האם גם אתם כמוני?

barsaar

New member
האם גם אתם כמוני?

מבין החברים שלכם אתם היחידים ששומעים את דיויד ברוזה ובגלל זה אין לכם עם מי ללכת להופעה שלו?

בערך...

אצלי זה היה ככה הרבה זמן, וכל פעם לפני הופעה הייתי מתחילה איזה שבועיים לפני במסע שיכנועים מפרך, חנשכנע אנשים למה כן כדאי לבוא, רוב האנשים שלא רצו לבוא אמרו ש"הוא שייך לדור הקודם, ומה אני קשור/ה אליו", אבל יחסית, רוב האנשים שבסופו של דבר באו, והתאהבו...... חוצמזה, אתה מוזמן להישאר פה, ולהכיר איתנו, ואני בטוחה שבפעם הבאה שתרצה ללכת להופיע-כבר יהיה לך עם מי.... :)

barsaar

New member
תודה רבה אבל..

קצת קשה לי להגיע להופעות כי אני בצבא אומנם לא נשאר הרבה אבל התפקיד שלי לא מאפשר לי בדיוק זמן פנוי.. אני אשאר בפורום ואנסה להגיע להופעות...

SHANILIROY

New member
סוחבת את בעלי ...

שגם הפך לאוהד גדול במשך השנים ,וכמובן שיש כאן חברים מכל התקופות ,ויש את ההופעה השנתית במצדה שכולנו באים

SHANILIROY

New member
אותי לא צריכים לסחוב

באה לבד תמיד באותו מקום בפרונט

glitter8

New member
אכן פעם זה היה ככה...

הייתי הולכת להופעות שלו לבד. עד שהגעתי לפורום לפני 5 שנים ומאז כבר אין לי את הבעיה הזאת... הפורום הזה הוא כמו משפחה, בהמשך-כשתכיר את כולנו ואנחנו אותך, כבר תמיד תמצא עם מי ללכת להופעות, ואז תראה שגם החברים שלך יתחילו להתעניין ב"תופעה."..

barsaar

New member
אני מקווה

נקווה שזה יקרה.. אז את אומרת ללכת להופעות לבד?

handlessman

New member
אני אישית שונא ללכת להופעות לבד..

יצא לי לעשות את זה רק פעם אחת בהופעה של האישה שאיתי באוגוסט, כשקיבלתי את הכרטיס הזוגי בחינם דרך ענבל.. גם אני ניסיתי לשכנע אנשים אבל לא הלך, ובסוף ישבתי בשורה האחרונה עם מקום פנוי לידי - אחד המפדחים!! :p זה אותו דבר כמו ללכת לסרט או להצגה לבד... להיות עם מישהו זה חלק מהעסק. קיצר אני לא ממליץ לך..

glitter8

New member
לי אין בעיה

אני גם טסה לבד לחו"ל כשבא לי..אבל להופעות לפעמים זה באסה ללכת לבד..

handlessman

New member
אשכרה.. חוץ מהחבר'ה של הפורום

אין לי שום חברים שאוהבים אותו.. האמת שאחותי התחילה קצת לאהוב אותו עכשיו אחרי שראינו את ה-DVD האחרון ממצדה, אבל אחות זה אחות...

ממש נכון וממש חבל לי שזה כך

גם לי יצא ללכת פעם אחת לבד לאחת מההופעות שלו כי ממש לא הצלחתי למצוא עם מי ללכת בהתחלה הרגשתי נורא ואיום, במיוחד שמסביבי היו רק זוגות וכאלה. מיד כשהתחילה ההופעה כבר שכחתי שאני לבד מרוב שנהנאתי. מה שאני לא מבינה זה איך זה שכל כך מעט אנשים מודעים ומעריצים זמר ענק כזה אולי הטעם של כולנו מוזר אולי אנחנו מוזרים מה אתם חושבים הקטע שלנו ?

handlessman

New member
אני אגיד לך מה...

רוב האנשים היום שומעים להקות וזמרים שבמיינסטרים או בעיקר אמנים לועזיים.. גם אני שומע כאלה, מנעד הז'אנרים שאני שומע מתחיל במטאל ונגמר במזרחית, באמת שאני שומע הכל... וחלק נכבד מזה זה ברוזה. הבעיה היא שרוב האנשים ששומעים סוג כזה או אחר של מוזיקה, ננעלים עליו ושומעים רק אותו! את רואה ערסים שלא תמצאי אצלם בטלפון שיר אחד שהוא לא דיכאון או מזרחית, ויש מטאליסטים שאם אין בשיר דיסטורשן בפול ווליום ודאבל-בס אז זה לא מעניין אותם..

ghahamov

New member
אני הייתי דווקא מהצד השני

זה התחיל מאשתי (שעוד מעט כבר לא אשתי) שאהבה את דייויד ואני הייתי "הנסחב" אפילו שאני יזמתי ללכת לכל ההופעות שלו. אני מודה שבהתחלה זה היה קצת יותר מדי בשבילי. אבל יש בהופעות שלו משהו מאוד מקסים, בעיקר במקומות מיוחדים כמו מצדה. וחוץ מזה שהוא גם איש מקסים באופן אישי. תמיד מוכן להיות בקשר עם המעריצים גם אם לא תמיד יש לו כח (אני מתאר לעצמי).

בטי369

New member
אסטרטביות...

גם אני כל הזמן "חיזרתי" אחרי בעלי שיחיה ואחרי חברים. עד שקניתי לעצמי זוג כרטיסים מתנה ליומהולדת (לאישה שאיתי בהיכל) והיה לי ברור שמשהו יבוא. בסוף הלכתי עם חברה(שגם אותה נאלצתי לגרור מהבית) מול פרצופו המבואס של אישי (שנשאר בבית..) ומול אחי המצחקק.. שכרגע "חופר" שבפעם הבאה אקח אותו. החברה מאוד נהנתה ואפילו לקחה את כל המשפחה שלה להופעה נוספת. אישי היקר בילה יחד איתי בשישי האחרון ברידינג.ומאוד נהנה. בקיצור תמשיך להנות מהמוסיקה זה מדבק.. וכמו שכבר נאמר פה ברור שבפעם הבאה יהיה לך עם מי ללכת.. ואנחנו הנורמלים. ברור לא.! יאללה שתהיה עוד הופעה

למעלה