האם גם כשאתן התאפרתן זה היה כזה מוז

שירי71

New member
האם גם כשאתן התאפרתן זה היה כזה מוז

ר מין כאילו לא בתחושה הפיזית אלא במראה זה נראה על הפנים כמו שכבות של מלט??? אני די בדאון בגלל שני איפורי נסיון שעשיתי היום אחד מתוכנן שעשה לי רע והשני ממש לא מתוכנן שיצא כדרך אגב בערב ויצא יפה יותר אבל עדיין עם צורה כאילו שמו עלי שכבות של מייק אפ. אני מבינה שבשביל התמונות אולי זה חשוב אבל חשה עם זה פשוט נורא. האם זה משהו שרק אני שמה לב אליו? או מה?!

שירי71

New member
ושאלה ליעל של צביקה וליפעת (שאולי

לא כאן) מי איפר אתכן? פרטים?!

מה פתאום שכבות של טיח..

אוי ואבוי.. ממש לא!!! את יעל של צביקה איפרה שלי גפני ואת יפעת אינני יודעת והיא בירח דבש.. בעיקרון המייק אפ נותן תחושה של אחידות בפנים אבל בשום אופן לא מסכה ובטח לא שכבות טיח.

שירי71

New member
אתי, תודה, ושאלה, למישהי מהמקצוע

אז ככה. המאפרת שאיפרה אותי בבוקר גם מספרת ומסרקת. ובעקרון נראה לי שאני רוצה אותה לשיער ולא לאיפור. עמדתי על זה שנעשה איפור נסיון למרות שהיא אמרה למה צריך וחבל על הכסף שלך אבל אמרתי לה שחשוב לי לראות איך זה נראה ואיך זה מחזיק, ואף שילמתי לה מחיר מלא על זה, והיום היא עבדה איזה שעה על האיפור שלי, שבסופו של דבר אמרתי (אחרי המון הערות שלי) שאחרי השינויים כן אהבתי אותו, ואכן כך היה. אבל כשהגעתי הביתה והייתי עם עצמי לא יכולתי לראות את עצמי איתו. התאורה היתה שונה ואני הייתי עם עצמי, ומאוחר יותר עם החתן ששלל מכל וכל את המראה. שבוע שעבר ביקשתי ממנה שתשריין לי את שעת הצהריים של יום החתונה. עכשיו אני רוצה לומר לה שעל האיפור אני מוותרת אבל כן רוצה שהיא תעשה לי את השיער. היום אני 9 ימים לפני, ורק היום היה הנסיון. הקיצר מחר אני רוצה לומר לה. מה אומרים ואיך?

את האמת. ואפילו חצי שעה לפני החתונה

לא סומכים על אף אחד בעניין. איפור זה עניין של טעם ותחושת הבטן שלך צריכה להנחות אותך בדרך הטובה ביותר. לפעמים שווה להפסיד קצת כסף ולהרגיש נוח עם עצמך... אפשר להגיד את הדברים בעדינות להחמיא לה על עבודתה, להודות לה ואנמי בטוחה שהיא תבין. זה לא משהו חדש שכלה לא מתה על איפור שעושים לה.

שירי71

New member
אתי תודה ובוקר טוב!

אני ממש מחכה כבר ללכת להגיד לה כי זה מאד מאד מטריד אותי ומדיר שינה מעיני. ממש לא נעים לי. תחזיקי לי אצבעות...

שרונס

New member
עכשיו חזרתי מאיפור נסיון.

קודם כל, אני שמחה לבשר שלשם שינוי ראיתי מה זה איפור מקצועי וטוב, בניגוד לנסיון הקודם שלי שעכשיו אני מבינה שהיה ממש על הפנים. אז שירי, את ממש לא אמורה להרגיש כלום על הפנים! יש לי עכשיו מייק-אפ ופודרה על כל הפנים (בנוסף לסומק, צלליות, אייליינר,אודם ומסקרה) ואני לא מרגישה כלום והפנים שלי נראות ממש חלקות וקטיפתיות (סליחה על הצניעות, זה המייק-אפ). כך שנראה לי שמספיק בשביל הצילומים שכבה עדינה ודקה של מייק-אפ. ולא, לא רק את שמה לב לשכבות המלט, כולם רואים אותן. באיפור נסיון הקודם שלי גם לי היה מלט ותוך שעתיים זה התחיל להבריק ונראיתי כאילו שמו לי וקס על הפנים. אם את רוצה, המאפרת שאיפרה אותי הערב נראית לי ממש טובה ומקצועית והיא גם גרה לא רחוק ממך. קוראים לה אלפא (Alfa)והיא גרה במודיעין. היא לוקחת 100 ש"ח לאיפור + הוצאות דלק. הטלפון שלה הוא 08-9725359. בהצלחה! שרון.

שירי71

New member
את נהדרת. תודה!

מחר על הבוקר אני מתקשרת אליה. ותגידי, ניסית ללכת עם זה שעות? כי אני הלכתי ולא הברקתי יאמר לזכות המאפרת של הבוקר, אבל הצבעים והתחושה של המראה, היו פשוט לא אני.

shelycat

New member
איפור... ../images/Emo68.gif

שווה לא להוריד מיד את האיפור אלא לתת לו מספר שעות ניסיון לראות איך הוא מחזיק(חוץ מזה את יכולה ככה לוודא שאת לא רגישה ופורחת או דומעת בגלל אלרגיה לאיפור). אני אישית לא הברקתי גם אחרי האיפור ניסיון שהיה בתחילת אוגוסט ובשל טרגדיה מישפחתית של ידיד שלי הלכתי לנחם אבלים וישבתי בחום ובלחות עם האיפור בערך שלוש שעות נוספות על השלוש שעות שכבר הייתי איתו(האיפור) בסוכת אבלים בגינה.

סהר12

New member
../images/Emo91.gif אני רוצה

להמליץ על מאפרת שחזרה עכשיו משליחות ארוכה בחו"ל והיא ממש מקצועית. אולי אתי מכירה אותה? קוראים לה ריבי ( וזו לא פרסומת -היא פשוט שכנה שלי שחזרה לארץ לאחר העידרות ארוכה..) אם את מעונינת אתן לך את מספר הטלפון שלה - היא מגיעה לכל מקום.

שירי71

New member
../images/Emo20.gif שאלה לשרונס ../images/Emo20.gif

קודם כל שוב תודה, שאלתי אליך היא לגבי כמות המייק אפ שהיא שמה בנסיון כי היא אמרה לי עכשיו שבאיפור נסיון היא לא שמה דגש על המייק אפ... היתכן שבאותו יום של החתונה זה יהיה (שוב) כבד?

סיגל2

New member
שירי, את לא אמורה להרגיש את האיפור

בכלל, רק לראות כמה הוא מוסיף. איפור טוב הוא איפור שלא מרגישים אותו בכלל. את צריכה להרגיש איתו ממש טוב וזה חשוב כי באמצע החתונה לא תורידי אותו בכלל.

shelycat

New member
כשהאיפור לא נוח לך... ../images/Emo68.gif

כשלא נוח לך אם האיפור בין אם זה פיזית או סתם ככה הוא לא מתיישב לך סימן שזה לא האיפור והצבעים הנכונים לך. זה טיבעי שתחשבי שהוא קצת שונה ממה שאת ואפילו דרמטי במיוחד בתאורה של יום, בתאורת ערב זה משתנה ונראה יותר טבעי ומתאים. אבל אם זה לא זה אז זה לא זה. אני ביקשתי איפור עדין מאוד ובניסיון היה לי קצת מוזר ולכן החלטנו אפילו על צבעים יותר בהירים וטבעיים, ביום הארוע עצמו לאור החלטות ועדת ביקורת(אמא,סבתא,הספר שלי,והמאפרת)שינו ועידנו לי את האיפור שלוש פעמים עד שכולם היו מרוצים מהתוצאה. הייתי עם שכבת איפור לא עבה מידי(אוגוסט בכל זאת), העור שלי לא הרגיש כאילו הוא נחנק והרגיש טבעי ורענן, והצבעים של האיפור היו בערך בגוון אחד יותר מהגוונים הטבעיים שלי. ככה שקיבלתי המון מחמאות על כך שאני נראית נורא טבעית ולא דרמטית מידי כמו הרבה כלות אחרות (האיפור היה בגוונים של וורוד-סגלגל ).

שירי71

New member
אוי, תודה!

זה מה זה עוזר לי לקרא את זה! אגב גם לי מה שאיפרו בערב היה עם סגול בהיר וזה מאד מאד החמיא כלומר הצללית. הבעיה של זה עם המייק אפ שלא ברור לי למה אני נענשת בו. תגידי, יש לך תמונות שלך עם האיפור?

shelycat

New member
מקווה שזו תהיה בסדר.... ../images/Emo68.gif

את התמונות הממש טובות של הפנים דווקא הוא צילם בכרום (שחור-לבן) ואין לי כח לחפש משהו אחר אז...

שירי71

New member
או! איזה תמונה יפה!

את כלה מאד מאד יפה מוזר שאני לא מכירה אותך מכאן... יש לך פנים ממש יפות והאיפור מקסים הרבה יותר יפה ממה שעשו לי בערב בסגול שהיה מאד בהיר. גם השיער מקסים עשו לך. מי איפר? מי סיפר?

shelycat

New member
הפרטים...

את האיפור עשתה מאפרת צעירה בשם דנה קוטר מפתח-תקוה והיא תבוא לאן שתירצי (052-333322)היא גם עשתה לי את הציפורניים (האיפור עלה לי 250 שקל וחצי ראשון ממנו נתתי באיפור ניסיון), הדבקת ציפורניים(80 שקל). היא גם הכינה את אמא שלי וסבתא שלי באותם המחירים. הספר היה ספר במספרה בשם סלון הזהב בפתח תקוה שג לא שחט אותי במחיר ובאותו היום הוא סיפר את אבא שלי, סירק את אמא שלי, עשה תסרוקת לסבתא שלי, לאחי(שיער ארוך), לחתן שלי (שוב שיער ארוך-פן וקוקו) ולי. בסך הכל לכל המשפחה ביחד עלה בערך (אני כבר לא זוכרת כמה בדיוק) 700-800 שקל. הוא בדרך כלל לא סוגר את המיספרה ובא במיוחד אבל בשל מספר הקליינטים הגדול באותו יום וכיון שזה היה יום רביעי שזה לא יום עמוס במיוחד אז הוא הסכים אבל נראה לי שאפשר לשכנע אותו שוב אם תירמי אני אאתר את מספר הטלפון של המספרה.

למעלה