האם הבגד עושה את האדם או האדם עושה את הבגד../images/Emo35.gif
נוסעת הביתה מהעבודה עוצרת בפקק מביטה בשיעמום לצדדים. את עיניי תופסות שתי נשים שמחות לפגוש אחת את השניה תוך כדי חיבוק ונשיקה הן סורקות בעין מהירה, אחת את רעתה, מכף רגל ועד ראש בוחנות את הלבוש, האיפור, השיער.... הכל מדוקדק, מתוקתק שביעות רצון בעיניים של "הבגד משדר את מה שאני או מה שאני רוצה שיחשבו עלי"....
הפקק השתחרר ממשיכה ליסוע וחושבת שאם הייתי חוזרת אחורה במנהרת הזמן לתקופת האדם הקדמון שבו לבשו פרוות חיות בכדי להגן על הגוף מפני הקור..... על מה היו מדברות ביניהן הנשים אם הן היו נפגשות כל אחת משבט אחר? כסות הגוף בוודאי לא היוותה סטטוס חברתי כלשהו....
לא פעם שמעתי שנשים עושות קניות של בגדים, תכשיטים או מוצרי טיפוח ומצב רוחן משתפר.... האם אכן הבגדים (כולל תכשיטים ואביזרים שונים) עושים לנו את זה? או שאולי הפנימיות שלנו מקרינה החוצה ותורמת למראה החיצוני שלנו?
מה דעתכן?
נוסעת הביתה מהעבודה עוצרת בפקק מביטה בשיעמום לצדדים. את עיניי תופסות שתי נשים שמחות לפגוש אחת את השניה תוך כדי חיבוק ונשיקה הן סורקות בעין מהירה, אחת את רעתה, מכף רגל ועד ראש בוחנות את הלבוש, האיפור, השיער.... הכל מדוקדק, מתוקתק שביעות רצון בעיניים של "הבגד משדר את מה שאני או מה שאני רוצה שיחשבו עלי"....