האם גם ביטוח לאומי פישל אצלכם...

sipor

New member
האם גם ביטוח לאומי פישל אצלכם...

אז חיכיתי חודש וחודשיים ואפילו עוד מעט נגמרו 3 חודשים וביטוח לאומי לא שילמו לי את השכר שמגיע לי ! הרמתי טלפון ולהפתעתי הגמורה הם טוענים שלא הגיעו אליהם כלום ! הטפסים נעלמו !!! ואני צריכה עכשיו לרוץ לבית חולים להוציא אישור ולבקש ממקום העבודה שלי אישור חדש ואז להגיש.. ולחכות עוד פעם !!!! זה כל כך מעצבן, כבר 3 חודשים בלי משכורת שניה, זה מאוד קשה.. ובדיוק עברנו לבית חדש עם הוצאות... אני פשוט רותחת.. אבל לביטוח לאומי לא איכפת בכלל, אין מה לעשות הם אומרים לי !!! זה מה יש ! איזה תודעת שירות נהדרת.. חבל בכלל שצריכים אותם.. אז עכשיו יש לי רגל פצועה ואני לא יכולה לזוז, בעל שעובד קשה מאוד.. ושום דרך להשיג את כל הטפסים האלה.. אוי... סתם הוצאתי קיטור... זה כל כך עצבן אותי היום הייתי חייבת לשתף.!

משוש30

New member
מהכרותי עם המוסד הנפלא הזה לא

חיכיתי ולא סמכתי על הדואר אלה שבועים אחרי לידה הלכתי אליהם ומסרתי להם ביד את הטפסים וראיתי אותם ממלאים אותם במחשב וקבלתי את הכסף כעבור חודש

lulyK

New member
עם הדמי לידה הם היו בסדר,

אבל עכשיו הגיע אלי מכתב שאני חייבת להם 2000 ש"ח, על תקופה בה עבדתי באיזה סטודיו (כלומר - אני לא חיבת להם שקל), נמאס מהם.

פשושולה

New member
גם לי זה קרה. רק תשלחי להם את

תלושי המשכורת מאותה תקופה. אני פיקססתי להם, וקיבלתי "מכתב שחרור" שבועיים אחרי זה.

ילדונט

New member
דווקא בדמי לידה היו מצויינים

האיש הביא להם את הטפסים ביד, ושבוע אח"כ הכסף היה בחשבון. אבל הם עשו הרבה צרות אחרות. עברת עכשיו סניף, נכון? יכול להיות שזה חלק מהבלאגן שלהם.

sipor

New member
גם האיש שלי הביא להם ביד את

הטפסים !!!! ... ושאל הכל בסדר.. אמרו לו כן אל תדאג... מה זה משנה באיזה סניף ? מה יש לזה איזשהו קשר.. אני לעולם לא פניתי לביטוח לאומי, העבודה שלי ניקתה לי את זה מהמשכורת וזהו.. שום קשר איתם למעט עכשיו...

עמית@

New member
גם אנחנו הבאנו ביד, והם שילמו הכל

ומהר, כולל שמירת הריון, להפתעתי המרובה יש לציין.

wieci

New member
לי לא היתה בעיה, ואני עוד שלחתי

להם את הטפסים בדואר בזמן שהם היו בשביתה. את הכסף קיבלתי צ'יק צ'אק, וככה הוא גם בוזבז לו במהירות
. זה פשוט מכתי לקבל אותו במכה אחת, עדיף היה לחלק ל- 3 משכורות. ואיך את מרגישה היום? איך הרגל?

sipor

New member
מחר כירורג..

איזה באסה... הרגל כואבת אומנם פחות אבל עכשיו אפשר להרגיש מאיפה הדקירה של הזכוכית.. אז מחר כנראה יוציאו לי ובא לציון גואל... ולבזבז זה כייף.. הלוואי והיו משלמים לי והייתי מבזבזת הכל...

פשושולה

New member
אצלי הם היו ממש בסדר. רק אני לא

בטוחה (איבדתי את המעקב כשהיינו בבית החולים) אם העביר את החלק השני של הכסף שאת חלקו הראשון קיבלתי בבית החולים, מה זה, מענק לידה או משהו? בכל אופן, הם העבירו תוך 4 שבועות את הכספים עבו חופשת הלידה, ואתמול קיבלתי מכתב המודיע לי על העברת קצבת ילדים מדהימה, גרנדיוזית ושתסדר לי את כל החיים על סך 240 ש"ח שלמים לחשבון הבנק שלי כל חודש...ממש מזל שיש אותם...

אני לא שברתי את הראש איתם

מסרתי את כל הניירת למקום העבודה שלי והם דאגו לכל 3 שבועות אחרי שמסרתי את הניירת בעבודה קיבלתי את הכסף

dorlim

New member
האמת - אני פישלתי... ונצל"ש לשאלה

לקח לי המון זמן להגיש את הטפסים אבל מרגע שהם הוגשו תוך 3 שבועות הכסף היה בחשבון. והשאלה - גם לכם ירד הסכום לילד ראשון לסכום האגדי של 60 ש"ח ????? ראיתי ולא האמנתי למראה עיניי

sipor

New member
עד כמה שידוע לי זה 120 שח

לילד ראשון..למה 60 שח זה כבר ממש בדיחה גרועה... קופסת מטרנה או קצת פחות מחבילת חיתולים, עזרה ממש משמעותית יש לציין !

גל 123

New member
לדעתי מדובר במקדמה...

אולי בגלל החגים,והשארית 60 ש"ח נוספים יגיעו בתאריך הרגיל. גם אצלי היה אותו הדבר. מה שכן לגבי מענק הלידה שפוצל לשניים,קיבלתי 406 ש"ח בבית החולים ואת היתרה 900 ש"ח עדיין לא,ואני כבר חודשיים וחצי אחרי הלידה. התקשרתי אליהם והם אמרו שעוד יקח זמן.כך היה גם אצלכם?

wieci

New member
נכון, מענק לידה פוצל לשניים וה- 60

ש"ח הם אכן מקדמה בגלל חג הפסח. אני קיבלתי את שאר מענק הלידה משהו כמו חודשיים וחצי/שלושה אחרי הלידה. פתאום ראיתי בחשבון בנק בטוח לאומי 900 ומשהו ש"ח, וכבר אפילו לא זכרתי שצריך להיכנס הכסף, הייתי בטוחה שהם טעו והכניסו לי כסף של איזה מובטל אחר בטעות (
ההריון גמר לי על המוח...).

dorlim

New member
מקדמה לחג ../images/Emo6.gif הרסתן אותי

ומה ציפו שנקנה בזה - מטרה כשר לפסח ????

הם עשו מקדמה גורפת,לי יש שני

ילדים וקבלתי 120 (שזה שתי חב' טיטולים),ולעדי חמש נניח הגיע כבר סכום יותר הגיוני לקראת החג...

Arfilit

New member
והמסקנה:

לעולם לעולם להשאיר אצלך העתק כל מה שאת מגישה לכל מוסד שהוא, ולעולם לעולם להקפיד לקבל אישור מסירה (בדואר) או חותמת "נתקבל" (במסירה ידנית). ככה יותר קל לכוון אותם ביחס למתי התקבל, ויותר קל לשחזר להם אם הם לא מוצאים למרות זאת.

למעלה