האם גבר יותר סקסי בלי שיער

האם גבר יותר סקסי בלי שיער../images/Emo35.gif

אני רוצה להוריד שיערות שחורות מהחזה ומהבטן. יש לי עור לבן, ולדעתי השיערות השחורות מכערות את הגוף היפה שלי. אין לי ממש הרבה שיער אבל בכל זאת אני לא אוהב אותו ומעדיף להיות חלק. בא לי להפתר ממנו לתמיד, השאלה עם זה כדי? האם נשים אוהבות יותר את הגברים שהם בלי שיערות בחזה ובבטן?

לא יכולה לענות לך בשם שאר הנשים...

מבחינתי, הרבה שיער זה טרן אוף בדיוק כמו עור חלק לגמרי. אני מחפשת גבר, לא קופיף ולא ילד לפני בר מצווה. המצב האופטימלי, מבחינתי, הוא שיערות קצרות, לא בריכוז גבוה ולא בולטות מידי. כמובן שעד היום נפלתי על או שעירים, או כאלה שדווקא אין להם הרבה שיער אבל זה רק הבליט את פלג הגוף העליון שאממממ, איך נאמר?, לא מלבב... טוב, ידי עדיין נטויה

דנה551

New member
אני אוהבת את "האיש שאיתי"

עם ראש על הכתפיים , ראש שיכלול בתוכו רגש חם אלי. ואם יש לו שערה כזו או אחרת פה או שם זה לא מה שיגרום לי להחליט אם להיות איתו או לא. אינך יכול ליצור מעצמך מושא חלומות של אישה זו או אחרת . תהיה אתה עצמך אם אתה אוהב את עצמך בלי הרבה שיער אז תוריד ואם אתה אוהב את עצמך עם יותר שיער אז תשאיר. כל אחד וההחלטה האישית שלו עם החיצוניות שלו. יצא לי להיות עם בחור שהיה עם שיער בבית החזה ואהבתי ללטף אותו שם ויצא לי להיות עם מישהו שאין לו כמעט שיער בחזה ואהבתי גם ללטף אותו שם כי את כל אחד מהם אהבתי באותה תקופה שיצאתי איתו כך שלא שינתה לי כמות השיער שהיתה או לא הייתה להם. שורה אחרונה לך עם ההרגשה שלך לגבי החיצוניות שלך ביי ויום טוב

דילמה קשה

אני רוצה להוריד את השיער, הבעייה היא שאם מורידים אותו אז נראים באותו מקום חלקים לגמרי, ואין משהו בינוני. אז או שנראים חלקים או שיש הרבה שיער. הקיצר אני הולך להוריד את השיער באיזה מכון, הוא מפריע לי, מה שיהיה יהיה. חוץ מזה כל הדוגמנים במדיה נראים בלי שיער. סימן שזה מה שנשים אוהבות.

אורזמן

New member
תעשה מה שטוב

לעצמך ולא מה שנשים אוהבות מאחר שלכל אישה יש את טעם שונה

הבעיות שלנו

אנחנו מתעסקים בחסרונות שלנו (גם אני)יותר ממה שצריך במקום לנסות ולהעלים אותן מה שלא תמיד מצליח כדי אולי לחזק את היתרונות שלכל אחד יש

משפט הכי חכם ששמעתי היום ../images/Emo47.gif

משפט מאוד חכם כתבת. כל הכבוד לך! אני גם המצאתי היום משהו חדש: כל הרגשות שאנחנו מאחלים לעצמנו בעתיד, צריך להרגיש ברגע זה... כאילו אנחנו כבר הגענו למצב המושלם. ז"א אם אני מאחל לעצמי להיות רגוע וזה המצב שאני רוצה להיות בו, אני כבר מלחתחילה חייב לנסות להרגיש אותו. כאילו אני כבר נמצא במצב הזה. לדעתי ככה יש סיכוי יותר גדול להגיע למה שאני באמת רוצה להרגיש בעתיד.

ה-איה

New member
הדוגמנים במדיה

גם מאופרים באיפור לכל הגוף במקרים מסוימים ומשוחים בשמן להגברת אפקט הסקסיות ומצולמים בפוזות שהכי יחמיאו להם אישה שרוצה לחיות עם גבר בדיוק כמו שנראים הדוגמנים במדיה - יכולה פשוט לקנות את הפוסטר. תאמין או לא, דודי בלסר, כשהוא קם בבוקר, לא נראה כמו שהוא נראה מרוח על הבניין בגשר ההלכה (לא שהוא נראה רע כשהוא קם, אני מתארת לעצמי, ובכל זאת..)

Rנבוני

New member
ברור

שאת אוהבת את האיש שאיתך ומקבלת אותו השאלה היא מה את מעדיפה?

לא יכולה לענות בשם כולם מן הסתם

אבל גוף חלק אצל גבר לי אישית לא ממש עושה את זה. וממש לא בגלל עניין שיער=גבריות .

כמה נשים אתה מתכנן להכיר במהלך

חיך? חלקן ירצו חלק חלקן יאהבו קצת שיער למה ללכת לפי הרוב? תשחה קצת נגד הזרם, גם אם מדובר בחזה קופיפי, האהבה גוברת על הכל גם נשים שעירות מוצאות אהבה

tzurtzur

New member
שעירות זה דבר יחסי...

אם גבר שעיר ברמה של כיסוי גוף זה דוחה
אם הוא חלק כמו תינוק זה נחמד..
אם הוא קצת שעיר זה מושלם
חייבת לספר על מדריך בחדרכושר שאני מתאמנת בו, שיש לו גוף יפה למדי אבל שעיר במידה מטורפת שבא להקיא רק מלחשוב על לשכב איתו

אהבה זה נקודת מבט שונה

כשאשה אוהבת כל דבר בו כמעט יהיה לפחות נחמד אם לא סקסי

למעלה