האם הבלוגיה בתפוז
אנשים משחדת אותי?!

האם הבלוגיה בתפוז../images/Emo43.gifאנשים משחדת אותי?! ../images/Emo2.gif

כתבתי פוסט פרידה, סיום, סוף, נגמר - בבלוג שלי בתפוז. ויום למחרת, הפוסט הומלץ!
מאד מחמיא וכאלה, תודה רבה. אבל... האם יש פה ניסיון לשחד אותי, כדי שאחזור לכתוב בתפוז?
ושאלה שניה, היום מתפרסמים שמות הזוכים בתחרות "סיפור בשעה", נכון?

suki da yo

New member
לא יודעת בנוגע לפוסט שלך

אבל כשאנטוניו מונטנה כתב פוסט פרידה מתפוז הוא לא רק קודם אלא גם במילים "תשכנעו אותו לא ללכת!!!" (לא ציטוט מדוייק).. אז אתה בחברה טובה

טל לוין

New member
לא משחדים

הרשומה פורסמה כי הייתה ראויה - אנחנו כמובן לא משחדים אף אחד, ויש לי תחושה שלא זה ישפיע עליך
תוצאות התחרות פורסמו ממך לא מזמן בבלוג הבית מוזמנים להיכנס

טל לוין

New member
מה תרצי../images/Emo8.gif

אולי התחרות הבאה בבלוגיה תהיה "תחרות שוחד" כל בלוגר יצטרך להסביר למה כדאי לשחד אותו ובמה...

נוריתהה

New member
טל אני מאד זולה

כמה ספרים ואני משוחדת. הבעיה למצוא ספרים שאין לי או שטרם קראתי אבל על הבעיה הזו אנחנו כבר נתגבר איך שהוא.

זה ממכר

New member
WOW את נשמעת כזאת חסרת עמוד שדרה

בקשר Catarina Cavalieri הקידומים בצדק יש לה איכות בכתיבה ואי אפשר לערער זבוללה קיבלה את הקידומים מסיבות אחרות. אבל נראה שכן קיבלת אחרי הכל את השוחד שלך, קודמת

לא, מותק, רק ריאלית

שמעת (כי בוודאי שלא קראת...) אותי אומרת משהו על קידום שלא בצדק של הבחורה? לידיעתך, אני לא קודמתי מסיבות אחרות ולא בגלל שלא היה מה לקדם. הקידום עכשיו הוא לא שוחד, הוא נעשה בצדק. חוסר הצדק הוא שאיזה 6 רשומות קודמות שלי לא קודמו. עלוב שאתה חושב שהכתיבה שלי מצריכה שוחד כדי להיות מקודמת.

זה ממכר

New member
כן הבנתי למה לא קודמת

אבל מי אמר שהרשומות היו באיכות בשביל לקבל קידום? ולא אמרתי בתור שוחד, אמרתי שאת פשוט נואשת ומתחננת להם, "תקדמו אותי" אם לדבורית שרגל היה בולבול היית אפילו יורדת בשביל לקבל קידום..

אתה מבין את המילה הבנתי?

זה בסדר, דעתך לא נחשבת בקשר לאיכות רשומותי. כל אחד שהיה סובל מחוסר צדק והתעמרות שכאלה היה נואש. לא דיברתי אליך/עליך או סרה במישהו, התגובות התוקפניות שלך כלפי מיותרות ולא ברור מהיכן הן מגיעות. כדאי שתבדוק את זה עם עצמך...

למעלה