האם הבוץ בירקון הספיק להתייבש
D doodoog New member 3/4/03 #2 לדעתי כמעט ודאי לאור הימים האחרונים !!!! חם חם וחם אז...יבש יבש יבש דודו
U UDYM44 New member 4/4/03 #3 אין הרבה בוץ אבל הקוליסים מאד עמוקי אתמול רכבתי שם .יש שלוליות אבל מכיוון שרוכבי4X4 נתקעו שם בבוץ נוצרו בורות עמוקים וקשים למעבר
אין הרבה בוץ אבל הקוליסים מאד עמוקי אתמול רכבתי שם .יש שלוליות אבל מכיוון שרוכבי4X4 נתקעו שם בבוץ נוצרו בורות עמוקים וקשים למעבר
K kobiCYFAC New member 4/4/03 #4 תסכים איתי שזה הופך את הרכיבה .. ליותר טכנית ומעניינת , תודה על המידע , אני מתכוון כנראה לרכב שם מחר בבוקר
תסכים איתי שזה הופך את הרכיבה .. ליותר טכנית ומעניינת , תודה על המידע , אני מתכוון כנראה לרכב שם מחר בבוקר
H hellmans New member 5/4/03 #5 קובי, מתי אתה מתכנן לרכב ומאיפה? אני מתחיל (ומסיים) בהוד השרון, צפי לתזוזה, איך שיש מספיק אור לרכיבה (בסביבות 0600-0630). לילה טוב ואולי נפגש. שחר.
קובי, מתי אתה מתכנן לרכב ומאיפה? אני מתחיל (ומסיים) בהוד השרון, צפי לתזוזה, איך שיש מספיק אור לרכיבה (בסביבות 0600-0630). לילה טוב ואולי נפגש. שחר.
K kraps New member 5/4/03 #6 אפשר להצטרף? 6:30 עדיף כי אני מגיע ברכיבה מכ"ס. אפשר להכנס דרך ירקונה ולעבור מתחת כביש 40, או להכנס מהמשתלה אחרי נווה נאמן ולהתחבר עם התוואי הצפוני ליד אבו-רבאח.
אפשר להצטרף? 6:30 עדיף כי אני מגיע ברכיבה מכ"ס. אפשר להכנס דרך ירקונה ולעבור מתחת כביש 40, או להכנס מהמשתלה אחרי נווה נאמן ולהתחבר עם התוואי הצפוני ליד אבו-רבאח.
D doodoog New member 5/4/03 #7 לידיעתכם "רשות הירקון " בכל שנה מיי שרת את השבילים לטחר החורף כך שקוליסים לא יישארו זמן רב שם