האם גלידה באמת עוזרת נגד כאבי גרון?

האם גלידה באמת עוזרת נגד כאבי גרון?

יכול להיות שאני לא בפורום הנכון אבל אני יודע שאתם חברה שמבינים עניין יש לי כאבים מאוד חזקים בגרון, ואני יודע שאפילו יש רופאים שממליצים לאכול הרבה גלידה במצב כזה? מישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל גלידה עוזרת לכאבים בגרון? לא אמורים לאכול ולשתות חם?

לא. ממש לא. זה ידוע שהרבה אנשים

חושבים שגלידה מאוד עוזרת נגד כאבים בגרון.

noosh

New member
הוצאת השקדים, אם כבר

אסור לאכול דברים חמים אחרי הוצאת שקדים, וממליצים לאכול גלידה וקרטיבים, בגלל שהקור עוזר לכווץ את כלי הדם, או את האיזור, או משהו. אני זוכרת שממש קינאתי באח שלי כשהיה לו את הניתוח, כל מה שהוא עשה זה לאכול גלידה כל היום

Saint Jane

New member
LOL זה לא ממש כיף לשבת

באומללות עם כאב גרון שהדבר היחיד שאפשר לעשות זה למלמל ולקוות שיבינו אותך.

דיידי

New member
פשוט מאוד...

זה מקרר את הגרון... וזה גורם קצת לאבד את התחושה במקום. דרך אגב... אני חדשה כאן :)

ברוכה הבאה .האמת היא שגם אני חדש

לגבי הגלידה, אומנם באותו רגע שאוכלים מאבדים תחושה אבל לאורך זמן זה לא יכול לגרום נזק? להחמיר את הכאב?

talya22bar

New member
אם אני לא טועה...

חום גורם לחיידקים להתרבות... לכן יש אנשים שממליצים דווקא לקרר את המקום ובכך לעצור את התפשטות החיידקים...

דווקא כולם אומרים שהחום הורג את

החיידקים ובגלל זה הגוף מעלה את החום שלו כשיש חיידקים . והנדרסון, או שאתה טיפש או שאתה בור, או שאתה פשוט מפגר.אני שולח את ההודעה פעם אחת אבל הפלאפון מכפיל אותה, הבעייה הזאת כבר ידועה פה!

thorondor

New member
לא.

הגוף מעלה את הטמפרטורה לטמפרטורה בה המערכה החיסונית הכי יעילה. חיידקים ישרדו בקלות חום של 43 מעלות, בעוד הגוף שלך לא.

אני חושב שעדיף סוכריה

בעיקר בטעם לימון אולי סתם תרופת סבתא, או אולי לא סתם... הקטע של שלוש הודעות לפי דעתי זה כי הוא מחובר דרך הסלולרי לפעמים אכילת גלידה תגרום לכאבי ראש... תלוי בקור ובמהירות האכילה... אם אתה ממש אמיץ, מי מלח... אבל זה מגעיל... אדם

סוכריה? לא נראה לי שזה יעזור אבל

אני ינסה. האמת היא שכבר שנים שלא אכלתי סוכריה רגילה עם סוכר (לא בריא) את הגלידה התכוונת עם מלח?? בעיקרון אני חולה על מלח, כל דבר שאני אוכל אני שם בו מלח, ככה שאולי אני יוכל להסתדר עם זה.

סוכריה? לא נראה לי שזה יעזור אבל

אני ינסה. האמת היא שכבר שנים שלא אכלתי סוכריה רגילה עם סוכר (לא בריא) את הגלידה התכוונת עם מלח?? בעיקרון אני חולה על מלח, כל דבר שאני אוכל אני שם בו מלח, ככה שאולי אני יוכל להסתדר עם זה. לגבי כפל ההודעות אתה צודק, זה בגלל הפלאפון, אני מנסה להימנע מזה על ידי כך שאני יוצא מהפורום מיד לאחר שליחת ההודעה

Nimst

New member
אז קח כוס של מים חמים ומלח

ותגרגר. אם יש לך דלקת גרון שהמקור שלה הוא חיידקי (ולא וירלי), זה אמור להרוג את החיידקים.

תגובה

אני לא בטוח עד כמה זה נכון - אבל אני חושב קור עוזר למנוע התפתחות זיהומים ודלקות בכל מקרה לגבי הגלידה אומרים את זה לאחר ניתוח תוספתן באמת עד כמה שאני זוכר.. אולי זה פשוט התפתח לתרופת סבתא

Wing Chan

New member
חחח

לא יודע מה בקשר לגלידה, אבל אם יש לך כאבים בגרון (אדמומיות של הלוע) כתוצאה מאיזה וירוס שהתיישב שם (ברוב המקרים נראה לי), אבל תגרגר מים במלח 3 פעמים ביום. הפיתרון הכי טוב אלא אם כן זה הגיע לשלב שבו כבר צריך אנטיביוטיקה או משהו. מים עם מלח הורגים שם את כול העסק בערך, אני עושה את זה כבר מאז שאני ילד בערך. רק תיזהר לא לבלוע את זה חחח... לא טעים, מניסיון
.

Wing Chan

New member
*וירוס\חיידק\איך שלא קוראים לזה, לא

מבין בדברים האלה. :X

וואלה, נכון. יש בזה משהו. אני ינסה

את המים והמלח היום. אם זה רק וירוס זה יכול לעזור

למעלה