האם הגיוס של ה...

BLUE SPOT

New member
האם הגיוס של ה...

של ה - 3.9 הוא במקרה גיוס למקצועות שונים בחיל האוויר? ובכלל, האם יש הפרדה בין טירונות לתפקידי חיל האויר נפרדת מהטירונות של החילות הירוקים אם הגיוס הוא באותו יום? ושאלה אחרונה, קראתי שכמה כתבו שהן מתגייסות גם ב- 3.9 ( חוקרת מודיעין אוויר, מפענחת תצ"א וכותבת לומדה ). האם יש עוד תפקידי בנות המתגייסות גם ביום הזה? והאם מפענחת התצ"א הן של חיל האוויר ? אני פשוט מתגייסת גם באותו יום לכותבת לומדה ואין לי מושג האם הגיוס הוא לחילות הירוקים או לחיל האוויר - ומסתבר שביחידה שלנו זה מהותי.

shira18

New member
היי

אני ניסיתי לברר אם אני שייכת למודיעין או לחיל האויר ועדיין אין לי מושג. אבל מה שאני יודעת זה שהאשכול של תצ"א שייך למודיעין ואת התפקיד עצמו אני יעשה במטה או בבסיסי חיל האויר. אין לי מושג אם את שייכת לחיל אויר או לא. נו את מתרגשת כבר??? זה קרוב. קנית כבר הכל?

(: liat

New member
שירו´ש!

רציתי לאחל לך גיוס נעים!!! אל תדאגי אני אקליט לך את יודעת מה...
בכל אופן...ברגעים הקשים תזכרי באמסטרדאם המהממת!!!

sky_girl

New member
כמה תשובות...

לגבי הטירונות אז יש כמה סוגי טירונות. אם את הולכת לטירונות כלל צהלית, אז הטירונות הזאת היא משותפת לבנות שמיועדות לחילות הירוקים וגם לאלה שמיועדות לחיל האויר (ככה לפחות זה היה בטירונות שאני עשיתי). אולם אם את הולכת לטירונות מקוצרת (של 10 ימים), אז קרוב לודאי שתהיה רק עם בנות מהחיל שאליו את מיועדת. אם איני טועה הקורס של כותבת לומדה שייך לחיל הקשר וכנראה שתעשי טירונות כלל צהלית עם כל מיני בנות שמיועדות לתפקידים שונים בכל החילות. שיהיה לך המון בהצלחה ושהטירנות תעבור לך שבקלות ובמהירות. סוזנה, שסיימה אתמול את הטירונות:)

sweet bunny

New member
תודה רבה!!

אני ממש מסוקרנת ומתרגשת לקראת הגיוס - גם בגלל שאני לא יודעת הרבה על הטירונות והשיבוץ שלי. בקשר לציוד שלי, אני מתחילה להתארגן אבל מנסה לנצל כל דקה שנותרה לי להיות באזרחות...

sky_girl

New member
כולן מרגישות כמוך לפני הגיוס..

גם אני עברתי את זה לא מזמן. סך הכל, הטירונות לא הייתה כל כך קשה כמו שציפיתי ואפילו די נהניתי ממנה (חוץ מאשר בימים האחרונים שבהם רק רציתי הביתה). תהני מכל דקה שיש לך באזרחות ותצאי לבלות ולעשותל חיים כמה שיותר, את עוד תתגעגעי לימים האלה. ושוב, המון בהצלחה ואולי נתראה כשתעשי את הקורס (גם אני עושה קורס בבסמ"ח).

למעלה