האם הא-מיניים יותר רוחניים? כנסו!

aialon

New member
האם הא-מיניים יותר רוחניים? כנסו!

היי לכולם אני א-מיני והחיים שלי ... כך נדמה לי -וקורים לי דברים, -אני מרגיש יותר רוחניים. חלמתי למשל חלומות נבואיות שהתגשמו.(קלפי משחק הצ'אנס)(לא שלחתי אבל הם באו) או חלומות שנראיים מציאותיים כגון שממש אני מרגיש שמישהו חונק אותי וממש לא יכול לנשום. או שאני מרחף ,ממש מרחף. אני פותח את העיניים ורואה אורות.(אני לא על סמים) מה שהרבה משותף לכל החלומות המציאותיים הללו, שאני בהכרה מלאה וזה בשניות הראשונות שאני מתחיל לשכב לישון. מה שעוד מוזר זה , שהגוף שלי מתחיל לקבל ויברציות והלב מתחיל לדפוק מהר. זה לא קורה לי כל יום ,אבל לעיתים. הייתי במכון לחקר שינה , אמרו לי אחרי בדיקה שהכל בסדר... הייתי אצל מיסטיקנית ואמרה לי לקרוא תיקון כללי ואכן זה עזר קצת, אבל לא לגמרי. מה שהייתי רוצה לדעת, האם אתם רוחניים או שקרו לכם דברים כרוחניים בואו נגיד... כי מין זה דבר הנאה פיזית , אבל בכלל אני לא רואה את זה כהנאה , כי זה ממש מוצג זול ולא מרגש! אין לי חברה ואני לא ממש רוצה ורוצה, כי אני מאמין באהבה ,מצרך שלא ניתן למצוא היום לצערי. הגברים רוצים "לשלוט" כמה שיותר נשים. הנשים רוצות "לשלוט" בכמה שיותר גברים.אין אהבת אמת כמעט... אשמח אם תתנו לי תשובה בקשר לרוחיניות שבכם. תודה מראש! :)

avi1283

New member
אני

אחד שמאמין באופן כללי, אבל ביום יום אני לא רוחני. וממש לא מאמין בכל המיסטיקה חלומות וכו', וגם אם אתה רואה את המספרים לא הייתי ממליץ לך למלא צאנס... אם הייתי צריך לנחש אז הייתי אומר שא-מיניים הם דווקא פחות רוחניים ויותר רציונליים אבל זה לא בטוח נכון. בקשר ללחלום כשאתה בהכרה אז נראה לי שקוראים לזה חלומות צלולים ויש לזה גם פורום בתפוז.

p019

New member
כנראה שלא

ממה שנתקלתי עד היום אני לא חושבת שיש מתעם חזק בין רוחניות לא-מיניות. אם כי אתה צודק בכך שמין זה צורך פיזי. לכן הייתי מצפה מאנשים רוחניים שיהיו מסוגלים להבין אין יתכן שיש אנשים שאין להם את זה. לצערי זה לא עובד כך. אפילו זכורים לי סרטים בהם היו אנשים "רוחניים" שחשבו שרוחניות ומין אולכים יד ביד. בקשר לחלומות - avi1283 צודק - אתה מתאר תופעה כיימת. בעופן כללי חלומות זה אחד המסתוריים הכי גדולים שקיימים. ידוע שהם מעוד חשובים בשלב השינה, ויש ארבה תאוריות על איך הם נגרמים אבל שום דבר לא מוכח. בעיקרון ה"מודעות" שלנו תמיד פעילה בשלב החלום ואבל הוא נשמר רק בזיכרון הקצר ולא ההארוך לכן אנחנו לרוב לא זוכרים אותם - או שוכחים מאוד מהר.

הלומהX

New member
תשאל את דניאל בלס ה"רוחני"

הוא מחזיר בתשובה שקרן דמגוג ומתועב. הוא טוען שא-מיניות נובעת מתאוות ותשוקות (וכמובן שזה לא מקובל ע"פ היהדות, כי אישה חייבת לספק מין ולהשריץ). לך תבין אותו. לא, א-מיניים לא רוחניים יותר. הם פשוט לא נמשכים למין. חלומות מטורללים, מעניינים ופסיכוטיים יכולים לקרות לכולם.

הלומהX

New member
אה

והוא גם הוסיף שא-מיניות היא בעיה רפואית חמורה ושאם היה רופא, לא היה מסכים לטפל באנשים כ"כ לא נורמלי.

p019

New member
הוא בתח חושב שקור נובע מחום ../images/Emo13.gif

למעלה