האם גם אתם שמתם לב לבאלגן

האם גם אתם שמתם לב לבאלגן

ברשימת הטוקבקים רשימת הרשומות האהובות במהלך השי-שבת ??? רשומות לא נכנסו , הסדר השתבש וכו'

לא מבין למה התעלמו מהרשימה שלי

העליתי רשימה חשובה התגובות בה רבות עד לרגע זה...174 תגובות והתעלמו ממנה...זה לא היה חשוב לי אם הנושא הזה קדוש וחייב טיפול....האם יש כאן אטימות והפתיחות היא רק בכתיבה והנאורות היא רק במילים שלא מיושמות הלכה למעשה... אני מצרף לכם את הרשימה....ותגידו אתם אם זה לא קדוש...והאם זה לא אנטרס של כולנו הבלוג שלי חוסנה של חברה נמדד ביכולת שלה לא להזניח את החלש!

אם רק יכולתי לנעוץ את רשומתך

היא היתה נשארת בדף הבית עד יום שני במעשיך תבורך הנושא בהחלט חשוב מעניקה לך בול תוצרת בית

תודה מאמא...ותודה לכל המפרגנים בתגובות בבלוג

אבל נראה לי מוזר ...אולי לא מבין את המדיניות כאן...לכן מבקש הסבר...מאלה שמתעלמים....יש להם הזדמנות לעשות מעשה שיעצים גם את כל הבלוגיה...לדוגמה ביום שני מגיעים מצוות החדשות לצלם...את האופנוען בדרכים...כי זה מעניין אותם וגם חשוב....ואילו כאן צריך בסך הכל להאיר בזרקור רשומה שקיבלה תגובות רבות ואמורה על פי האמור להוביל בסערת הטוקבקים...את מבינה מאמא לפרגן...ואפילו לקבל פירגון בחזרה כי ההתעצמות בעזרת הבלוג היא עצומה...למשל אם תראי ברשומה....של העצרת למען החטופים ביער גורן....חיכו לנו לעצרת הרבה אנשים שקראו אותי בבלוג התעדכנו ונפגשו איתי עם האופנועים ועם מיקי גולדווסר...לכן אני לא מזלזל בעיניין...אבל נראה לי שהם לא מודעים לעי ניין ולחשיבותו...ולתהודה שהוא תופש....וחבל שכך... כי אני מאמין שהתרבות האמיתית היא לא רק לכתוב פרוזה ושירה....אלא במקרה שלי גם להביא אותה אל הרחוב...ובעזרתה להשפיע..ועל כך יעידו מעשיי והמצטרפים הרבים שקוראים אותי אבל לא נשארים פאסיבים אלא יוצאים איתי לפעולות אפילו בגשם שוטף כפי שכתבתי ברשומה על העצרת במכללת אחווה...שם רכבו איתי אופנוענים בגשם שוטף...איך הם הצטרפו אלי? איך הם ידעו? מהבלוג! הם קוראים אותי עוקבים אחר התוכניות ומצטרפים לעשייה למען החברה שלנו את מבינה מאמא...במקרה שלי "כתיבה יוצרת מציאות"...חבל ששיקולים זרים כאן לא מעצימים את העיניין....כפי שראוי לו... אבל איתם או בלעדיהם...הטוב יפרוץ יתעצם וינצח.... להתראות בדרכים

malka3

New member
suki מדוע מגן דהרי לא נמצא בסערת הטוקבקים ?

182 תגובות צריכים להעמיד את הרשומה שלו בראש סערת הטוקבקים !!! תקני אותי אם אני טועה תודה.

בטעות בוטלה למשך דקה ומיד אחרי דקה הוחזרה

אכן בטעות בוטל הפירסום בטעות ולאחר דקה...אחד המגיבים שהיה און ליין הפנה את תשומת ליבי... ומיד פורסמה שנית כמו שהיא ללא שינוי... טוב ידידי לא מתכוון להתעסק בכך יותר... תודה על הפירגון....יש לי מסע לפניי...ומחר מפגש עם הנכים והאופנוענים שיגיעו לתמוך... וצילום לחדשות..אתם מוזמנים.... להתראות בדרכים

Bezalel P

New member
התצוגה בקוביה הזו היא אוטומטית

זה לא משנה אם הפרסום בוטל אחרי דקה או שעה. ההגבלה נועדה למנוע מאנשים לפרסם מחדש רשומות ותיקות ועתירות רייטינג בשביל להופיע שוב ברשימה. אנחנו נקדם את הבלוג שלך בדרכים הרגילות בלי קשר

למעלה