האם גם אתם שמתם לב למשהו מוזר פה?

ששרון

New member
האם גם אתם שמתם לב למשהו מוזר פה?

נכנסתי לפני איזה שעה...והיתה הודעה מזוהרה על שנתפתח עוד פורום לחולים במחלות של בוואי נט, אחלה. נכנסתי להציץ בוואי נט לראות את זה (אגב, משום מה הפורום מתעלם מהפיברו ומתייחס רק לתשישות כרונית, לא ברור מדוע) אחרי חצי שעה שעה חזרתי לפה , וההודעה של זוהרה נחמקה מהפורום פה. ???????????????????? לא הבנתי למה.
לדעתי זה מאוד מקובל להודיע על עוד פורומים באותם תחומים.

שריק7

New member
שרון- לא ראיתי אך מאוד תמוה ולא

ראוי! אני חושבת שכדאי שתפני בשאלה אל אפרת, מנהלת הפורומים. בעבר פניתי בשאלות אל נטע, אולם נודע לי מפיה שיוצאת לחופשה לא קצרה... אני מקווה שכשיחזירו את ההודעה- נניח יור"ית העמותה- היא תישאר כאן!!! שרי

ששרון

New member
הי שרי

אין לי כוח להתחיל לברר , לא מכירה מי מו מה, ויש לנו דברים יותר חשובים להתעסק בהם מלברר מחיקות. יש לי תחושה שהנהלת הפורומים פה אולי לא אהבה פרסום של "פורום מתחרה"? זו הסיבה היחידה שאני מצליחה לחשוב עליה... בעיני זה לא לעניין, אבל אין לי מושג מה החוקים שלהם בתפוז. עד כה הם מארחים אותנו נורא יפה, אז נסלח להם
, זה גם לא כה עקרוני בעיני, סתם תהיתי אם זה מקרי או לא...ואם מישהו יודע למה ההודעה נעלמה. להית, שרון

daud

New member
לא ריאיתי אבל....

אני מקווה שאם בוצעה מחיקה כזו היא בוצעה כי מישהוא בתפוז הבין שדודו וזוהרה נמצאות כאן כדי למנוע מאנשים אחרים להיכנס לפורום הזה. בכל מקרה אני חושב שצריך להופיע קישור לפורום בואי נט בפורום הזה אם עדיין הייתי מנהל את הפורום אז הייתי שם אותו בעצמי, בכל מקרה טוב שיש פורום עם מנהל, ולפחות טוב שמישהוא כאן מוחק הודעות אם כי אולי הוא לא בוחר אותן בתבונה. מממ אני לא יודע את הכתובת של הפורום אבל אולי מישהוא יכניס הודעה עם הקישור לפורום החדש ???

זוהרה7

New member
שרון - אכן שמתי לב

ייתכן שמחקו את ההודעה כי פרסמתי את הפורום החדש. גם בוואלה פרסמתי את הפורום החדש. וגם לי מפריע ששם לא רשום פיברומיאלגיה וגם לא העלו את האתר של מיה על פיברומיאלגיה. לגבי הפורום כאן בתפוז בהנהלה של תפוז לא יודעים שעוד לפני שהפורום כאן בתפוז נפתח סוני שיתף אותי בסוד שמקימים פורום של העמותה בוי נט. בדיוק כמו שסוני אמר. לא לפצל. צריך להיות פורום אחד........ ועכשיו טוטו כמה זמן התגובה שלי תהיה. כל טוב. זוהרה*

daud

New member
זוהרה אני מבקש לא לשקר!!!

על פתיחת הפורום בואי-נט נודע לי אחרי שפתחתי את הפורום בתפוז ו גם אז הייתי מאוד סקפטי בעניין לא חשבתי שיפתחו אותו ו אכן הפתיחה התעכבה המון פעמים ונמרחה על פני מספר חודשים!!! ו למען האמת לפני מספר חדשים או שבועות פניתי בשם אס"ף לתפוז והצעתי להם לעשות את פורום תפוז לפורום עם מנהלת מטעם אס"ף. זוהרה נמאס כבר מהשקרים שלך!!! אילולי מישהוא שנמצא בסוד העניינים לא היה מסב את תשומת ליבי לעניין אז לא הייתי יודע על ההודעה השקרית הזו כפיח שאני מניח שאני לא יודע על אחרות כי לא טרחתי לקרוא את ההודעה שלך. אבל מה טוב ש יש אנשים שיודעים את האמת חוץ ממני וטורחים להביא לפעמים לידיעתי כאשר את עושה שימוש בפורום תפוז רכדי להתחיל מריבות ולהפיץ שקרים ובדייות!!! זוהרה ההתנהגות הזו גרמה לכך שאין לך כבר אמינות בין אנשים שמכירים אותך אולי כדאי ש תסיקי מסקנות ותפני את האנרגיות שלך לכיוונים אחרים מי יודע אולי אם תפסיקי עם הפוליטיקה אז תהייה לך מעט אנרגיה לכיוון של החלמה!!!

זוהרה7

New member
סוני - לא משקרת

רק צריכה לעבור שוב על שיחות האייסיק הממושכות שלנו ולראות באיזה תאריך סיפרת לי את זה. אז כעת שאלה: האם אתה רוצה שאעביר את השיחה לכאן כדי שכולם יוכלו לקרוא???? ובטח קינאת בתפרים שיש לי ולכן עשית לעצמך חתך......סתאם. כל טוב. זוהרה*

daud

New member
מה שאני רוצה זה שבכלל לא תהיי כאן..

כמו שאמרת בעבר את ודודו תישארו בוואלה ו אני וטייה נהייה בתפוז רק שכניראה באמת משעמם לכן בוואלה עם זה שאף אחד לא רוצה להיות שם כי אתן שם אז את מגיעה לכאן ומפיצה שקרים!!! אמרתי מה אמרת לסיוון גלאון והיא אמרה שזה ממש משעשע כי אפילו היא לא ידעה על זה שיהיה פורום בואי-נט כאשר פתחתי את הפורום בתפוז. זוהרה אנשים לא כ"כ טפשים כמו שאת חושבת ו בסוף יוצא ש פה ושם את מפילה את עצמך אם השקרים שלך!!! ככה איבדת את האמינות שלך!!! זה וההתקפות שלך ושל דודו לכל מי שלא היה ב"צד הנכון" בויכוחים שהתעוררו כתוצאה מהשקרים ומהפוליטיקה שלכן זה מה שרוקן לכן את הפורום והפך אתכן למוקצות מחמת מיאוס בעיני רבים. אולי תחזרי לפורום שלך ו תנסי למצוא שם אנשים שמאמינים לשקרים שלך!!! למ להוציא את השקרים הללו החוצה ??? זוהרה בחוץ יש שנשים שיודעים את האמת, לא כ"כ כדאי לך להסתובב בעם שקרים במקומות בהם יש אנשים שלא נותנים לך לפעמים לצאת בזול משקרים והטחת בוץ ונסיונות לסכסך!!!

susu281

New member
אבל למה../images/Emo35.gif

במדינה דמוקרטית חופש הביטוי היא זכות יסוד.

זוהרה7

New member
סוני - שמה עליך -------------------

מי שרוצה להאמין לך שיאמין. אני יודעת שאמרת לי מזמן, לפני שהפורום בתפוז נפתח. כל טוב. זוהרה*

למעלה