה <חיוך גדול>

מצויין ביותר. וגם מוכר. אני חייבת לציין שדווקא זכורים לי המון המון מקרים שבהם אנשים באו לחקור את התופעה המוזרה (אני) מתוך סקרנות ולא רצון להרע... אם כי אני הייתי יותר שנות השישים (אופנתית).

BurgerQueen

New member
אם תשאלו אותי, בנים נשיים הכי יפים!

אני משוגעת על מראה של גבר נשי, לא משנה מה הנטייה המינית שלו, אם כי אני לא יודעת אפ יש גברים "נשיים" סטרייטים. יש?!

DarlingAdam

New member
שאלת את זה כבר,

בכמה פורומים, מספר פעמים. וכבר ענו. כן, יש. הרבה.

למעלה