האם האכסון ipages עובד טוב בארץ?

danezeq

Member
האם האכסון ipages עובד טוב בארץ?

שלום לכולם
אני רוצה להעביר את האתר מgoddady לאכסון אחר שעובד טוב בארץ
ראיתי ש ipages הוא די זול. האם עובד טוב בארץ?

koler

New member
אם אתה מחפש אחסון שטוב לארץ

למה שלא תקנה מתוצרת הארץ?

FreeSoft

New member
טרומפלדור השפיע עלייך חזק...

תפנים שתוצרת הארץ בהקשר של איכסון לא ראויים למאכל אדם. המחירים הופכים אותם לבלתי כשרים בעליל. ואני מדבר איתך על פער קטן של כ 10$ בגרמניה לעומת כ 600 ש"ח מתוצרת הארץ.
עדיין רציני?

koler

New member
היי

אני לא אשקר לך אני מאחסן בהולנד לדוג'.
אבל מצד שני ההשוואה שאתה עושה היא לא הוגנת.
אתה ככל הנראה משווה VPS של הארץ לעומת VPS בחו''ל.
ואתה מכליל בVPS של הארץ גם ניהול + CPanel + תוכנות אנטיוירוס למיניהן + mod_sec עדכני ושרת 2G.

הניהול של השרת הוא גורם מכריע... כלומר יש לך תמיכה שלפעמים היא קריטית במיוחד לכאלו שלא מכירים לינוקס ושצריכים תמיכה וניטור על השרתים שלהם.

וזה המחירים שהיינו נותנים בחברה שהייתי עובד בה.
אני חושב שהמחירים בארץ הם בדיוק פי 2 מחו''ל...

ועדיין! אני אמליץ לאנשים וגם ללקוחות שלי לאחסן בארץ כי הם לא כמוני יישבו עכשיו לדבג בעיות במערכת שלהם ולפתוח לוגים גם ב2 בלילה...
ותאמין לי שהרבה בעלי עסקים פשוט מעדיפים שהאתר שלהם יעבוד חלק ושלא ייפול והם יפסידו לידים בזמן שהם עושים טלפון לתמיכה של איזה הודי.

וזה היתרונות והחסרונות.
לגבי המחירים מסכים איתך לחלוטין.

ולגבי האם זה כדאי לאנשים כמונו שיש להם את הסבלנות לשבת ולעשות דיבאגינג ולקנפג כל דבר? לנו, שווה לקחת בחו''ל כי אנחנו יודעים ואנחנו מספיק גיקים להתעסק בזה.

FreeSoft

New member
מכליל את הניהול

כי בדיאלוג שהיה לי עם בעל חברת איכסון בארץ הוא לא היה מוכן בלי הניהול... אז אם הוא לא נותן אפשרות לנהל לבד הרי שהוא הכליל את זה.
cPanel לא הוכלל. אצלו זה בא עם directadmin
מעבר לזה החומרה היא אחת לאחת מול מה שיש לי ובלי כל התוספות שרשמת אם כי אצלי יש IP נוסף שאותו לא חישבנו בארץ אוכלת...
ואם אתה רוצה שאלך לקיצון אז בבקשה vps ב 2$
http://www.host1plus.com/vps-hosting/

רוצה שנעשה השוואה הוגנת יותר? מבחינתי אפשר גם לדבר על אירוח שיתופי. 0.83$ מתאים לך?

koler

New member
כן וגם אין ספק שהבחורות באירופה ואמריקה נראות טוב יותר

וגם פחות קשות.
והמילקי, אחחח המילקי, הוא לפחות שקל פחות!

תקשיב אני לא יודע עם מה אתה משווה לא אמרתי שזה יותר \ פחות זול אני לא יודע באיזה חברות \ שירותים אתה משתמש, כן נכון השירות בישראל עולה פי 2 יותר.

אבל לפחות בחברה שהייתי עובד בה לא הכרתי עוד חברה שנותנת שירות מהיר ואיכותי, והיא כאן בארץ. אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, באמת שלא נתקלתי בעצמי בשירות כזה לא בארץ ולא בחו''ל ואני לא סתם אומר את זה כל פעם וממליץ עליהם, ולא לא בגלל שאני מקבל אחוזים בגלל שאני יכול להגיד שלמדתי הרבה מההתנהלות שם וכיום אני מיישם אותה בעסק שלי ומה לעשות פשוט להעניק לאנשים יחס זה האומנם יותר זמן אבל בסופו של דבר משתלם לי וללקוח.

FreeSoft

New member
דווקא על הבחורות בישראל

אין לי טענות למרות שהן יותר יקרות...

אתה מערבב בין 2 נושאים. האחד הוא "אחסון שטוב לארץ" שזה קשקוש מוחלט כי כל איחסון טוב לארץ. אתה צריך לדעת תמיד לחשב עלות מול תועלת ועם מניפולציות קטנות תוכל לצמצם את זמן התגובה בעקבות מיקום השרת. מעבר לזה שאין דבר כזה "טוב לארץ" יש פה ענין נוסף מאוד חשוב שהוא להביא את המארחים החזירים בארץ אוכלת להוריד מחירים. אין דרך יותר נכונה לעשות את זה מאשר הגדלת התחרות או יבוא מקביל. אז ככל שאנשים יתארחו בחול הם: א. ישלמו פחות ויקבלו יותר ב. יביאו בסופו של דבר להורדת מחירים פה.

הנושא השני שדחפת פה הוא "יחס אישי". אני מניח שהתכוונת לשירות. לא יודע עם איזה כלים אתה מודד את זה ועם כמה מארחים בחו"ל היה/יש לך נסיון אבל לשמחתי אני יכול לעדכן אותך שבכל השרתים שהתארחתי השירות היה שופרא דה שופרא. מיותר לציין שכולם לא היו בארץ?

rj111

New member
כל האיכסונים עובדים באותה מהירות בארץ ובחו"ל

ההשהייה בין חו"ל וישראל היא זניחה לרוב סוגי האתרים.
אם יש לך בעיית זמן תגובה בגודדי, כי כמות הכניסות לאתר עלתה בצורה משמעותית, כנראה שכדאי לך לשדרג לשרת VPS מנוהל.

FreeSoft

New member
אפשר לראות את האתר שלך

שמאוכסן בסייטל?
אני שואל כי טיפה למטה מופיעה שוב הפרסומת הסמויה הזו....

למעלה