האם גם בריטיש אירוויס עוסקת בהטסת בעלי חיים לניסויים, כמו אל על...? זקוק לתשובה די דחופה....
י יוסי® New member 12/8/02 #1 האם גם בריטיש אירוויס עוסקת בהטסת בעלי חיים לניסויים, כמו אל על...? זקוק לתשובה די דחופה....
י יוסי® New member 12/8/02 #3 אני לא מוצא אותה ../images/Emo70.gif את/אתה יודע/ת בדיוק איפה זה באתר...? יש אולי מקור אחר?
V vegi force 1980 New member 12/8/02 #4 אח שלי אתמול ראיתי את זה והיום אני לא מוצא את זה נראה לי שהם לא מטיסים אבל אני לא סגור על זה ב100% מצטער לא יודע על מקורות אחרים
אח שלי אתמול ראיתי את זה והיום אני לא מוצא את זה נראה לי שהם לא מטיסים אבל אני לא סגור על זה ב100% מצטער לא יודע על מקורות אחרים
י יוסי® New member 12/8/02 #7 נכנסתי לאתר של פטה, ודרך שם הצלחתי לברר עליהם... הם לא מטיסים קופים לניסויים, וכך גם TWA, KLM יונייטד איירליינס ועוד....
נכנסתי לאתר של פטה, ודרך שם הצלחתי לברר עליהם... הם לא מטיסים קופים לניסויים, וכך גם TWA, KLM יונייטד איירליינס ועוד....
V vegi force 1980 New member 12/8/02 #8 אחלה אחי אני מניח שאתה טס אז שיהיה לך כייף אני אישית הייתי מת לטוס קצת להירגע
E Eclipsed 0 New member 12/8/02 #9 לא. אלו החברות שמטיסות: אייר צ´יינה, JAL, ריירופלוט, אייר פרנס, אייר מאוריציוס, אייר טנזניה, אמפיג´ט אינטרנשיונל, גויאנה איירוייס, סבנה (בלגיה), CEAC, איירו פרו, ליאת. ככה לפחות כתוב ב"עיתון" שהאגודה שולחת לחברים.
לא. אלו החברות שמטיסות: אייר צ´יינה, JAL, ריירופלוט, אייר פרנס, אייר מאוריציוס, אייר טנזניה, אמפיג´ט אינטרנשיונל, גויאנה איירוייס, סבנה (בלגיה), CEAC, איירו פרו, ליאת. ככה לפחות כתוב ב"עיתון" שהאגודה שולחת לחברים.
M morality New member 13/8/02 #11 יש רק עוד אחת ../images/Emo160.gif אל-על. סה"כ 13 חברות תעופה שמטיסות קופים. 121 הפסיקו.
L lilithmm New member 13/8/02 #12 צריך לשלוח להם פקסים ולהבטיח להם שאנחנו וקרובי המשפחה שלנו לא נטוס אלעל כל עוד שהם לא מפסיקים להטיס.