האם הגודל כן קובע?!

sk8er dude

New member
האם הגודל כן קובע?!

הי אני חדש פה בן 16 תמיד אנשים מתלהבים "לי יש 30 ס"N" וכל מיני שטויות לבנות: עד כמה הגודל משנה לכם???

צ'מע....../images/Emo23.gif

לפי מה שאני יודעת, הבנות לא מודדות לבנים את הגודל
אם כבר העניינים מתחילים להתחמם הבת לא תשלוף סרגל כדי למדוד... יש בנות שאוהבות ארוך...יש בנות שאוהבות קצר.. יש כאלו שטוענות שגדול מענג יותר, שקטן מענג יותר... לך תדע..
קיצר, זה לא שאלה כללית, אישי לכל אחד... ו30 ס"מ, בחיים לא יכול להיות
אתה יודע מה זה
חחחחחחחחחח
גם בנות שלא התנסו בזה בעבר, לא יודעות על מה מדובר ארוך או קצר..הפעם הראשונה אפילו אם ה"כלי" יהיה קטן, היא תראה את זה בגדר הגודל הנורמלי... אני ייקח איזה שהיא העזה לומר את זה, אבל אנחנו לא משוות...

sk8er dude

New member
30 זה היה דוגמא למרות....

זה היה דוגמא לזה שילדים מגזימים וד"א אני מכיר מישהו טוב מאוד ויש לו 23 למרות שזה ענק זה חיסרון כי לא כל בת יכולה "להכיל" את זה

Ze Colmeia

New member
אחי...

יש כאלה שיגידו לך הגודל כן קובע יש שיגידו שלא, אבל 30 ס"מ זה כבר יותר מידי, שמעתי פעם על מישהו שיש לו גם משהו בסביבות 30 ס"מ ובנות פשוט מפחדות ממנו, יענו כשבת נכנסת איתו למיטה ורואה מה מסתתר לו במכנסים היא פשוט מפחדת ומסרבת, כך שהוא נדפק... אני מקווה שזה לא יקרה לך

בלבלה

New member
גם אם יהיה לך 30 ס"מ ולא תדע איך

להשתמש בהם, זה לא ישנה שום דבר.

מיכל999

New member
ברור שחשוב הגודל, אבל

חשוב גם הביצוע. חשוב שהוא לא יגמור תוך עשרים שניות, שיהיה אפשר להנות קצת. חשוב שלא ירצה רק לחדור, אלא אם יש מצב רוח גם משחק מקדים.

מיכל999

New member
הגדול ביותר בארץ- 28 ס"מ

זה לפחות מה שאמרו בתחרות "ביג דיק" הישראלי. אבל לא ראיתי הוכחות!

הדרומית

New member
למען האמת../images/Emo80.gif

נראה לי שמספיק זין בגודל 16 ס"מ בערך. כי בין כה נרתיק האישה מסתכם בממוצע ב 15 ס"מ... מה שכן משנה הוא העובי.
העובי הוא זה שגורם לזין ממוצע להיות מורגש בתוכנו.

למעלה