האם הדלקת נר בעת משבר יכלה לזמן אנרגיות רעות

אירם99

New member
האם הדלקת נר בעת משבר יכלה לזמן אנרגיות רעות

היי לכולם,
יש לי שאלה שמאד מטרידה אותי כבר הרבה שנים, ליתר דיוק 12 שנה.
זאת היתה תקופה קשה שעברה עלי, תקופת מתח ולחץ גדולים עקב מריבות עם ההורים ובכי כמעט שבועיים ברציפות (רבנו על איזה בחור שהכרתי שההורים שלי ממש התנגדו שאני אצא איתו), והמוות של סבא שלי באותה שנה לפני מספר חודשים. זה היה ביום שישי באוגוסט אחרי שחזרתי מפגישה עם אותו בחור (בחום בשמש בלי ששתיתי ונמרחתי כמעט כל היום) והמשכתי לריב עם ההורים. באיזשהו שלב כשהתחלתי להרגיש ממש רע פיזית הלכתי בהיסטריה למרפסת והדלקתי נר וביקשתי במין תפילה כזאת שהכל יסתדר לי. (אני רוצה לציין שאנחנו בדרך כלל לא מדליקים נרות בשבת אלא רק אם יש משהו רע שקורה במשפחה אז אמא שלי בדרך כלל מדליקה נר ומתפללת שהכל יסתדר).
בערך חצי שעה אחרי זה חטפתי התקף פאניקה נוראי וחשבתי שאני הולכת למות. ההתקף נמשך המון זמן ובמהלכו רציתי להתאשפז אבל בסוף לא עשיתי את זה כי ההורים שלי החליטו שאני אשאר בבית. החיים שלי השתנו מאז מהקצה לקצה ועד היום אני חיה בסוג של סבל (הפרעת חרדה) שנגרר כתוצאה מההתקף ההוא.
באותה שנה גם אחרי שהיה לי את הטראומה הזאת, התבטלה החתונה של אח שלי בגלל שהוא גילה שלארוסתו יש מחלת נפש שהיא לא גילתה לו על זה.
בקיצור היתה שנה רעה מאד. אני מרגישה סוג של אשמה שלקחתי על עצמי עקב שבירת החתונה. אבל יותר מהכל אני חושבת שאולי יש פה עניין עם הנר. אני לא זוכרת אבל יכול להיות שהתפללתי לסבא שלי, אבל אני ממש לא זוכרת. אני מרגישה כאילו מאז התעופפה מעלינו רוח רעה מאד או לחילופין משהו שניסה ללמד אותנו לקח. ניסיתי להדליק מאז נרות נוספים אולי לנסות לכפר על אותו ערב שחור אבל ללא הצלחה.
מישהו חושב אולי שיכול להיות קשר בין הדברים? או שאין קשר לבין הנר לבין כל האירועים הרעים שקרו לנו וריסקו אותנו נפשית (אותי ואת אח שלי)
אני בדרך כלל אדם רציונלי אבל אני עדין מרגישה עמוק בפנים שאולי יש קשר בין הדברים. האם אני צריכה ללכת לקבר של סבא שלי ולבקש את סליחתו? (אמנם הייתי בקבר שלו מאז אבל שום דבר לא באמת עזר מאז)
אשמח לדעת מה אתם חושבים...

רותי 11

New member
אירם99 היקרה

אני אתחיל ואומר שהדלקת נר ולא משנה מה הייתה האוירה באותו זמן
לא גורמת למשברים ולדברים רעים, נר סה"כ הוא מתעל אנרגיות וזהו
מה שכן כשמבקשים ליד נר דברים מסויימים הם אכן יכלים להתממש
מהסיבה של תיעול האנרגיה ושאם תשימי לב נר = נשמה, רוח. אלה
הם חלק מהמרכיבים של הנשמה שלנו לכן מומלץ לבקש ליד נר דולק כמובן
דברים.
מה שקרה לך לתחושתי את ביקשת שהדברים יסתדרו ומה שקרה שמשהו
השתחרר מתכך פחד שישב בתת מודע שלך וכשהוא השתחרר אז מצד
אחד אבל מצד שני גרם לך לחרדות, כנראה שהשתחררה מתוכך אנרגיה
שלילית שמגיעה מתקופת חיים קודמת שלך, ואת פשוט לא ידעת מה זה
נלחצת ומאז פיתחת חרדה.
אם את חושבת שבגלל הדלקת הנר החתונה של אחיך נמנעה או כל
הדברים "הרעים" שקורים בבית הם בגללך אז ממש לא, לגבי אחיך יש
מצב שהוא ניצל מנישואים בעיתיים כי הוא גילה את זה לפני החתונה
(ביקשת שהדברים יסתדרו) אם תתבונני על הדברים בעין חיובית ונכונה
את תראי שאכן דברים היסתדרו כפי שהם היו צריכים להסתדר את פשוט
לא יודעת מה באמת היה צריך להיות ולקרות.
לכן לדעתי מה שעליך לעשות היום זה לטפל בחרדות שלך וכמוב הכי חשוב
לשחרר את רגשות האשם שאת נושאת איתך הם מיותרים ומזיקים לך

אירם99

New member
שימחת אותי קצת

זה מאד מעניין מה שאת אומרת.
אח שלי באמת התחתן עם מישהי אחרת והיום יש לו שני ילדים מקסימים (לצערי הוא עבר לקנדה אז אני לא רואה אותו הרבה)
אני רק נשארתי תקועה עם החרדות שלי, מה הכוונה השתחררה ממני אנרגיה שלילית? והאם בכלל אפשר לטפל בזה במחינה רוחנית?
אני באותו רגע של החרדה הרגשתי שכאילו "המלאך השומר שלי" או אלוהים כבר לא משגיחים עלי. איבדתי אמון בעצמי איבדתי ביטחון בכל מה שקורה לי.
כי קודם לכן כן הרגשתי שיש איזשהם אנרגיות טובות מסביבי שלא יתנו לשום דבר לקרות לי וזה נעלם :/

רותי 11

New member
השתחרר ממך זכרון נשמתי כנראה שלילי

ובמקום לשחרר אותו פשוט "נצמדת" אליו
ובחרת מבלי משים באנרגית הפחד שהיא
נוגדת את האהבה והאור ולכן כנראה את
חשה שההשגחה שהייתה עליך נעלמה
זה לעולם לא נעלם תשחררי את עצמך
מאותו פחד שמלווה אותך ואת תתחילי
להרגיש את ההשגחה שהייתה עליך.
לגבי ריפוי חרדות זה אפשרי ברור.

למעלה