האם הבוס מתחיל איתי?

agapio

New member
האם הבוס מתחיל איתי?

אני עובדת במקום 7 שנים. הבוס מזמין אותי מפעם לפעם לבית קפה ומסעדות מביא לי מתנות אך מעולם לא רמז או ניסה לעשות צעד לכוון שלי. הוא נחמד אלי בצורה קיצונית ודי לא נחמד לאחרים. אני אשה ממוצעת לא פצצה אבל נראה לי כי הוא מאוהב בי.האם בכלל הוא מתחיל איתי או שסתם נחמד לו איתי בהשואה לאחרים? הוא גם אומר שאני היחישה שהוא יכל לסמוך ולהאמין בה. נא עזרו לי מה עלי לעשות?

האמת

על פניו נראה לי שאם אתם עובדים יחד כבר 7 שנים, יכל להיות שהוא מרגיש פתוח איתך.הוא מרגיש שהוא יכל לסמוך עלייך, ולכן הוא מעריך אותך. כל עוד הוא לא עשה משהו קיצוני יותר במהלך 7 השנים האלה, הייתי אומרת שהכל בסדר.

agapio

New member
חבל

היה נדמה לי שאני מושכת האמת הייתי בתוך תוכי אולי מעונינת לקבל חיזוק לאגו.

מה מצבך המשפחתי?

ומצבו? אם אחד מכם לא פנוי, אני מבינה. אך אם שניכם פנויים, איפה הדילמה? לפי התיאור שלך, את יכולה לקבל חיזוק לאגו. הוא בפירוש מעוניין בך ואולי מחכה לצעד קטן מצידך. ולמה את כותבת "חבל"? זה לא שהמוני אנשים הסבירו לך שאין דברים בגו. בסך הכל תגובה אחת. קחי עצמך בידיים, ברור מדבריך שהיית רוצה להאמין שהוא מעוניין בך, אז תאמיני! זה ממש ברור. את אומרת שיחסו זה ייחודי כלפייך. לכי על זה. בעדינות ובזהירות. אולי תקני לו גם את איזו מתנה שתרמז על תחושותיך?

למעלה