האם הבוס מתחיל איתי? אני ממורמרת

newone7

New member
האם הבוס מתחיל איתי? אני ממורמרת

מה לעשות? התחלתי עבודה חדשה מאוד מאוד מוצא בעיניי , סוף סוף אבל יש בעיה ואני מרגישה מתוסכלת כי עד שמצאתי עבודה שמוצא חן בעיניי אז קורה ש...: אני עם הבוס לבד וחוץ משתינו , אין אף אחד בדרך כלל. יש לקוחות שבאים אבל זה פעם ב...אז זה כמעט לא נחשב הבעיה שאני מרגישה שהוא מנסה /בודק כדי להתחיל איתי יש לי הרגשה שיש לו כוונות כלפיי וזה ממש דוחה אותי ומתסכל אותי זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי , במקום עבודה אחר זה גם קרה כשהייתי עם הבוס לבד. השאלה , מה אני עושה לא בסדר כדי שזה יגיע למצב הזה? האם אני לא בסדר? אני לא מתלבשת פרובוקטיבי הנה כמה דוגמאות למה אני חושדת בבוס: הוא שאל אותי "מה חשבת עליי כשבאת לראיון?" לדעתי זה שאלה הזויה , מה דעתכם? אני עניתי לו "מה אני אמורה לחשוב?, לא חשבתי כלום , באתי לעבוד נטו , לא מעבר לזה" מה דעתכם על התשובה שלי? עוד סימן שמחשיד , הוא אומר לי , " כשתרצי להזמין משלוח ארוחה צהריים מהמסעדה תגידי לי אני אזמין / אשלם לך" זה לדעתי גם מחשיד, מה דעתכם? אני עניתי "זה בסדר גמור , אני עובדת ויש לי כסף לשלם על הארוחה אם אני ארצה להזמין" מה דעתכם על תשובתי? עוד סימן , אני אמורה לסיים בשעה 1700 את העבודה , והוא כבר אמר לי ב1630 , " אולי תצאי לתפוס את האוטובוס , חבל שתפספסי" מה דעתכם? הרי מוזר לדעתי, אם באתי לעבוד עד 1700 , אז למה אתה הוא משחרר אותי חצי שעה לפני? זה נדמה לי ש"כאילאו" הוא מתחשב , אבל איזה בוס מתחשב בצורה כזו? אם עובדים עד 1700 אז עד 1700 ולא מסיימים דקה לפני. לדעתי בוס לא צריך לדאוג ולשחרר כזה מוקדם כי הוא כאילאו "מתחשב" ולא רוצה שאחכה יותר מדיי בתחנה אוטובוס.!!! מה דעתכם? עכשיו יש כמה דברים נוספים שאינני יודעת איך להתנהג: מצד אחד אנחנו שתינו. אז מחייב שאני אתקשר ואדבר איתו. אני גם לא רוצה לעצור את עצמי מלדבר איתו בגלל שיש לו כנראה כוונות השאלה היא מה הגבולות? פעם נהגתי לחייך אבל לצערי אני לא מחייכת על מנת שלא אחשוב שאני "משתפת פעולה לנסיונות שלו" אבל זה מעצבן אותי , למה שאני לא אחייך בכלל? למה שאני ארגיש ממורמרת? עם פרצוף חמוץ כל היום? אז מתי כן לחייך? זו השאלה. איך להתנהג? הוא סוג הבוס שמתהג כמו "חבר" מצד אחד זה טוב כי אני חופשיה יותר ממקומות אחרים אבל אני רוצה לשמור איזה שהוא דיסטנס וביחד להרגיש לא מרומרת גם להרשות לעצמי לחייך וגם להרשות לעצמי לדבר. הוא מנהל שיחות כאלאו ולא מתנהג כמו בוס , לדעתי בוס שם דיסטנס. השאלה היא , מתי אני שמה גבולות בשיחות? יש דבר שאני בטוחה ויודעת , שאם זה שיחות לגבי העבודה או שאלות לגבי העבודה , זה ברור אפשר לדבר ללא בעיה. הבעיה אם זה גולש לנושאים אחרים? מה אני אמורה לעשות עם זה? לשתוק ? ולא לפתח את השיחה? למרות שהייתי רוצה כן לתקשר איתו אבל בגבול מסויים , איך עושים זאת? ומה הגבולות? שמתי לב גם למשהו מאוד חשוב - אני בחורה עם עדיין לא מספיק ביטחון עצמי (שיגדל בעזרת השם ) ולדעתי בשבילו אני " חטף קל" . מה דעתכם? האם יש לזה משמעות? ושמתי לב כשאני מדברת יותר באסרטיביות , פתאום יש לי הרגשה שהוא חושב פעמיים לדבר , הוא נראה קצת מבולבל אז אולי זה אחד הפיתרונות? להיות יותר חזקה , אסרטיבית וביטחון עצמי? אולי בגלל שאני עדינה וחלשה הוא מרשה לעצמו לנסות להתחיל איתי? מה דעתכם? וגם עוד סימן שהוא מחשיד מצידו , היו כמה מצבים שהוא היה מדבר איתי בצורה יותר רכה . זה גם מחשיד לדעתי. מה דעתכם? אני מקווה שיהיו לכם סבלנות לקרוא את כל המכתב ואשמח מאוד לתגובתכם ולעזרתכם מודה לכם מראש

newone7

New member
../images/Emo36.gif|אני מחכה בקוצר רוח לתגובתכם - תודה !!!

היי../images/Emo140.gif

מצטערת על התשובה המאוחרת. הייתי חולה. קראתי את מה שרשמת. אני מתרשמת שאת בחורה נבונה, שיודעת לקרא נכון את המפה. אני מסכימה איתך שהבוס מתנהג מוזר. תראי, כל עוד זה דיבורים, ואת תתנהגי באסרטיביות, ותדעי איך להתחמק ממנו, אז סבבה. הבעיה היא עד כמה זה מציק לך? עד כמה היית מוכנה לעבוד באוירה הזו? זה שהוא רוצה לשחרר אותך מוקדם יותר יכל להיות מעין התחשבות מצידו או שהוא מצפה שתחזירי לו "טובה" בעתיד. לכן, אל תעשי מעשים שבהם תהיי חייבת לו משהו. אם הוא גורר אותך לשיחה שלא רצויה לך, תאמרי לו שאת לא מעוניינת לדבר על הנושא הזה, כי הוא אישי ולא קשור לעבודה. תבהירי לו שאת עושה הפרדה ברורה בין העבודה לחייך האישיים. מה שממנו אני חוששת, שבמיקרים כאלה, כשם שהוא יכל להיות חברותי, הוא יכל לשנות את עורו ולהיות רשע ומגעיל. אולי תבררי למה מי שעבדה לפנייך עזבה? יש לך אפשרות להשיג את הטלפון שלה?

אביבקיץ

New member
זה כנראה מקום עבודה שלא מתאים לך

נכון שלא זה מה ששאלת. שאלת אם הוא מתחיל איתך, וזה משהו שלאף אחד מאיתנו אין שום אפשרות לדעת. את מרגישה לא נוח בסיטואציה שבה זה רק את והבוס הגבר במשרד. אז נשמע לי שפחות עכשו - חבל שזה מקום העבודה שבחרת בו יש הרבה מנהלות נשים יש הרבה מקומות בהם יש יותר משני עובדים את בחרת מקום שמכניס אותך לסצינות

יכול להיות

אני לא רואה פסול במה שהוא עשה. אולי יש כאן ניסיון מצידו לפילרטוט לא מזיק בעיניו. אם את מרגישה שזה לא נוח לך. מספיק לא להענות לבקשות שלו עד שהוא יקלוט את המסר.

newone7

New member
../images/Emo55.gifאני משתפת אותכם להמשך ../images/Emo26.gif../images/Emo105.gif

האמת שעכשיו נראה כאילאו טיפה יותר טוב אבל כמו שאומרים "כבדהו וחשדהו" אני מאוד אוהבת את העבודה שלי לכן לא רוצה לעזוב השבוע השלישי בעבודה - בהתחלה הוא היה מדבר בלי סוף והתרגלתי לא להגיב פשוט לכל מה שהוא אומר מה דעתכם? אני חושבת שזה לגיטימי לא לענות לבוס אם הוא מדבר הרבה. מה דעתכם? אבל לאומת זאת אם הוא מדבר על עינייני עבודה , כמובן אני עונה על כל שאלה. ושבוע שעבר , הרגשתי קצת נחנקת , מרוב שאני לא מדברת כדי לא לפתח איזה שהוא קשר רגשי כל שהוא , זה קשה, מה דעתכם? אז דיברתי לתקופה של 5 - 7 דקות על כל מני דברים , דיברנו על ההתחממות של כדור הארץ ואז אחרי שחזרתי לעבוד פתאום , הוא התחיל עוד פעם לדבר בלי סוף כמו בשבועות הראשונות ואז נדמה לי שהבנתי את הקטע שלו. כי כשהתחלתי לעבוד הוא דיבר הרבה ולא הגבתי הרבה , חוץ ממה שקשור לעבודה ואחרי זה השבועות הבאים הוא דיבר פחות על עיניינים אישים או משונים אז הבנתי נראה לי דבר אחד שפשוט כנראה שצדקתי , שצריך כמה שפחות לנהל איתו שיחות חוץ משיחות הקשורים לעבודה בלבד... האם זה מוכר לכם?

למעלה