האם הבלגן חוגג

האם הבלגן חוגג ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

אז בגדול, השווצתי כאן לא פעם בזה שיש לי דירה נורא יפה. והיא באמת כזו, כשאפשר לראות משהו: שלושתנו סטודנטים (אני תיכף כבר לא
), שלושתנו עובדים, ובסופו של דבר, ועם כל הרצון הטוב, הדירה נראית לפעמים כמו צ'צ'ניה תחתית. זה לא כ"כ שאנחנו באופיינו אנשים מבולגנים, יותר העניין של אם לא ממש חייבים , ואם אנחנו שפוכים, ויש בחינות, ועבודות.... כמובן (this goes without saying), שכל אימת שיש צל של סבירות שאדם זר צפוי להגיח אנחנו מייד עושים בליץ כללי על מנת לשוות למקום מראה סמי-מהוגן לפחות (ומעמידים פנים שברור, ככה זה אצלנו תמיד.
) העובדה היא שהדברים הם ככה כי אנחנו מאפשרים להם להיות ככה: אין אף אחד שמתרוצץ אחרנו ומודיע לנו שאנחנו צריכים לסדר, והאמת, על אף שזה לא בהכרח כיף כשיש בלגן, זה נחמד שלא חייבים לאף אחד דין וחשבון על זה. אז איך זה אצלכם
האם גם אתם מבולגנים כרוניים עם דירת רווקים טיפוסית
(או שאולי דווקא אתם מסודרים זוועה.)

לקשמי

New member
חייבת להודות ../images/Emo4.gif

אני טיפוס מבולגן ומן הסתם ככה נראית גם הדירה שאני גרה בה. לי אין תירוצים, אני גרה לבד ויש לי זמן (אפילו שאני עובדת ולא נמצאת הרבה בבית) אבל העצלנות... מעבר לעצלנות יש בזה גם קטע פסיכולוגי, שאמא שלי היא חולת נקיון כפייתית אז אצלי זה כאילו בא בהפוכה, כקונטרה. אבל אני מנסה להתגבר על ה"מחלה" הזאת ולפעמים נתקפת בפרץ של נקיינות, מסדרת ומנקה והדירה ממש נראית בובה למשך תקופה מסויימת עד שהעצלנות שוב משתלטת. זה מאוד מוזר כי דווקא נוכחתי לדעת איזה הרגשה טובה נותן הנקיון עצמו, לראות את החדר מסודר ונקי אחרי שעבדתי בשביל זה, זה נהדר, אבל לעשות את הפוש הראשון זה כבר סיפור אחר...

עמית22

New member
../images/Emo45.gif כל כך מוכר

זה ממש כיף לראות את החדר כשהוא נקי ומסודר, אבל למי יש כח להתחיל בכלל לסדר (כשזה גם ברור שהנקיון והסדר יחזיקו בדיוק שעה...)

Mיקי_

New member
אוי זה נשמע כאילו אני כתבתי את זה

רק שאני לא גרה לבד, אני גרה עם החבר שלי, שדי משתגע מהבלאגן, אבל מאשים רק אותי.... אמא שלי הייתה ותהייה חולת ניקיון כפייתי (ואני לא צוחקת) ובבית כל פעם שהייתי מבלגנת קצת (נגיד ניירות על השולחן כתיבה, ולא מסודרים בסל ניירות) הייתי חוטפת, אז מאז שאני לא בבית אני נהנת לבלגן, וכשיש לי כוח (ואין לי הרבה) לסדר... כי בית מסודר זה תמיד כיף, אבל גם בלאגן זה נהדר, במיוחד בלאגן שאת מכירה ומרגישה בו הכי בבית... וואו ההודעה שלך כאילו נכתבה על ידי, קריפי...

Mיקי_

New member
*שדי משתגע מהבלאגן, ולא מסדר, אבל

מאשים רק אותי... נשמט לי החלק של אי הסדר מהצד שלו...

newKiticat

New member
גם אצלי אני קונטרה לאימא שלי

שהיא בלאגנסיטית כרונית. שאם נשפך משהו או יש כלים לשטוף- זה לא יכול להזיז לה פחות. אז בבית יש מצב- שאם אני לא אנקה, אז.... לא כדאי לכם לדעת. וזה לא מתוך בחירה לסדר קצת- אלא מתוך התקף עצבים על הסביבה. בקשר לדירה שלי? אני לא יודעת, כיוון שזה לא נכון לעכשיו- אבל לפחות בסביבה שלי הכל מסודר. אולי לא מנקה כל שבוע, אבל מנקה- והכי חשוב- סדר.......

קישקוש

New member
אצלנו מסודר.. (יחסית)

למרות שנראה מבולגן. על המושבים של הספות בסלון שלנו יש בד כזה, כמו לונג, שכל פעם שרק מתישבים עליו הוא מיד יוצא מכל הפינות ומבלגן. לאף אחת מאיתנו כבר אין כח לסדר אותו כל פעם מחדש... :)

gal-or

New member
אצלי יש חוק שאומר שלא משנה מה,

אני פעם בשבוע מנקה את הבית. עדי

למעלה