האם גם לכם עברה המחשבה

Gixxer600®

New member
האם גם לכם עברה המחשבה

שבעצם אנחנו מדינה מחורבנת עם חרה של עם

STIVENZ 426

New member
אם אנחנו חרא..

מה תאמר על הערבים?! ואם כבר חרא.. מוצק, או מדולל? כי זה קובע. ס.

Gixxer600®

New member
מדולל כמובן

את הערבים אני לא מחשיב כי בעולם הדימיוני שלי ושל בוש הם לא קיימים

אנבלrh

New member
אההממ...אההמממ....תסלח לי...

אבל אתה אל תמהר לקחת קרדיט! בנתיים אתה רק יכול לומר "אתם מדינה מחורבנת עם חרא של עם" קודם תגיע לכאן ממש כיף פה. ונכון! אנחנו חרא מדינה עם חרא של עם ואני גאה בזה! רק שהייתי יכולה להיות יותר גאה אם הייתי מחוץ למדינה, ככה אפשר להתגאות ולומר לאנשים שצופים איתך בחדשות.."אתה רואה את ישראל? מדינה שלי!!! כאפה גאה לבית החזה ומיד אח"כ ספרינט לתפיסת מחסה. הא לה גאוות יחידה. מה לא?

M.Z

New member
המדינה בסדר רק העם הזה מעפן

אם נניח הייתי חי פה לבד, למען האמת אחלה מקום, רק כל החארות האחרים שמפריעים לי פה, הורסים לי את האידיליה. אם הכל היה בשליטה שלי, הייתי מעיף את כולם ללוכסמבורג ומחליף את האנשים שפה בנשים חשופות חזה ובהירות שיער. תאר לך מה זה להגיע למס הכנסה כשבכניסה אינגריד עורכת עליך חיפוש מגרה, אתה יושב עם עוד 5 נשים ערומות על ספסל כששתיים לפחות משתעשעות אחת עם השניה בהזקפת הפיטמה, ובסוף אני יושב מול פקידת מס הכנסה חשופת חזה שלוחצת עליי להגיע איתה להסדר לגבי החובות שלי למס הכנסה וזה לא חייב להיות בכסף. שלא לדבר על נהגת המונית הברונטית עם הפס הדקיק במפשעה שמסיעה אותי למשרד שבו מחכות לי 3 פקידות תמירות וחטובות עם ביריות בלבד למתניהן..... אני מניח שהנקודה הובנה פחות או יותר לא? לכן המדינה הזאת בסדר גמור, זה רק האנשים שבה שהורסים.

למעלה