אני לא מתלונן, אבל תשמע, אתה מתעצל לעשות
חיפושים בפורום חחחחח.. פשוט שמתי לב שהעירו לך כבר.. כבר כתבתי על עצמי, אבל אכתוב שוב. אגב, אני לא מתלונן ולא מקטר, פשוט מעיר הערות שנראות לי לנכון. למרות שבדיוק אני נזכר עכשיו שיעצו לי בדיוק ההפך, לא להעיר הערות אם לא ביקשו שתעיר.. אני יהודי חילוני, שמאושר לקרוא ספרים מסויימים של הוגה דיעות ומורה רוח ישראלי. שכתב כמה פעמים על ישוע מנצרת, אגב, ספר אחד ששמו "והנה הוא בא" מתרכז בעיקר בישוע. והוא שונה מכל מה שהספרות המשיחית מציעה. אגב, פעם נתקלתי בביקורת באחד מעלוני המשיחיים על המורה הרוחי שאני קורא ספריו. כותרת המאמר היתה השם שלו והתוספת - זאב בעור כל כבש. ולפי דעתי זו תעודת עניות לתנועה המשיחית בישראל. שאין ספק שלו ישוע המשיח היה חוזר ומטיף תורתו? היו חוזרים ומבקשים את מותו. איני נמצא בקהילה. ונוח לי מאד להיות כך. ושוב, לגבי האמונה בישוע (קרי - אלהים) אני שוב אומר, לאור הברית החדשה, שם כתוב, שאדם מאמין יוכל לערום הר על משנהו, ולהשריש עץ בים.. (סתם שתי דוגמאות( ואני שואל - האם אתה יחזקאל? מסוגל לכך?? האם אתה מאמין? שוב.. לא מתלונן ולא מקטר.. פשוט אומר - לא.. אין פה אנשים כאלה.. אותו הדבר לגבי האהבה.. לאהוב את ישוע, כל אלה שטוענים שהם אוהבים אותו, לפי דעתי לא מבינים בכלל מה זה אומר..אבל נו לא חשוב.. אולי פשוט אפסיק להעיר הערות וזה יהיה טוב לשני הצדדים.