Asher Touriel CPA
New member
האם דוח מס בארהב יכול ללמד על חשד לנישואין פיקטיבים
בוקר טוב חברים,
אני עובד על פוסט ביחס עם חברי עו"ד אלכס צרני (הגירה) על סממנים לזיהוי נישואים פיקטיבים
אני דווקא מתמקד האם יש פרטים בדוח המס שאולי יכולים לחזק חשד לנישואין פיקטיבים ואני ממש אשמח לסיעור מוחות איתכם ועם נסיונכם
בנתיים הסממנים שאנחנו מכירים:
1. המהגר פועל תחת חברה ומצהיר על הכנסה מתחת לרמת המחייה. מראה על כך שהוא מנסה להסתיר הכנסה מבת הזוג.
2. המהגר מגיש מיסים הנפרד, אפילו שלבני הזוג יותר משתלם להגיש יחד.
3. המהגר לא מגיש מיסים בטענה שלא הרויח כסף באותה שנה. אפילו שסה היה עוזר לבת הזוג לשלם פחות מיסים.
4. המהגר מבקש אלי ושואל האם הוא יכול לתת את מספר הסושייל לאישתו כדי שהיא תכין מיסים.
5. המהגר מבקש לדואג שדואר ממשלתי יגיע לכתובת אחרת מאשר זו בדוח המס
6. המהגר לא מגיש מיסים במשך תקופת הנישואין ואז מגיש אותם רק אחרי הגירושין.
7. המהגר מבקש להכין תחשיב מס של כמה היה משולם מס לו בן הזוג אזרח אמריקאי היה מגיש לבד
אשמח לרעיונות נוספים
תודה רבה לכם
אשר
בוקר טוב חברים,
אני עובד על פוסט ביחס עם חברי עו"ד אלכס צרני (הגירה) על סממנים לזיהוי נישואים פיקטיבים
אני דווקא מתמקד האם יש פרטים בדוח המס שאולי יכולים לחזק חשד לנישואין פיקטיבים ואני ממש אשמח לסיעור מוחות איתכם ועם נסיונכם
בנתיים הסממנים שאנחנו מכירים:
1. המהגר פועל תחת חברה ומצהיר על הכנסה מתחת לרמת המחייה. מראה על כך שהוא מנסה להסתיר הכנסה מבת הזוג.
2. המהגר מגיש מיסים הנפרד, אפילו שלבני הזוג יותר משתלם להגיש יחד.
3. המהגר לא מגיש מיסים בטענה שלא הרויח כסף באותה שנה. אפילו שסה היה עוזר לבת הזוג לשלם פחות מיסים.
4. המהגר מבקש אלי ושואל האם הוא יכול לתת את מספר הסושייל לאישתו כדי שהיא תכין מיסים.
5. המהגר מבקש לדואג שדואר ממשלתי יגיע לכתובת אחרת מאשר זו בדוח המס
6. המהגר לא מגיש מיסים במשך תקופת הנישואין ואז מגיש אותם רק אחרי הגירושין.
7. המהגר מבקש להכין תחשיב מס של כמה היה משולם מס לו בן הזוג אזרח אמריקאי היה מגיש לבד
אשמח לרעיונות נוספים
תודה רבה לכם
אשר