האם גם אתם מרגישים

• פותח הנושא mm82
  • פורסם בתאריך

mm82

New member
האם גם אתם מרגישים

כאילו אתם חייבים "להפיץ את הבשורה" ? משום מה מאז שנחשפתי לסוד אני מרגישה שאני חייבת לשתף את כל מי שסביבי בתגלית המופלאה, כמעט מכריחה אנשים לראות את הסרט...

SummerSpirit

New member
כן ולא

בכמה ימים הראשונים אחרי שאחרי את הסרט הייתי כולי בשוק שיש כזה דבר מדהים ואנשים אפילו לא מודעים אליו. התחלתי לספר למשפחה וחברים על השיער ומלבד שתי חברות שהביאו עניין, כל השאר גלגלו עיניים. ידיד שלי אפילו איתגר את עקרון הסוד בנתונים פיזיקה וטען שאין כזה דבר. לא משנה כמה תנסו לשכנע אנשים- אם הם לא רוצים להאמין, זאת בעיה שלהם וזה הפסד כולו, אבל כולוווווו שלהם. כמו שאחת המורות (ברח לי השם) אמרה בסרט: תחיו אתם את החיים שלכם ע"פ עקרון הסוד יסתכלו בתדהמה על החיים הנפלאים שלכם... ואז, אז תתחילו להפיץ את הבשורה
.

my guide

New member
גם אני חשתי כך

אחרי שצפיתי בסרט 4 פעמים וגם רכשתי אותו, המלצתי להרבה מכרים, בליבי רציתי שכולם ידעו את הסוד שכולם יוכלו להשתנות. במציאות גיליתי שלא כולם מוכנים, לא כולם רוצים בכלל להשתנות זו לא הדרך שמתאימה לכולם. אני מאושר שהסוד הגיע לארץ ועם תרגום ושיש פעילות עניפה פה ובעולם. איל

Purple Mushroom

New member
אכן כן .

מדבר על זה הרבה במהלך כל החגים. עם המשפחה . מסתבר שחלק מהמשפחה ידעו על זה . ואפילו אחותי ניסתה לפני חצי שנה לשלוח לי מייל בנושא שביטלתי אותו ככל הנראה , לפי דבריה . מוזר ומעניין . ואתמול דיברתי שאלתי על הסרט הרבה אנשים. גם במפגש קהילתי אתמול שלא קשור לפורום , שאלתי , סיפרתי את זה למישהו . וממש הסברתי לו על עקרונות הסרט והרעיון . וגם יותר מאוחר בערב , סיפרתי את זה שוב , הפעם לסבא וסבתא שלי מצד אבא , על הרעיון . וסבתא שלי אמרה שיש משהו בזה , שהאדם מחליט על איך יראו חייו , או משהו כזה . סרט בהחלט חשוב . :)

kikona126

New member
מה אני סתם מנהלת את הפורום הזה???

את הסרט כבר אמרתי מספר פעמים שאני לא אוהבת, אבל כן, אני באמת חושבת שאני רואה מחוייבות מסויימת לספר ולהפיץ את הסוד

לדעתי יש לסוד

נטיה להופיע בחיים של אנשים בדרך זו או אחרת כשהם מוכנים לכך. אני נחשפתי לסוד ביום שבו קמתי עם הרגשה מאוד חזקה של סימני שאלה לגבי החיים שלי ולגבי השינויים שאני רוצה לעשות בהם. הגעתי באותו יום לעבודה וחבר שעובד איתי ניגש אלי והדבר הראשון ששאל אותי היה אם ראיתי את הסרט הסוד.עניתי לו שלא והוא אמר שקיבל את הסרט ושהמליצו עליו,פשוט עד עכשיו לא היה לו זמן לראות אותו.אמרתי לו שכשיצא לו שיביא לי לראות.הוא אמר לי שבמקרה יש לו אותו בתיק אבל אין לו זמן לראות אותו השבוע ושאקח אותו לסופ"ש ואחזיר לו אותו ביום ראשון.הסכמתי ושמתי אותו בתיק והמשכתי לעבוד. בערך 20 דקות אחרי זה עלתה מולי במסנג'ר ידידה שבכלל עובדת בחברה אחרת ושבכלל לא מכירה את החבר שנתן לי את הסרט.קישקשנו קצת במסנג'ר ואז פתאום היא שאלה אותי אם ראיתי את הסרט הסוד.הייתי קצת המום וכתבתי לה ש-20 דקות לפני חבר מהעבודה שאל אותי את אותה שאלה.היא צחקה וכתבה לי בצחוק שהסרט פשוט מתעקש שאראה אותו.גם אני צחקתי אבל בתוכי הרגשתי שיש בזה משהו מעבר.במשך כל היום זה לא יצא לי מהראש והרגשתי שאני פשוט חייב לראות את הסרט.לא יכולתי אפילו לחכות עד שאגיע הביתה וברגע שכולם יצאו מהמשרד ישבתי וראיתי את הסרט על מסך המחשב.כמובן שמאותו הרגע השתנו חיי כליל.השינויים שהתחוללו בחיי פתאום הפכו לתמונה ברורה ומדהימה ודברים מאוד טובים קורים מאז שבחרתי לקבל אותם. היום יש לי עותק משלי של הסרט וקניתי גם את הספר שנמצא איתי תמיד בתיק שלי ובכל זמן פנוי שיש לי אני אוהב לפתוח אותו בעמוד אקראי ותמיד יש שם תשובות.

שלחתי לכמה אנשים

שלחתי לכמה אנשים את הלינק, אני עושה שימוש ברעיונות באופן ממוקד בטיפולים שאני מעביר, וקורא וכותב בפורום. חשוב לי לעשות מקום בחיים שלי להתעסקות בסוד בשביל לתרגל את זה, ללמוד את זה וליישם את זה בחיים שלי.

מרי לי

New member
כל דבר שמתלהבים לגביו ככה חייבים להפיץ ולפרסם

זה כל היופי שבזה
ההתלהבות מדבקת

ק ר ח

New member
הבשורה מופצת!

א.כל מי שהתחבר ל"סוד" הרגיש בפעם הראשונה שהוא רואה ת'סרט הרגשה של "אני כבר יודע את זה"=זה כי כולנו באים מאותו אמת,ובכולנו,נרצה או לא נרצה,יש אלוהיות,וזה המשותף לכל בני האדם,בלי יוצא מהכלל ב.אתמול היו 2 אנשים מהסרט "הסוד" בתכנית של אופרה ווינפרי,בערוץ 10,זה אומר שה"סוד" כבר פרץ למיינסטרים ולפני שנה שנתיים הוא היה סרט מחתרתי שעבר מפה לאוזן,עכשיו זה כבר מפיץ את עצמו... להפיץ את הבשורה זה דבר טוב,כי "הסוד" כבר לא שייך רק לחכמים או לברי מזל שנחשפו אליו,הוא שייך למי שיש מספיק שכל להבין שלא סתם הוא ראה את זה,ולהשתמש בזה,הפיצו את הבשורה!

רותי 11

New member
את הבשורה הפצתי עוד הרבה לפני

הסרט. זה לא משהו שהתגלה באמת עם הסרט כל מי שמבין מה זאת יצירת מציאות היה חשוף ל"סוד"

מרי לי

New member
אני למדתי על שינוי אופן המחשבה שלי

מJOYCE MEYER יש לה ספר וסדרת לימוד שנקרא: WHERE THE MIND GOES, THE MAN FOLLOWS וגם A HOUSE MADE OF THOUGHTS שם היא מלמדת לענות למחשבות הרעות ולשנות אותן. היא מלמדת לבסס את זה על הברית החדשה - מי שזה לא מדבר אליו, לפחות שווה להקשיב וליישם גם בלי קשר ככה אני יצאתי מהדכאון שלי וקמתי ועשיתי דברים במקום לשבת במקום. כן כשראיתי את הסוד ואת הבליפ, זה לא היה חדש לי.

gils33

New member
אני לעומת זאת

משתמש בזה הרבה שנים עוד לפני שנחשפתי לסרט. אין לי מושג איך,במשך כל ימי חיי השתמשתי בסוד, זה בא לי מאד טבעי ולא הבנתי איך. לאחר שנחשפתי לסרט הוא פשוט נתן לי הרבה יותר כלים ופתאום ככה נפל לי האסימון. הדבר הזה מדהים,לגבי הפרסום ולהפיץ את הבשורה, זה מאד טבעי,כל מה שעושה למישהו טוב הוא רוצה לפרסם אותו, ד"א ככה זה גם בדת,אנשים שחוזרים בתשובה למשל מנסים לשכנע את כולם לחזור בתשובה, כי פתאום מתגלה להם משהו חדש והם מקבלים שפע וכמות אור כזו שאף אחד לא יודע להסביר אותו ולמרות הניסיון להסביר את הדברים האלה לאחר,יש הרבה אחרים שלא מוכנים להאמין בשום דבר ומה פתאום שיש דבר כזה רוחני כמו הסוד.... כל אחד מקבל את זה מתי שהוא צריך לקבל. אהבה לכולם והמשך יום נפלא חג שמח

מרי לי

New member
בגלל זה

לא צריך לכפות שום דבר על אף אחד או לשלול משהו
כי בכל דבר שממנו אדם רואה אור יש חיים. בהכל יש חכמה גם אם אנחנו לא רואים אתה, ולכל אחד יש את הדרך והשיעור הפרטי שלו בחיים. בין אם זו דת או הסוד

hagitg5

New member
את האמת שמאז ראיתי את הסוד

הכל ישתנה לי לטובה,היה לי מקרה שאפילו כמעט נפלתי ברחוב והמשכתי עם זה הלאה לא שמתי לב לזה מרוב שהחיים שלי השתנו.....

למעלה