האם האתר מעודד פעילות בלוגר בלתי חוקית?

האם האתר מעודד פעילות בלוגר בלתי חוקית?

מתוך הכתבה הזאת עולה כי נתוניו של אגוז צרפתי הם בסבירות גבוהה תוצאה של הדפלה בלתי חוקית של מי מעובדי ההפקה. (אני כותב "בלתי חוקית" מכיוון שככתוב, העובדים חתמו על הסכם סודיות). האם אין מחובת האתר לדווח על פרטי הבלוגר הכותב בניגוד לחוק? או לפחות למחוק את הבלוג שלו? ובטח שלא לקדם אותו לעמוד הראשי של האתר...? (את ההודעה כתבתי בפורום "משוב" והפנו אותי לכאן).

אתה לא באמת קונה את זה, נכון?

מערוץ 10 נמסר כי "האחריות שלנו כערוץ היא לשמר את חוויית הצפייה, ואנו פועלים בכל האמצעים שברשותנו בכדי להבטיח זאת". זו ההודעה שהם פירסמו והכתבה שהם הוציאו לאור מציגה תמונת עולם אחת. אבל אם תחשוב על זה שנייה, כל דיבור על הישרדות משרת את האינטרסים שלהם. אני משוכנעת שמה שאגוז עושה זה חוקי ויש לו גיבוי מלא מתפוז, מהפקת הסדרה ומערוץ 10. לפעמים לא צריך להאמין לכל דבר שמתפרסם וצריך להבין את השיקולים של פרסום כזה או אחר. וכמו שמייקל ג'קסון פעם אמר: "אין דבר כזה פירסום רע". לפי איך שאני רואה את זה - זו דרך לפירסום הבלוג והתוכנית בצורה שלא תהיה חשודה

אני בהחלט לא קונה את זה.

כתבתי זאת גם כאן. אני רוצה לשמוע את תפוז מגיבים לנושא ובכך מודים בניסיון הכושל שלהם להוליך אותנו שולל.

Bezalel P

New member
הבלוג של אגוז צרפתי

מעיון בבלוג לא נמצא על פניו כי יש בו תוכן המפר את החוק או את תקנון האתר. ככל שיש בידך טענה כזאת, אנא העבר לנו אותה באופן מסודר בערוצים הפרטיים בצירוף קישורים מדויקים והסבר בנוגע להפרות לכאורה. בצלאל.

Ronit FL

New member
אין בבלוג שלו דבר שאינו חוקי.

מה שאולי יכול להוות בעיה (עבור האגוז) הוא הסכם סודיות שכנראה הוא חתום עליו. אם ערוץ 10 יחפשו/ימצאו/יתבעו זה, לעניות דעתי, יתרחש לאחר סיום העונה מכיון שכרגע האגוז מביא להם צופים ומעודד צפיה ואחרי סיום העונה יעשו בו שפטים. חוצמזה שהעונה כל כך מחורבנת שהם צריכים להודות לו על הבלוג ולא ההיפך.

העונה "מחורבנת" רק כי -

הדיחו את מנו, וזו לא בעיה של אגוז, זו כבר הבעיה של ההפקה. או סיבה נוספת - הם מנסים להתחרות במונדיאל. נו, באמת???

Ronit FL

New member
לא. העונה מחורבנת מכיון

שהעורכים שלה מעפנים. עורך טוב יכול להוציא עונה מעניינת. עורך חרא מוציא את העונה הנוכחית. זה נדמה שהם חושבים שהשרדות מוכרת את עצמה, אז זהו, שלא... יש את מנו ויש את אביגיל (שמתברר היא וההפקה רבו) יש את התחת של מרינה ויש את הפריחיות של זו מהעונה השניה. בשני השבטים יש חולי נפש בדמות גיא ועידן. יש את דר הבכיין ואת השני עם הקוביות על הבטן. לכל אחד מאלו יש מה לאמר, סביר להניח ששטויות, אבל זה מה שעושה עונה טובה. גם אם לא היה סיפור בזמן הצילומים, גם אם היה משעמם נורא על האי, אפשר היה להוציא עונה מעולה עם עורך טוב. התירוץ של המונדיאל הוא רק תירוץ. תאריכי המונדיאל היו ידועים זה מכבר והם ידעו שיש להם עונה חרא... העיקר שיש להם את מי להאשים על רייטינג נמוך. ולענייננו, האגוז עושה עימם חסד. היתה עליו כתבה בגיא פינס, יש מצב שהוא בכלל מההפקה...

למעלה