האם גם אתם חיים בשביל לשלם משכנתא?

גינגית32

New member
האם גם אתם חיים בשביל לשלם משכנתא?

נתקלתי בסרטון שגרם לי לתהיות: האם כדאי לקנות דירה רק לשם קניית דירה ולא לגור בה? האם לא עדיף להשאר לגור בשכירות לנוכח התייקרות הדירות?

יפעת*

New member
לצערי אני משלמת משכנתא

ויש לי בעיה רצינית עם כל העניין
הייתי מוותרת אם זה היה תלוי בי!
(הלינק לא עובד)

צפנת8

New member
גם אני חיה בשביל משכנתא

אבל לא הבנתי מדוע רשמת "לשם קניית דירה ולא לגור בה?" ?
אנחנו שנים שילמנו שכירות (חישוב שעשינו הראה כי שילמנו למעלה מ300,000 ש"ח לבעל הדירה!!) סכום שבהחלט היה נותן לנו קפיצה לקניית דירה. רק לפני כמה חודשים נפל האסימון והחלטנו לקנות דירה כעת אנחנו מתגוררים בה וההרגשה היא עילאית...בדירה השכורה תמונה על הקיר אפילו לא הייתה לנו...
לכל דבר היתרונות והחסרונות שלו וזה נכון שמחירי הדירות לאחרונה התייקרו אבל לחכות למשיח לא יועיל לשום דבר...

היום להשתעבד למשכנתא...זה נורא

לפעמים החיים מפתיעים אותנו
אני אישית אין לי בית משלי ומאוד קשה לי לרכוש דירה
היות והחיים כל כך מפתיעים, לא תמיד נשארים באותו מקום העבודה
וכאשר מחוייבים למשכנתא אפשר למצוא את עצמך בחוץ אם אתה לא עומד בתשלומים

לא הייתי רוצה לקחת כזו אפשרות
ולכן משלמת שכירות כל חודש בחודשו, ושכירות לא זולה
אך כעת מתאימה לי, כאשר לא תתאים לי....אלך למשהו אחר שיתאים לי
עד שאוכל להרשות לעצמי לקחת משכנתא בלי לדאוג האם אשאר באותו מקום העבודה
האם אוכל לעמוד בתשלומי המשכנתא
והאם יש לי את הסכום ההתחלתי הנדרש (והוא גבוה מאודדדדדדדדדדדדדד אצלנו במדינה) בשביל בכלל
לקבל משכנתא ולרכוש דירה.

משכנתא - הקלה במס

כמו כולכם גם אני באותה סירה - מה שאפשר להתנחם בכל הסיפור הזה הוא שיש הטבה במס הכנסה על התשלומים לביטוח חיים שבאים ביחד עם המשכנתא. אשמח לסייע לכל מי שמעוניינ/ת לקבל את ההחזר המגיע לו כתוצאה מכך...מדובר על החזר של אלפי שקלים !!!
ה ב ד י ק ה ל ל א ע ל ו ת
גמר חתימה טובה

צפנת8

New member
אני מבינה אותך מאד אבל גם הרבה לא מסכימה איתך

החיים כולם עמוסי סיכונים ואף פעם אין לדעת כשקמים בבוקר איך ייגמר היום אז נפחד לעשות צעדים כי חלילה אולי יפטרו אותנו מהעבודה??
אל תשכחי שהחיים קצרים ולפעמים עדיף לקבל החלטה וללכת איתה עד הסוף. עדיף לשאוף גבוה ולקוות לקידום בעבודה או העלאה במשכורת אבל מרמור על המצב הקיים בהחלט לא יעזור.
היום יש כל כך הרבה כלים שיכולים לעזור וללוות את הצעד הזה (ראי ב/www.tefahot-nadlan.co.il/mortgage/Pages/mortgage_manual/Mortgage_Intro.aspx" target="_blank" rel="nofollow">https://www.tefahot-nadlan.co.il/mortgage/Pages/mortgage_manual/Mortgage_Intro.aspx" rel="nofollow" target="blank">קישור המצורף את השלבים המפורטים לקבלת משכנתא) אז צעד אחר צעד- מבקשים גם עזרה במידת הצורך ובסוף גם זוכים ליהנות מדירה בבעלותנו- הפיתרון הוא לא לחיות בשכירות כל הזמן, במיוחד שגם בעלי הדירות מעלים את המחירים ללא הרף.

צפנת8

New member
אני מבינה אותך מאד אבל גם הרבה לא מסכימה איתך

החיים כולם עמוסי סיכונים ואף פעם אין לדעת כשקמים בבוקר איך ייגמר היום אז נפחד לעשות צעדים כי חלילה אולי יפטרו אותנו מהעבודה??
אל תשכחי שהחיים קצרים ולפעמים עדיף לקבל החלטה וללכת איתה עד הסוף. עדיף לשאוף גבוה ולקוות לקידום בעבודה או העלאה במשכורת אבל מרמור על המצב הקיים בהחלט לא יעזור.
היום יש כל כך הרבה כלים שיכולים לעזור וללוות את הצעד הזה (ראי ב/www.tefahot-nadlan.co.il/mortgage/Pages/mortgage_manual/Mortgage_Intro.aspx" target="_blank" rel="nofollow">https://www.tefahot-nadlan.co.il/mortgage/Pages/mortgage_manual/Mortgage_Intro.aspx" rel="nofollow" target="blank">קישור המצורף את השלבים המפורטים לקבלת משכנתא) אז צעד אחר צעד- מבקשים גם עזרה במידת הצורך ובסוף גם זוכים ליהנות מדירה בבעלותנו- הפיתרון הוא לא לחיות בשכירות כל הזמן, במיוחד שגם בעלי הדירות מעלים את המחירים ללא הרף.

צפנת8

New member
מאותגרת טכנולוגית

והפעם /www.tefahot-nadlan.co.il/mortgage/Pages/mortgage_manual/Mortgage_Intro.aspx" target="_blank" rel="nofollow">https://www.tefahot-nadlan.co.il/mortgage/Pages/mortgage_manual/Mortgage_Intro.aspx" rel="nofollow" target="blank">הקישור בצורה טובה

למעלה