האם האוסף הזה ממצא?

האם האוסף הזה ממצא?

שלום לקהילת פינק פולייד, ברצוני לנסות לקנות דיסקים של פלוייד יש לי רק את הצד האפל של הירח רציתי לשאול אם האוסף ECHOS 2CD הוא באמת ממצא את השירים הכי טובים ומרגשים שלהם? או שחסרים בו הרבה וכדאי לקנות לאט כמה דיסקים שלהם לאט לאט.... אשמח לתשובה

One After 909

New member
עדיף לקנות כמה

דיסקים שלהם לאט לאט. פינק פלויד זה לא דבר שבא באוספים.

CrazySheep1

New member
עקרונית, התשובה היא כן.

הוא מכיל את רוב השירים הידועים והטובים שלהם. אבל, פינק פלויד לא שומעים באוספים, כל אלבום הוא יצירה בפני עצמו, ולפרק אותם לשירים זה מוריד הרבה מהשם של הלהקה. לדעתי זה תלוי כמה אתה מוצא עניין בפינק פלויד. אם אתה רוצה באמת להתעמק, להתעניין ולאהוב- תקנה כל דיסק, כדיסק. אם אתה סתם רוצה להיזכר במוזיקה הטובה של פעם, או סתם לשמוע את זה ברקע, לך על האוסף.

CrazySheep1

New member
אני מרגיש שהתגובה שלי היית אובייקטיבית מידי

אז רק אני אומר שמומלץ שלא

OK

תודה לכם על התשובות שלכם! זה קשה להחליט אומר לכם למה: עניין כלכלי כן זה עולה הרבה,,,, אבל אני מניח שיש כמה דיסקים של פינק פ' שהם יצירה אחת ארוכה יש לי למשל רק את הצד האפל של הירח וכדי להנות ממנו או חלק מהשירים ,,,,חייבים לשמוע את כולו באורך מלא,,,, בכל מיקרה תודה

RoieL

New member
אני ממליץ לך לקנות בשלב הזה את Wish

you were here ואת Atom Heart Mother.

אז עוד שאלה בבקשה ../images/Emo140.gif

על איזה דיסקים אתם ממליצים שהם יצירה אחת ארוכה שכדיי להנות ממנה צריך לקנות אותה כדי לשמוע במלואה,,, כלומר איזה דיסקים שלהם זה יצירות שכל שיר הוא כזה המשכון לשיר הקודם...

Anuerysm

New member
של פינק פלויד?

החומה אנימלס פיינל קאט אבל יש כמה אלבומים שאנלא רואה איך אפשר להפריד שירים מהם כמו למשל מדל

FunkyMonk

New member
כולם

האהובים עלי: Animals Wish You Were Here Meddle Atom Heart Mother The Piper at the Gates of Dawn

גם פייפר?

שזה הדיסק הראשון שלהם?...חשבתי שהוא בטח יצירה ביטלסית כזו,,,,, שירי פופ כאלו משנות ה60,,, אז זה לא גם זה בסגנון פרוגרסיב רוק?

FunkyMonk

New member
ממש לא..

אריה הים כבר כתב לפני.. בכל מקרה, לגבי הפרוגרסיב - רק היצירות שלהם בשנות השבעים נכנסו תחת הגדרת הפרוגרסיב, הדארק סייד, מדל, AHM, WYWH, ויש כאלו שיכניסו גם בקטנה אולי את אנימלס פנימה. בכל מקרה, אלו האלבומים האהובים עלי (וממש לא בסדר הזה), לא כולם יסכימו איתי.

The Walrus

New member
ההמלצות שלי:

Wish You Were Here The Piper at the Gates of Dawn אלו הם השתיים הכי טובים... לדעתי הפייפר יותר טוב, אבל זה עניין של טעם. ולא, זה בכלל לא אלבום פופ... הוא גם לא פרוגרסיב, אלא פסיכודלי. קצת מזכיר את סרג'נט פפר בסגנון, אבל הרבה הרבה יותר מוצלח. דיסק ענק. ומצטער לפסול הצעות של אחרים, אבל למרות מה שAnuerysm אמר - לא הייתי מתקרב לפיינל קאט. אלבום ממש לא טוב לדעתי, בטח לא ברמה של wish או הפייפר. אחרי אלה הייתי ממליץ על animals, meddle והחומה.

RoieL

New member
כנראה שזה רק אני,

אבל לדעתי סרג'נט פפר לוקח את פייפר בהליכה.

holo

New member
בעיקרון

האלבום שעונה בצורה הכי מושלמת להגדרה שלך הוא הצד האפל של הירח. נחשב לשיא היצירה של פינק פלויד ולאלבומם הטוב ביותר. האלבום נשמע כמו יצירה אחת מתמשכת, שכולה נעה סביב קונספט רעיוני מסוים. גם Wish You Were Here יענה בהחלט על ההגדרה הזאת של אלבום קונספט, הן מבחינה מוזיקלית והן מבחינה רעיונית. אני אוהב אותו יותר, ואני חושב שזה ה-אלבום להתחיל איתו. נו, בעצם אתה יכול לבחור בינו לבין הצד האפל. או יותר טוב אפילו, לקחת את שניהם
. משם להתמכרות מוחלטת הדרך קצרה. בהצלחה!

holo

New member
אופס../images/Emo67.gif

אפילו לא שמתי לב שכתבת שיש לך את הצד האפל. זה לפחות מקל על הבחירה- Wish You Were Here, אבל לאלתר!

למעלה