האם גם מי שעובד מהבית בגיל לא צעיר-

דסי אשר

New member
האם גם מי שעובד מהבית בגיל לא צעיר-

ללא ילדים קטנים בבית, יכול להצטרף? אני עובדת מהבית, אבל אני כבר גדולה בגיל, וילדי מזמן עזבו את הקן. האם המקום מתאים? דסי

bell2002

New member
../images/Emo24.gif, איזו שאלה! אני חושבת

שיש לך עדיפות עלינו!!!! כל-כך הרבה נסיון יכול להועיל לנו מאוד. וכמובן, ברוכה הבאה.

nesherkal

New member
היי, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני באותה קטגוריה, ילדי כבר עזבו את הקן ויש לי כבר נכדה. ברוכה הבאה ידידה.

סקרלט2

New member
יש מקום לעוד אחת ../images/Emo39.gif

מצטרפת גם לפורום נחמד זה

דסי אשר

New member
נכון, אבל המניעים שלי לעבודה מהבית

שונים ממניעים של אמהות שבחרו לעבוד מהבית. זהו פשוט סוג העיסוק שלי. ביום אני מתפרנסת מהפעלת משפחתון קטון, ואחרי הצהריים אני מפעילה עמותה הנוגעת למשפחתונים פרטיים. שני הדברים נעשים מהבית. ישנה כאן עוד משהיא שעוסקת בתחום הגיל הרך? הבעיה העיקרית של עבודה מהבית- היא הבדידות המקצועית והחברתית. זו דעתי. ישנה משמעות מאד חיובית למפגש של קולגות בזמן העבודה, הן מבחינה מקצועית והן מבחינה חברתית. אבל, מתוך הנסיון האישי שלי, כעובדת סוציאלית וכאחות, בעבודה במסגרות משנת 1970 עד 1995- אני מעדיפה לעבוד באופן עצמאי, במה שאני עובדת, ובנסיבות סוג העיסוק שלי- זו עבודה מהבית. אילו העמותה , שזו יזמות מאד חדשנית, הייתה מתרוממת, העיסוק היה יוצא מהבית, והייתי נפגשת עם קולגות מסוגים שונים. תוכלו לקרוא, בקיצור, על היזמות, הפועלת משנת 1995, שקבלה מעמד של עמותה בשנת 2001. דסי "הבדל פעוט- משפחתונים פרטיים איכותיים"(ע"ר) לא מצליח לי הקישור, אז הנה הכתובת www.mida.co.il/dassi/

nesherkal

New member
הגיל הרך../images/Emo95.gif

אני ניהלתי משפחתון במשך 10 שנים ולפני שלוש שנים סגרתי ואני מטפלת בשני תינוקות בביתי באופן פרטי.

דסי אשר

New member
משום מה אני לא מצליחה לעשות

קישורים הן למשפחתון שלי והן לאתר של העמותה. עשיתי זאת כבר פעמים רבות. אבל את בוודאי יוודעת מה המשמעות לעבוד במשפחתון בבית. אנסה שוב לעשות קישור לעמותה. דסי

למעלה