האם האחים מעידים עלינו

האם האחים מעידים עלינו../images/Emo35.gif

בעקבות שאלה בפורום אחר ושיחה על זה עם החבר המקסים שלי
: האם התנהגות/אופי אחינו/אחיותנו מעיד על האופי וההתנהגות שלנו לדעתכם
הביאו דוגמאות והסבירו

ספירלי1

New member
חח תלוי

ב"ה לפעמים אומרים עליי שאני דומה לאחותי ולאחותי אומרים שהיא דומה לאחינו הגדול (משמע, כולנו דומים
) ואני די דומה לאחי הגדול אבל... בתכל'ס כל אחד הוא אחר..

allheart

New member
אצלינו במשפחה יש תכונה שמשותפת

לכולם והיא- שמחת חיים. (אני תמניה
). אבל פה זה מתחיל ופה זה נגמר. אף פעם לא אמרו לי שאני אחות של אחי/אחותי בגלל התנהגות מסוימת.

אחי ואני מאוד שונים באופי, אחותי

ואני דומות אבל בגלל שאני הגדולה והיא הקטנה אומרים לה- את ממש כמו אחותך...

Dorin555

New member
אממ...

לפי דעתי, זה שהאופי שלהם טוב לא אומר שגם האופי שלי יהייה טוב, והאמת שאני חושבת ההפך. כאשר לאח אחד יש אופי רע, והוא תמיד צועק ועצבני אח אחד צריך להתפשר תמיד ולוותר, ולכן שלאחד יש אופי רע, לשני צריך להיות אופי טוב (אמממ רק במקרים שבד"כ המריבות מסתיימות
) נשמעתי פה די טיפשי

Breaking Wave

New member
במקרים מסויימים כן.

לדוגמא חינכו את כולנו להיות מנומסים, ישרים וצנועים. אז יצא שכולנו מאוד ביישנים, מעדיפים שחברים יבואו אלינו מאשר שאנחנו נלך אליהם, תמיד נבוכים כשיש אנשים חדשים או אורחים בבית וכו'. אבל ברמה היותר אישית, לדוגמא בחוש הומור אנחנו שונים, לכל אחד יש את השגעונות שלו, אחי הגדול יותר אגואיסטי ואנוכי, אחי הקטן יותר רציני, אני הכי ילדותית וכו'.

noooga

New member
כלומר, האם ההתנהגות שלהם משפיעה

עלי? ברור! למשל סגנון המוזיקה- הבנים במשפחה (אבא ושני האחים הגדולים) מאוד אוהבים מוזיקה.. הבנות פחות (אמא ו2 האחיות הגדולות).. והאחים שלי ואבא שלי השפיעו עלי הרבה בכל מה שקשור למוזיקה.. אפשר להגיד שאני הבת היחידה במשפחה שמוזיקה זה חלק עיקרי מהחיים שלה
אבל יש לי גם הרבה עקרונות וסגנונות שהאחים שלי לעולם לא ישפיעו עלי. למשל: האחיות שלי די מגונדרות.. מה שאני לא. הן מקפידות על לוק אלגנטי כזה.. ואני מעדיפה יותר חולצות גזורות וללכת יחפה.. ובזה, לפי דעתי, הן לי יצליחו להשפיע עלי..

פילפולה

New member
כן ולא...

בעקרון אני והאחים דומים ושונים. דומים כי כולנו אינטליגנטים,כריזמתים,בעלי כושר ביטוי גבוה ומאוד מאוד צנועים
. מצד שני, אני ואחותי זה שמן ומים... היא רותחת ואני מתונה. אחי הוא גם היפוך שלי-הוא רגיש ואני כלבה צינית. ככה שלא יודעת-באמצע... פיל

לא ניראה לי

אני שקט ומתון ביחס לאחים שלי הם אקטיבים יותר וכולם אומרים לנו שאנחנו שונים. אני יודע בוודאות שאני לא מושפע מאופיים.. אבל יש מצב שהם מושפעים מהאופי שלי כי הם רואים בי מודל לחיקוי בהיותי אח גדול.

lolypop12

New member
I think it's deffernt in every

family... I personly influenced by my sisters... Maybe it's because I'm the smallest... but There are things that I like them but there are things that I'm not.

למעלה