האם האחריות מכסה אותי??

shotgun

New member
האם האחריות מכסה אותי??

נרטב לי הפלאפון, הלכתי בגשם.. המסך נהרס אבל הוא התייבש ועכשיו הוא בסדר אבל המקשים לא עובדים והפלאפון מבצע פעולות שלא נתתי לו בכלל אני ברשת אורנג´, מסלול רגיל, מוטורולה טיימפורט.. קניתי אותו לפני שלושה חודשים.. האחריות מכסה אותי?????????

oleg_kh

New member
אם יש לך גם ביטוח אז כן

בעיקרון מה שיש לך זה קורוזיה. זה לא מכוסה באחריות יצרן ורוב הפעמים המכשיר הוא טוטאל לוס. תפנה לאורנג´ תראה מה יגידו לך. נרטב לי ה-514 אבל אחרי 3 ימים התייבש וחזר לפעול. בגלל זה אני אוהב אותו...

phingy

New member
אני לא חושב

נדמה לי שצריך להיות לך ביטוח מלא ולא רק מסלול רגיל בשביל שיחליפו לך בגלל דבר כזה. לדוגמא חבר שלי היה לו 7160 בסלקום איזה שנה במסלול רגיל ועכשיו תקשיב לקטע המצחיק: הוא הביא להם את המכשיר שיתקנו לו משהו, הם כנראה לא סגרו טוב את המכשיר וכשהוא הלך בגשם זה נרטב לו ומים חדרו פנימה והרסו לו הכל מבפנים, הוא פתח את המכשיר וראה בפנים הכל חלודה ורטוב, הוא הביא להם שיחליפו לו ואמרו: בשמחה, אבל תשלם עוד 40 שקל תוספת בכל חודש בזמן שנשאר. הוא אמר יפה תודה רבה ולקח SK בפלאפון. מוסר השכל: כשיש גשם בחוץ תיקחו מטריה .

oleg_kh

New member
התכוונתי ביטוח-ביטוח

כמו ביטוח כנגד אובדן ונזק מוחלט. לא שירות תיקונים העלוב הזה...

phingy

New member
אם יש לו את זה אז נכון אבל הוא אמר

שיש לו "רגיל" אז אני לא מאמין שיש לו ביטוח כמו שאמרת

solarrr15

New member
לא...., ממש לא

אבל תיפתח את הפלאפון, עם מברג כוכב תשאיר אותו פתוח שיתייבש טוב, אל תעשה הרבה עם פן (מייבש שיער) ושהוא גם אני התקלחתי והפלאפון שלי היה במיקלחת וניכנסו לו אדים וניהיה חלודה בפנים (הפלאפון בין ביתר לא הטעין לי- אה אבל הוא ניגנב אהה היו זמנים) בכל מיקרה זה ניקרא קורוזיה ואין על זה אחריות

shotgun

New member
המסך שלי בסדר! הוא הסתדר!!

המקשים עושים לי עכשיו את כל הבעיות

Gizon

New member
הממ...

אם המכשירים של מוטורולה בנויים בערך אותו דבר כמו נוקיה אז לוח המקשים יושב על הלוח הראשי, אם נוצרה קורוזיה בלוח הראשי המכשיר די אבוד, בלתי ניתן לתיקון (רק החלפת רכיבים). אני מציע לך לקנות מכשיר חדש, אפילו 5110 עדיף על Timeport. בהצלחה, גדעון

eyal2953

New member
גדעון לא יפה ...

לא יפה להגיד שאפילו 5110 יותר טוב מטיימפורט - וזאת השצמה וזלזול גלויים לעין אם היית אומר "לפי דעתי 5110 עדיף מטיימפורט" היתי מבין אבל אמרת את זה בצורה כל כך מזלזלת ... כנראה לא היית כאן שדיברנו על כל הנושא - אבל הגענו לאיזה הסכם ואתה הרגע הפרת אותו אני יודע שאני נשמע נודניק עם כל הנושא הזה אבל זה פשוט מציק לי ! אני לא יכול לסבול התנהגות כזאת של התנשאות...

שיר22

New member
רק אם יש לך שירות תיקונים מורחב

שעוזר במקרה של קורוזיה אחרת זה יכול להיות יקר...

shotgun

New member
זה הסתדר!!!!

היום הוא חזר לחיים סופית! יששששש!!! כנראה שהוא התייבש סופית ועכשיו לאמת: לא הלכתי בגשם והוא נרטב הייתי במסיבת יומולדת (שלי) ומישהו הקפיץ וודקה ליד הפלאפון ונשפך לו הוודקה עליו

שטויות!

לא משנה איזה סוג של אחריות יש לו! ההשתתפות העצמית נעה בין 99 ש"ח לכ1400 ש"ח. בדרך כלל לא גובים יותר מ99 ש"ח :)

srami

New member
611 נפל לי מהכיס לים (התיכון) וצלל

פרקתי לגורמים,יבשתי עם מייבש שער, סגרתי, התחיל לעבוד אבל לא רצה לצלצל...אחרי שבוע ולפני שהספקתי להתייצב במחלקת שרות - חזר גם לצלצל... מקווה שאין יותר מידי שאריות מלח...

למעלה