האם האיקקלומין

מצב
הנושא נעול.

qwert3

New member
האם האיקקלומין

האם האיקקלומין
מסדר את המחזור ל-28 יום? או שיכול להיות מחזור יותר ארוך? כלומר האם הביוץ עם איקקלומין תמיד ביום ה-14?

qwert3

New member
אין לאף אחת תשובה?

האם האיקקלומין
מסדר את המחזור ל-28 יום? או שיכול להיות מחזור יותר ארוך? כלומר האם הביוץ עם איקקלומין תמיד ביום ה-14?
אין לאף אחת תשובה?
מקפיצה. צה. צה.

qwert3

New member
ועוד שאלה -

אין לאף אחת תשובה?
מקפיצה. צה. צה.
ועוד שאלה -
אם הרופא ראה זקיקים בגודל 16 מ"מ ו-18 מ"מ ורירית 8 מ"מ ביום ה-13, אז אין סיכוי שהביוץ יהיה ביום ה-19,20, נכון? או שזה גם יכול להיות.

שני10

New member
כרגיל ... זה אינדיבידואלי

ועוד שאלה -
אם הרופא ראה זקיקים בגודל 16 מ"מ ו-18 מ"מ ורירית 8 מ"מ ביום ה-13, אז אין סיכוי שהביוץ יהיה ביום ה-19,20, נכון? או שזה גם יכול להיות.
כרגיל ... זה אינדיבידואלי
יש נשים שהאיקוקלמין גורם להם דחיה של הביוץ ויש כאלה שלא.. כאשר יש זקיק בגודל 18 מ"מ, סביר להניח שהביוץ קרוב מאוד ולא יחכה 6 ימים. האם את אמורה לקבל כוריגון? בדר"כ כוריגון ניתן כאשר הזקיק המוביל מגיע ל 20 מ"מ והביוץ מתרחש בטווח של 36 שעות מקבלת הכוריגון. ב ה צ ל ח ה ! ! !

עמית@

New member
התשובה היא כמובן- אי אפשר לדעת

ועוד שאלה -
הגוף יכול להפתיע- בדרך כלל זקיק גדל בערך 2 מ' ליום. איקקלומים משפיע על כך אחת חרת (יכול לאחר את הביוץ ויכול גם להקדים אותו או לא להשפיע כלל)

ריקי בש

New member
הריון כימי

הגוף יכול להפתיע- בדרך כלל זקיק גדל בערך 2 מ' ליום. איקקלומים משפיע על כך אחת חרת (יכול לאחר את הביוץ ויכול גם להקדים אותו או לא להשפיע כלל)
הריון כימי
אני קצת מבולבלת ממה שקראתי בפורום. לי היו 2 הריונות שבבדיקות ה- HCG שעשיתי בכל יומיים תמיד היו עליות אבל לא תמיד הכפלות. לפעמים עליה של 30-40% בלבד וב- US הראשון כן נצפה שק הריון אז נראה לי שזה לא נכלל בהגדרה של הריון כימי. אני צודקת? מי יודעת? ריקי

מצב
הנושא נעול.
למעלה