האם האנרגיות שלנו.....

TAINTED SAINT

New member
האם האנרגיות שלנו.....

השאירו חותם חיובי על המדבר ועל הגמלים? האם הבכרים [גמלים שרק נולדו] שעברנו לידם יהיו מעתה "מוארים" ויפיצו את הבשורה לכל הגמלים בעולם ? [האם דריסה בלתי מכוונת של גמל צעיר יכולה לגרום למזל רע? אפילו אם חזר מיידית לעמוד על רגליו ועזב את הכביש עם צליעה קלה וכמעט בלתי מורגשת.] TAINTED SAINT

miyamoto

New member
אולי בטעות...

ערבבנו אנרגיות שנשאנו מהעקרבים ומיוחנן המטביל עם אנרגיות של הגמלים... אולי יקום נביא חדש בצורת גמל עם עוקץ בקצה זנבו?! מרתיע... אני לא בטוח אם דריסה בלתי מכוונת של גמל צעיר יכולה לגרום למזל רע, אבל מה שבטוח, אם נדרס, לא קיבל את האנרגיות הטובות של העקרבים!

TAINTED SAINT

New member
מה שהפתיע אותי....

הייתה השלווה בה אימו התיחסה לאירוע הדריסה,גישה פאטליסטית לחלוטין,היא כנראה לעסה את הספר " הטאו של פו" שמישהו שכח או איבד בשטח.... אני חושב שהאנרגיות הטובות כן השפיעו ! ! ! לא נוצר אפילו סדק בשמשה הקדמית,במקום שראשו פגע ! ! ! בדקתי גם את הפח-כלום ! אפילו לא קמט קטן למזכרת ! ! ! [בשנייה הראשונה הייתי בטוח שהראש שלו חודר דרך השמשה הקדמית...הייתי די נלהב לרעיון שחלף בראשי ברגע הפגיעה-"יש ! ! ! נסיים את היום בקומזיץ עם בשר גמל ! ! ! אתה לא מתאר לעצמך כמה מאוכזב הייתי כשקם וצלע לדרכו....כמעט ויצאתי "לסיים את העבודה",אבל נוכחותה של אימו מנעה ממני לבצע "וידוא הריגה"....בפעם הבאה אני מצרף את אסנת לטיול,אצלה אין חוכמות,כל פגיעה-בול ! ! !] [וכדאי שכולם ידעו,ליעלים יש חושים על טבעיים מפותחים ביותר ! ! ! לפני שלוש שנים "שייטנו" לילה שלם,שלושה חברים ועבדכם הנאמן,הלוך ושוב,על הכביש שבין מצדה וערד...רצינו "להוריד" יעל...היו לנו אפילו מנגל ופחמים בתא המטען,מצאנו ערימות טריות ומהבילות של גללי יעלים על הכביש,אך שום יעל לא נקרה בדרכנו,אתם לא יודעים כמה מתסכל לנסוע בין ערד ומצדה שמונה פעמים לחינם....] TAINTED SAINT

אני מוכנה לנהוג בטיול הבא....

בתנאי שאתה מאשר אותי בחזרה באיסי קדוש חמוד שלי. אתה יודע שאצלי אין חוכמות,אני ידרוס בישבילך עדר יעלים שלם אים זה מה שישמח אותך-אני אפילו יחזור עליהם ברוורס!!! מה אתה אומר? שולם? יעלים חיים בעדרים?

למעלה