האם דיכאון מג'ורי הוא חלק מאספרגר ?

razgalili

New member
דכאון והספקטרום האוטיסטי

דיכאון איננו מוגדר כחלק מהתופעות של הספקטרום האוטיסטי אבל סקרים שנעשו מראים אחוזים גבוהים מאד של דיכאון קשה, מעל חמישים אחוז אם אני זוכר נכון.

latebloomer66

New member
יש לי דיכאון מג'ורי אני סובלת הSSRI לא עוזר

אני יושנת מרגישה תסכול ועצבות כתוצאה מאנשים בעבר היו מחשבות אובדניות רציתי למות אושפזתי -היום כבר לא רוצה למות וללא מחשבות אובדניות הייתי במסגרת אבחונית אובחנתי OCD אספרגר דיכאון מג'ורי הפרעת אישיות המנעותית יש גם לקויות למידה חרדות פוביות לעיתים התקפי חרדה והיסטריה כזו פעם אחת הייתה יש לי כרונופוביה דיסקלקוליה לקויות למידה וגם לפי מה שכתוב ADD או ADHD לא גאה בזה אבל אני מרגישה הרבה קשיים המצב אבוד לא יודעים מה לעשות ניסו הכל אין פיתרון המצב בלתי הפיך כנראה אבל הדיכאון קיים בעד עצמו אני חושבת גם בלי קשר לסינדרום אספרגר ורוצים עוד לתת לי עכשיו תרופה אנטי-פסיכוטית על מנת למנוע לחץ מתח חרדה ולא אני לא פסיכוטית או משהו ואני לא מתכוונת לקחת את הסורקוול הזה זה הורג בני אדם זה עושה המון נזקים בלתי הפיכים יותר נזק מאשר תועלת זה ממש הורס את הגוף של האדם

razgalili

New member
יש הרבה דברים שאפשר לעשות כדי לשפר את המצב

אבחון טוב הוא חיוני כדי לעזור לשפר את הדכאון. SSRI מועילים רק לחלק מהמקרים, יש מקרים בהם צריך תרופות אחרות. אני יכול ואשמח לספק לך את המידע, אבל זה לא יעזור אם יכריחו אותך לקחת תרופות. סורוקול מסוכן לשימוש בקרב בני נוער וילדים לפי ה NIH. הנה הקישור: http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/druginfo/meds/a698019.html

למעלה