האם ג'ון אבוט מת???

מקסימה1

New member
האם ג'ון אבוט מת???

השחקן כמובן???
אם כן, מאיפה אתם יודעים?

python 4

New member
ג'ון אבוט מת?../images/Emo7.gif

ללללללאאאאאאא! רגע, אולי את מתבלבלת עם השחקן ששיחק את ג'ק אבוט? הוא אכן מת לא מזמן.

python 4

New member
אבל עזבי את ג'ון...../images/Emo58.gif../images/Emo13.gif

נכנסתי לאתר של soapcity כדי לבדוק אם זה נכון, ומי גיליתי שמצטרפת בימים אלה כדמות חדשה בצח"מ? ג'ון ואן ארק, ששיחקה את ואל יואינג אהובתי בנוטס לנדינג! יש! היא חוזרת.. עכשיו רק שיביאו גם את השחקנית ששיחקה את אבּי והכל מושלם!

python 4

New member
זה לא פעם ראשונה שלה בדייטיים..

הנה היא מימי חיינו, לפני המון שנים.

../images/Emo20.gifוואלין יואינג בצח"מ??? יששששש

האמת?? השחקנית שהכי אהבתי ב"נוטס" היתה אבי קניגהם יואינג המכשפה, היא היתה כלבה מסוג מיוחד ויפייפיה גדולה.. מתה עליה!!! עכשיו אני כ"כ מתבאסת שאנחנו בפיגור של 4 שנים, למי יש סבלנות לחכות לראות את וואל המתוקה?!

Charmed24

New member
ולא סתם../images/Emo70.gif

היא תשחק את אמא של מייקל בולדווין, לא פחות ולא יותר

python 4

New member
אתר ל"נוטס לנדינג"...

כאן. נראה לי שזה בערך האתר היחיד שנשאר, 12 שנים אחרי שהסדרה נגמרה.. מישהו עדיין זוכר אותה בכלל? אה, אבּי.

python 4

New member
אבּבּבּבּבּבּבּיייי!!!

אין, אין עליה. במשך שנים הייתי מאוהב בה קשות, חלמתי עליה בלילות ופינטזתי עליה בימים. איזו שחקנית! הג'יל של שנות השמונים (טוב היתה אז ג'יל אבל לא חשוב). לא סתם ביצ'ית, אלא ביצ'ית עם לב (זוכרים את הפרקים שליבי היתה מכורה לסמים? היא ממש היתה גדולה אז). היום המאושר בחיי היה היום שבו היא חזרה בעונה האחרונה לשני פרקים האחרונים.. זוכרים? ובסוף היא עברה לגור עוד פעם ליד קארן ומק והיא אמרה להם "just like old times" ואז נגמרה הסדרה.. זה היה כזה יפה.. צריך להחזיר את הסדרה הזו בשידורים חוזרים דחוף!! הסופרסואפ הכי גדולה אי פעם.

Charmed24

New member
מסכנה

היא (דונה מילס) סובלת מסוג של דלקת פרקים כרונית כזו, שלא עוברת לעולם

חייבים להחזיר את "נוטס לנדינג"../images/Emo77.gif

שיתנו אותה בשידורים חוזרים... זו היתה הסידרה הכי מצליחה בערוץ 3 !!! וממש אהבתי את אוליביה ואבי !!!

אבי וואלין, לזכר הימים ההם..../images/Emo48.gif

כמה שאתן חמודות... וואלין, בקרוב בצח"מ...

python 4

New member
איזה בקרוב... עוד 4.5 שנים...../images/Emo7.gif

זה בדיוק הזמן שיקח לי לעשות את הדוקטורט שלי. כן, אני יקבל תואר ד"ר וואלין תגיע לג'נואה סיטי בערך באותו זמן. עכשיו אני מנסה לחשוב איזה אירוע יותר חשוב ומרגש..

טארי לאסטר מת...

לפני 3 או 4 חודשים אני חושבת... וסיבות מותו לא נותרו לפירסום, עד כמה שידוע לי.. הוא היה בן 53... חבל...

למעלה