האם גם לפורום שלכם יש כללים H-)

האם גם לפורום שלכם יש כללים H-)

מיוחדים, כמו לדוגמא הכללים הנוקשים של פורום ``חינוך לגיל הרך`` ? האם אצלכם יש מקום להעלות סוגיות הקשורות גם בהמלצות לסוגים של עגלות, סוגי אוכל וכו` ? האם נוהגים להציג אצלכם תמונות של הפעוטות? אשמח לדעת כדי לשתלב כאן באופן התואם את הפורום. תודה: שירי

אמממ

אני לא ממש בטוחה בתשובות, אבל אני אגיד לך מה שאני חושבת, בקשר לתמונות של ילדים- הנושא אף פעם לא עלה פה, אבל לפי דעתי אין שום סיבה לשים פה תמונה, במיוחד אם היא לא שלך, תמונה יכולה לפגוע בילד מכיוון שאת לא יודעת מי מסתובב בפורומים ואלי אני בכלל לא ילדה ולא בת 13 אולי אני גבר פדופיל בן 37?? את לא יכולה לדעת, אבל בקשר לאיסור אני לא יודעת אם אסור.... להשוואות והמלצות של סוגי מוצרים לילדים אני לא חושבת שיש איסור, אחרי הכל זה פורום שבעיקר נועד לבעיות אישיות בין הורים וילדים אבל גם בעיות הקשורות בילדים יהיו בסדר(גרא, תקן אותי אן אני טועה.....) אז זהו, אני לא חושבת שהחוקים והכללים בפורום נוקשים בכלל, ואני מקווה שתהני להיות חלק מהקהילה הקטנה אך החמה שלנו.... יעל.....

תודה יעל על התשובה...

השאלה שלי נובעת בעקרה מהעובדה שאני כמו מספר בנות פה, היינו שייכות לפורום iol, שלצערי אני לא יכולה להפנות אותך לשם כדי להדגיש במה המדובר, אך רק אומר שזה היה מעין מקום מפגש חברתי של עזרה הדדית בין אימהות (ולעיתים גם אבות), בו חלקנו רגעים מרגשים, תמונות של העוללים, עצות, בעיות הקשורות בפעוטות וכו`. כמובן שאת צודקת בנקודה שהעלת בנושא אי הידיעה מי האדם העומד מאחורי השם. מכל מקום אני מקווה למצוא גם פה את מקומי ובהזדמנות זו אני מבקשת גם להחמיא לך על תשובותיך ובעקר על התייחסותך המהירה. שוב תודה

היי!

מה לומר לך קראתי בפורום השכן את המכתב בקשר למה ששאלת ונדהמתי, מה שבטוח שהרגשתי ששם אני לא רוצה להיות. לפחות פה קיבלו אותנו יותר בחום אני מקווה שימשך כך.

גם אני לא מעוניינת להיות שם

את בצבא גמרתי לפני 8 שנים. וזה בהחלט הספיק לי. נתראה פה. ביי

גרא.

New member
יעל,ממנה אותך פורמאלית לסמנכ``ל ה..

הפורום,תשובותייך ותגובתך,בנגוד לעבר,ואת יודעת למה כוונתי,הן בוגרות ובהרבה מובנים אני מסכים איתן. אז קדימה לעבודה...

(-:

גרא..... קודם כל תודה רק שאלה קטנה (וזה בגלל שאין לי בעיה לבגיד שאני לא יודעת...) מה זה סמנכ``ל.... 0-; ואני יודעת למה אתה מתכוון, לומדים מטעויות, וכנראה שהתבגרתי הרבה מאז הזמן ההוא (לא יודעת איך....) יעל....

גרא.

New member
את יכולה להתבטא ולהעלות סוגיות..

כרצונך..אנחנו מתייחסים ברצינות לכל פנייה,והתגובות של המשתתפות,ברובן מאפילות לעיתים על התייחסותי המקצועית...רק לא הייתי רוצה להפוך את הפורום לקשקיאדה של מה שלומך?? וכל מיני דרישות שלום למיניהן.לשם כך יש צ`ט,או כמובן טלפון. אז שוב,מקבל אותך בברכה..מקווה שתוכלי להעזר בפורום בלא מגבלות כאלה או כאלה...

מאי ח

New member
יש פורום כזה...

אמנם לא מתוקשר כמו הפורום ב IOL , אבל בהחלט יש לו פוטנציאל :)http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=149

למעלה