האם גם גברים רצויים כאן?

quatso

New member
האם גם גברים רצויים כאן?

מעולם לא חשבתי שאמצא פורום שכזה ..... לא רק שלא פגשתי נשים שלא רוצות ילדים במשך חיי..... גם לא פגשתי גברים כאלה.... אלא שאצל נשים זה באמת נראה יותר חריג, כנראה בגלל החינוך . לכן זו הפתעה גדולה עבורי להתקל בפורום שכזה מלא בנשים שהן פרחים בפני עצמן. אני מבין שיש פן נשי לענין אי הולדת ילדים אולם עקב מיעוט האנשים באוכלוסיה מהנישה הזו אני חושב שיש לאחד "מחנות" . היינו נשים וגברים. מקווה שתקשיבו אם לא אכניס אתכן להריון

ברוך הבא!

מגבר לגבר
קבל לבחירתך
ו-

karnity

New member
קוסטו ...

ברוך הבא... אני מוכחה להגיד שהניק שלך מאד שעשע אותי... ולכן הצצתי בכרטיסך האישי וראיתי שאתה כותב גם בפורום טיולים בארץ... כמה הולם! מובן שיש פן נשי ודומיננטי לבחירה שלא להביא ילדים...ולו רק מהסיבות הביולוגיות (היכולת להוליד - רחם, שחלות ביציות וכל השאר..והעובדה שלביציות הללו יש תאריך תפוגה בניגוד לשחיינים "שלכם"...) אם מותר לשאול - בן כמה אתה?

karnity

New member
עוד משהו...

האם עלינו להניח שגם אתה שותף להחלטה שלא להביא ילדים? כי מתוך הודעתך זה לא עולה בצורה ברורה...

orengolan

New member
ברוך הבא

אתה מתאר בדיוק מה שאני הרגשתי, כשגיליתי בטעות, את קיומו של הפורום הזה - אתה לא לבד בעולם..

quatso

New member
../images/Emo140.gif

תודה חברים על קבלת הפנים. קרניתי- הייתי בטוח שזה פעם ראשונה שאני כותב בפורום כלשהו. מענין מה עוד עשיתי ששכחתי. אולי ילד? אני בן 28 ושמי תומר (אפשר לשאול הכל בבקשה). לגבי כינויי..... זה קואטסו ... ולא קוסטו.... עדיין משעשע? ההסבר לכינוי : Katsu - A Zen word which has no exact meaning. Masters often shout "katsu!" to startle students into attention, or even into enlightenment. It it sometimes translated as "wake up!" I'm not sure if the similar-sounding term "kotsu" is etymologically related; it refers to the stick that Masters use to hit, poke, or prod students who are falling asleep during meditation. In the game of Zendo, the Master shouts "katsu!" when a student knocks over pieces, or otherwise disturbs the board in some fashion. במדינות שונות זה נהגה שונה. לא קל למצוא שם משתמש בדואר יאהו. אני אכן יודע עד כמה שניתן לדעת שלא יהיו לי ילדים לעולם מרצוני. אם כי קשה לי לקרוא לזה החלטה - פשוט לא במעמד להחליט משהו בצורה מוחלטת. אורןגולן- גם אני גיליתי את זה די בטעות דרך אתר "באופן טבעי". נחמד לדעת שלא לבד אם כי בזמנו שחפשתי עמותות להגבלת הילודה הגלובלית העלתי חרס. quatso!

karnity

New member
קצת מאכזב...אבל

עדיין לא ביטל את השיעשוע המקורי... בכל מקרה... ברוך הנמצא.. ואם כבר הרשית לשאול שאלות- האם היית במערכת יחסים שעלה בה נושא הילדים ועמדתך בנושא השפיעה עליה?

quatso

New member
למה קוסטו משעשע?

היום בכל מערכת יחסים שאני נכנס אליה (ואין כאלה:) אני מיד אומר שאיני מעונין בילדים וכולן רואות שאני מסתובב עם הנייד תמיד בכיס :) סתם סתם. פעם מישהי שכחה לקחת כדורים יומיים ואני מאוד התעצבנתי ומיד נסענו לקנות פוסטינור 2. אח"כ פשוט נפרדנו. לפעמים יש תחושה שבחורה שאתה לא רוצה ממנה ילדים בטוחה שאתה גם לא רוצה אותה. וזה לא נכון! היום אני יודע שבגלל הסיכון שעולה עם הזמן להתעבר אז אני לא אכנס לקשר עם בחורה שאינה מוכנה לבצע הפלה. בכל מקרה אמצתי את הגישה השמרנית כמה שפחות בנות זוג וכו . בימים אלה שוקד על זקן.

karnity

New member
משעשע כי ...ז'אק קוסטו....

האמת היא שזה שעשע אותי באופן ספציפי בגלל עולם האסוציאציות הפרטי שלי... לא משנה. אישה שרוצה ילדים (וזו הכללה גסה... אז אנא לא לתקוף!) תתקשה להבין למה מישהו שאוהב אותה לא רוצה "לעשות לה ילד"... ומכאן המסקנה המוטעית... חבל ועצוב... מקווה שתמצא אישה שחולקת איתך את אותה אידיאולוגיה...(אולי בפורום?? ) בהצלחה עם הזקן... ספר לנו איך מתקדם

quatso

New member
הזקן והים

הזקן מתקדם יפה. גיליתי שהוא מורכב מ3 צבעים. שחור- רגיל למדי ג'ינג'י - אין לי מושג מאיפה זה בא. ולבן - גם אין לי מושג מאיפה זה בא :) איך זה מתקשר לים של קוסטו זאת ידע רק מי שיחדור לעולם האסוציאציות הפרטי של קרניתי. מכיון שאני ילד ופה יש נשים שלא רוצות ילדים אני סקפטי בקשר ללמצוא פה מישהי :) . אולי אני אחפש בפורום נשים שאוהבות מזוקנים.

orengolan

New member
לפני שהצטרפת אלינו, מישהי

שלחה את הלינק לאתר הזה, שלדעתי הוא מרתק. מדובר על קבוצה שמעוניינת בהכחדתו של המין האנושי, ע"י הפסקת הילודה. יש שם שאלות ותשובות בכול מיני תחומים- הנה דוגמא: שאלה: מה הבעיה עם תינוקות? אתם לא אוהבים תינוקות? תשובה: מתנדבי תלמ"ה אוהבים תינוקות כמו כל אחד אחר. "עשיית ילדים" היא לא באמת הבעיה - "עשיית מבוגרים" זה מה שגורם את הבעיות. אמנם גם ההשלכות הסביבתיות של חיתולים חד-פעמיים הן כבדות, אבל אנחנו מבוגרים הרבה יותר זמן מאשר אנו ילדים. אנשים שמדמיינים איך זה לעשות תינוק שוכחים פעמים רבות שהם יוצרים אדם חדש לגמרי שיחיה כמבוגר בעוד מספר שנים. נעורים הם שלב נפלא בחיים, בין אם מדובר באנשים, בפנדות או בפנתרים. זה עצוב לדמיין שלא יהיו עוד מהם. תינוק של קונדור אולי לא חמוד כמו תינוק אדם, אבל נהיה חייבים לוותר על אחד אם נרצה שהאחרים יחיו. רווחת הילדים תשתפר ככל שיהיו פחות לדאוג להם. אם נשקול את העולם העתידי שאנו יוצרים לדורות הבאים, הרי שהולדת צאצאים היום היא כמו השכרת חדרים בבניין בוער -- השכרה לילדינו, לא פחות. על ידי בחירה להימנע מליצור אדם נוסף, המתנדבים מראים אהבה עמוקה לכל החיים.

caf

New member
אני דווקא פחות מוטרד מעתיד המין

האנושי והרבה יותר מההווה שלי. כמובן שאני מודע לתרומתי לעתיד טוב יותר עקב החלטתי אבל גם אם זה היה ההפך הייתי מחליט אותו דבר.

ailag

New member
נצל"ש, עוד קישור

רציתי להביא ולא ידעתי אם כבר הביאו .. אז נצל"ש הוא מקום טוב
קליק

למעלה