האם גם לכם זה קורה???

פּוֹנְג

New member
האם גם לכם זה קורה???

שכשיש איזה שהוא נושא שמעסיק אתכם, אז פתאום הכל מסביב מתקשר לנושא הזה, וכל עולם המונחים והאסוציאציות משתייך? למה אני מתכוונת? הנה אתמול נכנסתי למחסן של המשרד שלנו לקחת נייר דבק. הייתה שם מגירה שכתוב עלי שקיות שקופות אני ישר קראתי שקיפות עורפית. הבוקר בפורום הריון ולידה מישהי כתבה שהיא קנתה תיק חדש אני ישר קראתי נרתיק. לפני כמה זמן נתקלתי בפרסומת של נטויזיון שבה רואים אישה יושבת על שטיח עם לאפטופ פתוח לפניה, הגב של הלאפטופ הוא לבן ואיך שהוא אני ראיתי את הלאפטופ כאילו הוא בטן הריונית שלה ולא סתם מחשב . בקיצור - אני מתחרפנת

m i c h a l y

New member
כן כן כן ../images/Emo3.gif

פתאום כל אישה שמנמנה החולפת מולי ברחוב מקבלת מבט סוקר (שמנה או בהריון?) וכל אחת בישיבה בעבודה שמבקשת קפה נטול "מסומנת", וכשיוצאים עם חברים, אם אחת הבנות מוותרת על היין - "מסומנת" גם היא.... בקיצור, באופן קצת שונה משלך דמיוני הפרועה משתולל אף הוא, וכיוון שרק לאחרונה התחלתי להיות מודעת לכך אני מנסה לטפל בזה.... בוקר טוב ויום מצוין
מיכל

חניתושה

New member
בטח וחשבתי אני כך

בס"ד בעלי צריך לקרוא את כל מה שכולן כותבות כאן ואז הוא יבין שאישתו לא היחידה. על כל בחורה שהתחתנה אני מסתכלת על הבטן לראות אולי היא נקלטה, וכל מושג הופך להריון. יש לי חברה שאמרה שהיא חולה ב"שפעת קטנה" וישר הבנתי שהיא מעוברת. בקיצור אני לא לבד.

tonti

New member
ןעןד איך!

כל ראיון אצלי הופך להריון... ולא שאני מחפשת עבודה אבל כל העולם מחפש וכולם כל הזמן ב"הריון" בשבילי.

למעלה