האם גם אתם חושבים שלסיים הודעה

ד ר א ל

New member
האם גם אתם חושבים שלסיים הודעה

עם המילים ``בשם ישוע המשיח`` יש פה טעם לפגם? האם ישוע מינה פה שליחים מטעמו? ואולי רואים האנשים הדוברים כך את עצמם ברמתם הרוחית של תלמידיו - שליחיו? או שזו סתם מטבע לשון...

lion 7

New member
דראל יקר

כל העולם הרוחני שלנו מתבסס אך ורק על הישות האהובה שהוא ישוע המשיח יסוע אלמסיח , בכל מצב אנחנו קוראים לו בכל זמן ובכל הזדמנות בכדי שנרגיש אותו יותר , רבים הם הפסוקים שמראים את או עם העולם או עם ישוע, אני מבין אותך שזה נותן הרגשה דתית יתרה ,אבל כאשר ניסו בזמנו פרושים וצדוקים בבקשה מישוע להשקיט את ההמון בכניסתו לירושלים, ענה להם אם הם ישתקו האבנים ידברו הושענא לבן דוד. זו היא המינימום תודה שמעבירים אנשים שחוו וראו איך הישוע זה מציל אותם מחיי ריקנות או להפך התאבדות כמוני . וזה תאמינ או לא נובע מהלב .בברכה

ד ר א ל

New member
שלום לאון

עם כל הכבוד, אין בכל הפורום הנכבד הזה ולו אדם אחה שאין אצלו ריקנות. כל הדיבורים על כך שישוע מילא אתכם, לפי דעתי מבוססים על חוסר הבנה. אדם שאין בו ריקנות הוא אדם הדומה תכלית דמיון לישוע. כן.. אדם אלהי. וכזה קשה למצוא. אם כבר מדברים.. גם כבוד האפיפיור אינו כזה.

דראל, ככה זה עובד

אדם נולד עם חטא, הוא גדל לנער ומתבגר ועושה כל מיני מעשים. בין יתר מעשיו הם מעשים שניתן להגדיר כחטא שכן הם לא תואמים את הרצון המושלם של אלהים ואת קו מחשבתו.(שקר, גניבה, ניאוף, שפיטה וכו'..) חייו מלאים בכל מיני דברים שונים ומשונים שאינם מספקים את רוחו הצמאה לאמת. ובכל פעם שהוא חוטא הוא חווה אשמה בושה ופחד. האדם שומע בדרך כלשהי את הבשורה על ישוע המשיח הצדיק שבא להצדיק את החוטאים ע"י מותו המכפר ותקומתו מבין המתים. וכל המאמין בו מקבל סליחת חטאים ושחרור מהחטא. אותו אדם מאמין בבשורה שהוא שמע, ומכיר בחטאו לפני אלהים ומקבל את הכפרה והפדות(התחליף) של ישוע המשיח שניתן לו חינם בדמו. הוא כורע על בירכיו ומתפלל לאלהים שיסלח לו על כל חטאיו כשהוא מתוודה עליהם, ומזמין את ישוע לשכון בו ולהיות אדון על חייו. רוח הקודש בא לשכון באותו האדם ומולידה אותו מחדש, האדם חווה לראשונה שחרור מהחטא ומהאשמה, ומתמלא בשמחת הישועה ובשלומו של האדון ישוע המשיח. אותו אדם נושע ונולד מחדש. וכעת נוצר אצלו רעב לדבר ה', ולהתחבות עם אחיו ואחיותיו. הוא מבקש מהרוח הדרכה, והרוח מדריכה אותו לרכישת דבר ה' - הכתובים(ספר הבריתות), ולקהילה המתאימה לו. אותו אדם מתחיל בתהליך התקדשות שבו הרוח מדריכה את האדם שלב אחר שלב לחזרה בתשובה על חטאיו, כניעה לאלהים וקבלת האדונות של ישוע המשיח בכל יום. הרוח מדברת אל האדם דרך הכתובים, דרך אחים ואחיות, דרך הבריאה, ובעדות פנימית שכן הרוח שוכנת בתוך האדם. וכך ישוע המשיח ששוכן באדם גדל והאדם הולך וקטן. זהו תהליך. תהליך הישועה. האדם שנולד מחדש והולך באמונה עם ישוע המשיח, הוא נושע בעבר ע"י מה שישוע עשה על הצלב בדמו, הוא עובר בחייו תהליך של ישועה ע"י רוח הקודש שמוכיח את האדם ומטהר את האדם ע"י הגות בדבר ה', התחברות עם מאמינים והתקווה להשתנות לדמותו ולצלמו של מושיעו ישוע המשיח ויוושע בעתיד כשהוא יפגוש את מושיעו פנים אל פנים. אז הוא יהפך כהרף עיין למי שאלהים ייעד אותו להיות. ישוע. דראל, אני יכול להעיד בפניך ועוד רבים כאן יכולים להעיד את אותה העדות. אין בי ריקנות כלל, כיוון שישוע ממלא אותי בכל יום מחדש בחסדו. (מאז שקיבלתי את אדונותו של ישוע המשיח ונושעתי, לא חוויתי עוד ריקנות או דיכאון) נכון עדיין אין בנו את כל המלוא של המשיח, אך אנחנו בדרך לשם. בעוד אתה(אם תמשיך בסרובך לחזור בתשובה לישוע המשיח) תמשיך להסתובב סביב הזנב של עצמך ולחפש את מי לשפוט. האדם שנולד מחדש, מתחיל בתהליך, זה מאד חשוב להבין, אין אדם שאין בו חטא כולם חוטאים. ההבדל בין הנושעים לאובדים הוא שאלו הראשונים משוחררים מהחטא, לחטא אין שליטה עליהם והם לא משועבדים אליו. ועם זאת הרגלים מהעבר לעיתים עדיין מהווים מחשול, עד שאותו אדם ימאס במעשיו ישנא אותם, יזעק ויכנע לאלהיו.

ד ר א ל

New member
דעותינו שונות. וזה נפלא בחסד אלהים

לא חושב שיש טעם שאפרוש בפניך את דעתי. זאת תהיה התנצחות ללא תועלת.

אהלן דראל היקר

מאז שאני פה בפורום אני רק שומע ממך תלונות וקיטורים. אני מאוד אשמח אם תוכל בבקשה לספר לי מי אתה . ובכל, האם אתה נמצא בקהילה? האם אתה באמת ובתמים רוצה לדעת על ישוע? האם אתה אולי רוצה אבל מתבייש ללכת לקהילה ? האם אתה או אולי אתה מתבייש להאמין בישוע המשיח? אני באמת אשמח לדעת מי אתה. בברכת ישוע המשיח אמן ואמן

ד ר א ל

New member
אני לא מתלונן, אבל תשמע, אתה מתעצל לעשות

חיפושים בפורום חחחחח.. פשוט שמתי לב שהעירו לך כבר.. כבר כתבתי על עצמי, אבל אכתוב שוב. אגב, אני לא מתלונן ולא מקטר, פשוט מעיר הערות שנראות לי לנכון. למרות שבדיוק אני נזכר עכשיו שיעצו לי בדיוק ההפך, לא להעיר הערות אם לא ביקשו שתעיר.. אני יהודי חילוני, שמאושר לקרוא ספרים מסויימים של הוגה דיעות ומורה רוח ישראלי. שכתב כמה פעמים על ישוע מנצרת, אגב, ספר אחד ששמו "והנה הוא בא" מתרכז בעיקר בישוע. והוא שונה מכל מה שהספרות המשיחית מציעה. אגב, פעם נתקלתי בביקורת באחד מעלוני המשיחיים על המורה הרוחי שאני קורא ספריו. כותרת המאמר היתה השם שלו והתוספת - זאב בעור כל כבש. ולפי דעתי זו תעודת עניות לתנועה המשיחית בישראל. שאין ספק שלו ישוע המשיח היה חוזר ומטיף תורתו? היו חוזרים ומבקשים את מותו. איני נמצא בקהילה. ונוח לי מאד להיות כך. ושוב, לגבי האמונה בישוע (קרי - אלהים) אני שוב אומר, לאור הברית החדשה, שם כתוב, שאדם מאמין יוכל לערום הר על משנהו, ולהשריש עץ בים.. (סתם שתי דוגמאות( ואני שואל - האם אתה יחזקאל? מסוגל לכך?? האם אתה מאמין? שוב.. לא מתלונן ולא מקטר.. פשוט אומר - לא.. אין פה אנשים כאלה.. אותו הדבר לגבי האהבה.. לאהוב את ישוע, כל אלה שטוענים שהם אוהבים אותו, לפי דעתי לא מבינים בכלל מה זה אומר..אבל נו לא חשוב.. אולי פשוט אפסיק להעיר הערות וזה יהיה טוב לשני הצדדים.

ואתה יודע מה בלב האדם?

מחליט מי רייקני ומי לא מחליט מי אוהב ומי לא איך אפשר להתייחס בכלל ברצינות לדברים שלך מתרברב בספרים שאתה קורא ועל סמך זה קובע מי אוהב ומי מאמין קצת ענווה קצת חוכמה אנשים מודעים לחולשות שלהם וזה בינם לבין אלוהים לא לבין דראל

ד ר א ל

New member
אדם אוהב

לא יכנס לפורום כזה וידבר בו. אדם מאמין, לא זקוק לדברים כאלה. אדם מאמין מסופק סיפוק מושלם עם אלהים. וכן.. אני חושב שלא צריך להיות חכם גדול כדי לקבוע, ואין פה שחצנות.. אין פה אנשים מאמינים, אין פה אנשים אוהבים.. וזה כולל את מר דראל הנכבד.. מספיק לקרוא את האיגרת הראשונה לקורינתים פרק 13 ששאול מטרסוס מדבר שם על אהבה.. ומי שקובע שמה שכתוב שם מתקיים אצלו.. אז מה רב הצער על עשיית שקר בנפשו של אותו אדם. אבל נו.. שכל אחד יחשוב מה שבא לו. ויפעל כמו שבא לו.. וזה מה שאנחנו עושים, לא?

אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק

ככה מדבר אדם שלא חווה מעולם את ישוע באופן אישי ואינו מכיר בפועלו הכל נראה לו מושלם על הנייר אבל לא מאמין שזה יכול מציאותי, חבל

למעלה