האם גם אתם בתור ילדים הייתם רואים את הסדרה

maozeitan

New member
האם גם אתם בתור ילדים הייתם רואים את הסדרה

ערי הזהב הנסתרות ומשם התחילה המשיכה שלכם ליבשת דרום אמריקה? יכול להיות שיש עוד פריקים כמוני בעולם הזה?

maozeitan

New member
אני הורדתי אפילו פרקים של זה דרך האימיול כדי

להזכר בילדות שהיתה לי

natyh

New member
הענין הוא

שאכן היו ערי זהב אבודות ועדיין מחפשים אותן. הן קבורוות אי שם תחת מעבי הגונגלים ממשיכות לשמור את סודות האינקא שהוסתרו מהכובש הספרדי , חלק מהחידות סופר על ידי מקומיים לחוקרים כגון סיפור מאצו פיצו שסופר לחירם בינגהאם על ידי איכר מקומי, לאחר שבינגהאם לא הצליח למצוא את עיר הזהב האבודה במשך שלוש שנים ואז שינה טקטיקה ופנה למקומיים להיעזר בהם , טקטיקה שאכן עבדה . תרבות האינקא היתה תרבות מופלאה ועדיין רב הנסתר בה על הנגלה בהחלט סיבה מצוינת לנסיעה לדרום אמריקה, דברים פנטסטיים סודות מדהימים עדיין חבויים שם ומחכים לגילוים . כך גם במרכז אמריקה תרבות המאיה תרבות פנטסטית לא פחות . סידרת הילדים הזו רק חשפה שמץ קטן מהקיים ולכן נאמר המציאות עולה על כל דמיון.

d a v i d k a

New member
רק ממקומיים אפשר לגלות

על אתרים ארכיולוגיים שלא ידועים לרוב התיירים. ככה מצאתי את עצמי משוטט עם מדריך/נהג מונית
ליד אחד הכפרים בפרו. פשוט שאלתי באכסניה אם יש מה לראות בסביבה, כי הייתי אמור רק לעבור שם את הלילה. אז בעל אכסניה אמר שמצאו איזה אתר ועדיין אינו מוכר לעולם. זה היה ממש חוויה ללכת במקום שאין בו שבילים ו/או שילוט כלשהו עם מדריך/נהג מונית שבעצמו מגיע למקום רק פעם שנייה בחייו. אל תתביישו לשאול.

d a v i d k a

New member
דרך אגב

אפילו אין לי הרבה תמונות מהמקום כי הכל הרוב היה מכוסה בצמחייה.

למעלה