האם דכאון מכניס לדכאון?

האם דכאון מכניס לדכאון?

חברה שלי אומרת שאם שומעים דכאון ומקשיבים למילים אז נכנסים לדכאון, ואני כל הזמן מקשיבה למילים והאמת שאני חושבת שהיא קצת צודקת כי זה באמת לפעמים מכניס אותי לדכאון ולפעמים אני אפילו מתחילה לבכות מזה... תגידו גם אתם מקשיבים למילים? גם אתם נכנסים מזה לדכאון? מה דעתכם? רעות

דודו21

New member
רעות המדליקה..../images/Emo143.gif

יש בזה משהו. אך אני שומע שירי דיכאון. רק כאשר אני עצוב. וכאשר אני עצוב. אני מזדיה עם השירים.

רונן ג

New member
אני שומע דיכאון רק מתי

שאני בבאסה, ותאמינו לי זאת התרופה הכי טובה לבאסה! תוך זמן קצר יוצאים מהבאסה, בדוק.

אז זהו שאני תמיד....

שומעת דכאון... כאילו אני שומעת גם שירים שמחים אבל אני יותר אוהבת את השירים השקטים (הדכאוניים) רעות

כפרות..

אני תמיד שומעת דיכאון, כשאני שמחה וכשאני עצובה.. כשאני שמחה זה לא עושה לי כלום, אני אוהבת ת´סוג מוסיקה הזה! כשאני בדיכאון, זה מוציא אותי מזה...אני מזדהה עם זה, ויוצאת מהדיכי

אור בת 18

New member
יאללה מה אתם משחקים אותה

ברסמי אתם יודעים שכשאתם בדיכי ואתם שומעית ת´מזרחית הכבדה הזו אז אתם נכנסים עוד יותר לדיכי בגלל שפתאום כל שיר נראה כאילו נכתב עלייך אז יאללההההההה תודו שזה מדכא אחושרמוטהההה ודיי דיי

דודו21

New member
מה קרה לפורום הזה?....

איפה כולם? כשנתתי לך שעה לי נתת את חייך כשנתתי לך דמעה את נתת לי חיוך ושכחתי את ימי לפניך לפני אח איך קולי נאנח אח איזה קסם ביננו מונח אח כמה טוב לי ורך להיות פה איתך יאללה כולם להתעורר הבוקר כבר נדם וכבר שעת צהריים יום טוב לכולם

מצטער שאני לא פה פשוט ../images/Emo10.gif

המחשב שלי שרוף והוא במעבדה עכשיו (במסגרת הביטוח כמובן, כי אחרת תוך שעה הייתי מחליף את הכל אבל מה קרה שאני ישלם על החלקים אם יש ביטוח) אז אני עכשיו מהמחשב של אחי, ואתמול בכלל לא היה לי לא פה ולא פה אז אני נמצא כאן מעט אבל אל תדאגו אני יפצה והפורום יזרח ויאיר...

רק שאלתי....

אם גם אתם מקשיבים למילים של השירים הדכאוניים ואם זה מכניס אותכם לדכאון כשאתם מקשיבים למילים, ולא רק למנגינה... רעות

אישית אותי...

אישית אותי המוזיקה הזאת לא מכניסה לדיכאון יש לי תאורייה בנושא: עושה טוב על הנשמה לישמוע מישהו אחר בדיכאון , זה עושה טוב על הנשמה ומוריד מכאבך שלך.

למעלה