האם ההורים שלכם מתערבים בחינוך הילדים?

gils33

New member
האם ההורים שלכם מתערבים בחינוך הילדים?

אצלנו למשל,לא נתנו להם להתערב...למרות שניסו... מה אצלכם?

dedi1602

New member
מתערבים

אבל בקטנה. לא יכולים לראות שאנו אומרים לא לילדות. מה שמפתיע אותי זה שלפעמים הם שוכחים שהם גם הורים ולא רק סבא וסבתא וכשהם נמצאים אפשר לשחרר כל רסן

gils33

New member
תתן לילדים או במקרה שלך לילדות

להשתחרר קצת יותר בבית של הסבא והסבתא?

dedi1602

New member
מסכים שסבא וסבתא הם המפנקים עכשיו

אבל עדיין צריך לשים גבולות. כן גם לסבא וסבתא. אם אנחנו אומרים שלא אוכלים ממתקים מכל סיבה שהיא (הן כבר אכלו, הן לפני אוכל, הגדולה הופכת לשד טזמני בפגישה עם שוקולד - אפשר לקרוא את זה ברשומה בבלוג של אישתי, אם זה בסדר אני יביא קישור), לא צריך להגיד לנו תוותרו להן תנו להן יש סיבה שאנחנו לפעמים אומרים לא

Master Stav

New member
מתערבים ואני יכול לקבל את זה

הם ההורים שלי ועבור הנכדים הם לא צריכים להיות דמויות מחנכות הם לא ישברו לי בכוונה מילה לצורך העניין אבל כאמור מה שמותר אצל סבא וסבתא לא תמיד מותר בבית ...

gils33

New member
מסכים מאד אבל עדיין

לפעמים זה לא מרגיז קצת שהם זורקים מילה:"למה לצעוק"? "יותר בעדינות" וכוליי?

Master Stav

New member
לא לא מעצבן

אני משתדל לא לצעוק הורי למדו לכבד את הדרך שלי בנוגע לילדים ואני למדתי לכבד את ההורות שלהם ויותר מסה את הקשר המאד מיוחד של אבא שלי עם הנכדים שלו ..... שמכבדים ...שני הצדדים אין בעיות קרדינליות

hag70

New member
אבל בעיני זה ממש לא להתערב בחינוך

זה פשוט לדעת שאצל אבא/אמא לא עושים את מה שאפשר אצל סבא/סבתא. גם אצלנו זה ככה. להתערב זה להגיד לך כהורה מה דעתם על שיטות החינוך שלך. בפני הילדים או שלא בפניהם.

לא מתערבים,

אלא אם שואלים לדעתם (ולא, אנחנו לא שואלים לדעתם אלא לעיתים ממש, אבל ממש רחוקות)

AlonPe

New member
לא ממש מתערבים,

אבל פה ושם מעירים כלמני הערות. לפעמים אלו הערות "לא נחמדות". (ההורים/המשפחה שלה) משתדלים לקבל בסבלנות ולהקשיב. באופן כללי הם עוזרים המון, מעורבים מאוד, ואיכפתיים מאוד, ככה שהכול נעשה מתוך כוונה טובה. תמיד שווה להקשיב! אחר כך אפשר לשבת עם עצמנו, ולחשוב אם צדקו או לא. אם לקחת או לא את ה-עצות/הערות. אצלנו דפקא יש הרגשה הפוכה! P-: בבית הם עושים מה שבא להם! מנהלים אותנו ועוד איך! אצל סבא וסבתא הם מה זה "ילדים טובים"!

hirshfe

New member
לפעמים

ואז צריכים לאפס להזכיר שמותר להם להגיד הכל. אבל ביקורת לאוזנינו בלבד

למעלה