האם הגודל קובע?

האם הגודל קובע? ../images/Emo2.gif

התפרסם הגיליון החדש בניוזלטר שלי בנושא של שיווק באינטרנט. אתם מוזמנים לקרוא, להגיב ולשתף חברים שזה רלוונטי עבורם...

Itzik RDVC

New member
כן ../images/Emo9.gif

ככל שיש יותר אוהדים אז כל מה שנכתב מגיע ליותר אנשים קודם כל. חוץ מזה, זה עיניין של יחסי ציבור, שאתה מגיע לדף של עסק ורואה 10 אנשים לא בטוח שתרצה לעשות LIKE, שיש אלף, אז כן! שלא נדבר על עשרות אלפים. הניוזלטר שלך נחמד מאוד ואני רוצה להתייחס לכך שאת שולחת את האנשים מהאתר שלך לדף הפייסבוק. אני שואל את עצמי - באמת שואל כי אין לי תשובה חד משמעית - האם זה נכון לקחת גולש שהגיע לאתר שלנו ולהוציא אותו משם לתוך הפייסבוק ? האם לא כל מטרת הפייסבוק ודומיו להביא את הקהל לאתר שלנו ?.... אם את רוצה לדון על הניוזלטר אז אולי תייצרי באתר שלך את הדיון ?... זו שאלה שאני חושב עליה לא מעט כי אני רואה היום המון עסקים שכולם שולחים לפייסבוק ואני לא משוכנע שזה נכון.

למה להפנות אנשים לדף הפייסבוק שלך

איציק, העלית סוגייה מאד חשובה. ההפנייה של דיון לפייסבוק נעשית לא במקום הפנייה לאתר, אלא בנוסף. הרי המאמרים עצמם מתפרסמים אצלי בתוך האתר. כך אני מבטיחה שקוראי הניוזלטר שלי אכן יבקרו שם, וייחשפו למגוון השירותים שאני מציעה. אז למה להפנות את הדיון לפייסבוק? פשוט כי זו זירה הרבה יותר פומבית לדיונים. כשמישהו מגיב לי בפייסבוק גם כל החברים שלו (שלא מנויים על הניוזלטר שלי) יכולים להיחשף לדיון, ולהכיר אותי דרך זה. בקיצור - זו דרך להינות מכל העולמות...

Itzik RDVC

New member
תודה, אבל האם דיון לא עובר גם לפייסבוק ?

הכוונה שאפשר להוסיף באתר שההערות למאמר יהיו על מערכת של פייסבוק ואז רואים גם אצליך וגם בפייס לא ?

רונס

New member
אני ממליץ עליו מאוד

הממשק שלו מאפשר לך להנות גם מתגובות ושיח באתר שלך וגם מהשיתוף של התכנים בעוד מקומות בזכות התגובות. לדעתי העברה של עיקר הפעילות לפייסבוק היא לא נכונה׳ פייסבוק טוב ליצירה של באז והיכרות עם העסק הוא לאו דווקא הפלטפורמה שבה נסגור את העסקה, שורה תחתונה הוא מדיה כמו כל מדיה היתרון שלו הוא באינטרקטיביות שאי אפשר לקבל במודעה בעיתון למשל. ואם תשאלו אותי, עמוד העסק אמור להיות המתאבן לאתר ועוד פלטפורמה ליצירת קשר נאמר ניוז לטר מתוחכם. מה שכן, הרבה בעלי עסקיםצלוקחים עכשיו את פייסבוק ובונים את הנוכחות שלהם בו כאתר בית מה שהפך להיות פשוט הרבה יותר מאז נולד האייפרם שבתוך הלשונית שבעצם מאפשר לבנות מיני סייט בתוך האתר כמו שאני בניתי בעמוד שלי.

רונס

New member
ממש לא, השאלה מה עושים עם זה ../images/Emo3.gif

יש אנשים עם רשימות תפוצה/חברים/אוהדים מצומצמות אבל אפקטיביות עד מאוד ויש כאלו עם רשימות של אלפים אבל אחוזי הרלוונטיות שלהם בודדים עד מאוד.

למעלה