האם דראגקווינס\קינגס

Sonata Of Tears

New member
האם דראגקווינס\קינגס

נחשבים בעינכם כטראנסג'נדרים? בהתחשב בכך שרוב הדראגקווינס (לא יודעת בקשר לקינגס ) הם הומואים מחופשים, ואם רוב אלו שיצא לי לדבר גם לא היה שום בעיה מגדרית כלשהיא. מה אתם אומרים?

דיווה11

New member
אני מכירה....

כמה דראגקווינס שחלקן בעיצומו של התהליך כלומר השינוי הפיזי וחלקן בהתחלתו וכמו כן יש גם כמה כאלו שטוב להם במגדר שלהם ולא רוצים לשנות את מינם זה נכון שרוב אלא שלא רוצים לשנות את מינם מהדראגקווינס בדרך כלל הם הומואים. אני באופן אישי מאוד אוהבת הופעות דראג ויש כמה דראגקווינס שמאוד מוכשרים.

ליטל ו

New member
מבחינתי

כן, אלא אם הםן עצמןם מגדירות את עצמם אחרת. יש שם עניין של שינוי מגדרי, או אי הליכה עם מוסכמות ה"כל אדם הוא 100 אחוז אישה/גבר וזה לעולם לא ישתנה"", ומבחינתי זה מספיק. מצד שני, יש כאלה שעושים את זה בקטע של אמנות, או של תחפושת, או של שואו או כל מני דברים אחרים, ולא כולם מתחברים לעניין המגדר. אז אני משאירה את ההחלטה לכל אינדיבידואל, לפי מקרים ספציפיים. מה קשורה השאלה אם הם הומואים או לא, לא ברור לי. אני גם לא מגדירה טורנסג'נדרז כאנשים שיש להם בעיה מגדרית.

אורי 0

New member
אני פעם טענתי

שגבר שנשאר עם הילדים בבית כשאשתו יוצאת לעבוד הוא יותר טרנסג'נדר מגבר שלובש שמלה פעם בשבועיים (מאז אני מתלבש הרבה פחות...). טרנסג'נדר הוא בעצם שם, כותרת שאפשר למלא אותה בתוכן - לפי בחירתך. אני לא מכיר מקרוב דראגיסטימות. אני מכיר - אולי לא מספיק - קרוס אחד שנוהג להתלבט אם הוא אכן טרנסג'נדר או לא. אבל במקרה שלו החויה אכן שונה מהחויה הטרנסית. אבל בסופו של דבר קרוס דרסר ודראג קוין הם התנהגויות, לא זהויות, מה שמסתתר "מאחוריהן" משתנה.

ליטל ו

New member
אבל

טרנסקסואליות היא לא הדרך היחידה להיות טרנסג'נדר. טרנסג'נדר זו הגדרה כוללת.

אורי 0

New member
אכן, עדיין

למדובר יש נטיה לפתח מילונים פרטיים משלו, בינו לבינו. "טרנס" זה משהו די דומה לטרנסקסואל, שבינינו היא גם הגדרה לא כ"כ פשוטה. למדובר די ברור שהוא לא "טרנס" - שאין לו את התחושה החזקה שהוא לא כזה בכלל. בכלל הוא לא בטוח שהוא בעצם לא גבר שנהנה להתלבש וגמרנו, אבל כנראה ששום דבר לא כל כך פשוט. יש לו איזו נטיה להתיישב על גדרות - אחר כך הוא לא מבין למה דוקר לו בתחת. טרנסג'נדר זו עדיין הגדרה, כלומר גדר שצריך להעביר אותה באיזשהו מקום. אבל נראה לי שאני מקשקש. אני רוצה להבין מה מטריד את טיראל, ברצינות.

למעלה